
جزوه حقوق کار دکتر بابک درویشی
جزوه حقوق کار
استاد دکتر بابک درویشی
منبع : نشر عدالتهمه ما فارغ از نوع نگرش دینی و اعتقادی و حتی سیاسی و فرهنگی، با مفهومی تحت عنوان (حریم خصوصی) آشنا هستیم زیرا این مفهوم بخش مهم و عمده ای از زندگی هر فرد را تشکیل می دهد و صد البته همه انسانها برمبنای وجدان و سرشت آدمی،نقض حریم خصوصی را زشت و آنرا محکوم می نمایند آنطور که خالق هستی نیز تعرض به حریم خصوصی انسانها در قالب گناهانی نظیر تجسس،پرده دری و سخن چینی و ... مستوجب عقوبت دانسته است.
ادامه مطلب ...سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا نسبت به دوستیهای اینترنتی و سرنوشت سیاه این دوستیها به نوجوانان، جوانان و خانوادههای آنها هشدار داد.
ادامه مطلب ...یک کارشناس فضای مجازی در خصوص مجازاتها و مکانیزمهای پیشبینیشده در قانون برای برخورد با متخلفان اینترنتی گفت: قوانین فعلی از حیث پیشبینی مجازاتها و مکانیزمهای لازم ایراداتی دارد به طوری که از سویی مجازات متناسب با جرم نیست و از سوی دیگر بحث حقوق شهروندی و جمعآوری و استفاده از اطلاعات افراد از مواردی است که در این قانون تکلیف آن روشن نشده است.
ادامه مطلب ...رئیس پلیس سایبری کشور گفت: 81 درصد مجرمان اینترنتی با انگیزه مالی و 13 درصد با انگیزه های غیر اخلاقی به ارتکاب جرم می پردازند.
ادامه مطلب ...هر هفته خبرهای مختلفی مبنی بر سوءاستفاده از فضای مجازی در رسانهها منتشر میشود. درآخرین خبر منتشره رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت جزییات دستگیری مردی را فاش کرد که در محیط تانگو ضمن اغفال زنان از آنها اخاذی میکرد. با شنیدن این خبرها این سوال به وجود میآید که این شبکهها چقدر میتوانند برای ما خطرناک باشند؟
ادامه مطلب ...قانون جرایم رایانه ای مصوب 11/11/1388یکی از کامل ترین قوانین در زمینه جرایم مربوط به فضای مجازی و رایانه ای میباباشد. انسان عصر حاضر، افزون بر دنیای فیزیکی، که از زمان خلقت خود با آن مانوس بوده و با شرایط و مقتضیات آن خو گرفته، به دنیای جدیدی به نام فضای سایبر پا گذاشته که از ویژگی های متمایزی برخوردار است.
ادامه مطلب ...معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان گفت: در حال حاضر در دنیای امروز بیشتر جرایم در فضای مجازی و سایبری رخ میدهد.
ادامه مطلب ...چکیده:ظهور فضای مجازی و جریان مسائل مختلف در آن، تردیدهای حقوقی بسیاری مطرح کرده که گاهی ادبیات حقوق سنتی با آنها بیگانه است و گاهی نیز نسخه فیزیکی آنها مورد توجه حقوق سنتی قرار گرفته است و نسخه الکترونیکی آنها نیازمند بررسی هستند تا نحوه اعمال مبانی سنتی در قالب الکترونیکی تبیین شود. در این راستا سئوال اساسی این است که چگونه باید این تردیدها را رفع کرد تا با واردکردن کمترین خلل به مبانی مستحکم حقوقی سنتی بتوان رفع حاجت حقوقی در فضای مجازی کرد؟ در مقاله حاضر این موضوع مورد بررسی قرار میگیرد و سه راه کار کلی برای محققین حقوقی عرصه مجازی معرفی میشود.
ادامه مطلب ...
دیدگاه خودتان را ارسال کنید