انتقاد رییس کانون وکلا از استفاده آرم مشابه توسط وکلای قوه قضاییه

انتقاد رییس کانون وکلا از استفاده آرم مشابه توسط وکلای قوه قضاییه

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز ضمن تاکید بر اهمیت پیشگیری از زمینه ایجاد فساد، نسبت به استفاده وکلای عضو مرکز وکلای قوه قضاییه از آرم سینه‌ای مشابه آنچه توسط وکلای کانون وکلا بر سینه‌شان نصب می‌کنند، انتقاد کرد

انتقاد-رییس-کانون-وکلا-از-استفاده-آرم-مشابه-توسط-وکلای-قوه-قضاییه

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز ضمن تاکید بر اهمیت پیشگیری از زمینه ایجاد فساد، نسبت به استفاده وکلای عضو مرکز وکلای قوه قضاییه از آرم سینه‌ای مشابه آنچه توسط وکلای کانون وکلا بر سینه‌شان نصب می‌کنند، انتقاد کرد.

عیسی امینی در پاسخ به سوالی درباره اهمیت نقش نهادهای مدنی از جمله کانون وکلا در مبارزه با فساد، اظهار کرد: در مورد پاسخ به این پرسش باید تاکید کنم نقش نهادهای مدنی در مبارزه با فساد بسیار مهم و اثرگذار است. مسیری که امروز قوه قضاییه در مبارزه با فساد دنبال کرده مسیری دشوار بوده و کمک نهاد مدنی خصوصا کانون وکلا همچون رسانه، محوری و پایه ای است ولی باید ببینیم کانون وکلا به عنوان کهنه نهاد مدنی در وضع مطلوبی است یا خیر که متاسفانه باید تاکید کنم گلایه های فراوان بر کارکرد و اساس آن است.

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز خاطرنشان کرد: در هفته آخر مدیریت آیت الله لاریجانی، بر ماده 187 و برنامه منقضی شده توسعه سوم آیین نامه‌ای وضع کردند که در واقع برای تضعیف نهاد اصلی و تقویت نهاد موازی، مرکز امور مشاوران بوده و متضمن مقرراتی است که در جایگاه قانونگذاری است. ولی با وجود اعتراض و مکاتبه، پاسخی دریافت نکردیم.

وی ادامه داد: چند ماهی نگذشته بود که به طور ناگهانی، دو رای در هیات تخصصی و هیات عمومی دیوان عدالت اداری صادر و عملا نهاد مدنی در فشار جدی قرار گرفت که اخیرا اخباری خاصی از آنجا به گوش می رسد که نتیجه آن از تضعیف بیشتر نهاد مدنی برای تقویت نهاد موازی است.

امینی تصریح کرد: رسانه ملی و چند رسانه خاص به صورت مستمر به این نهاد مدنی حمله کردند. سپس رییس جدید مرکز امور مشاوران به بهانه تغییر آرم آن مرکز، آن هم بدون مجوز، شبیه به آرم یکصدساله کانون‌ وکلا ساخته و امروز هم آرم سینه را هم رنگ و شبیه و نزدیک به آرم سینه وکلای دادگستری ساخت که این اقدام اخیر غیرقابل باور بوده است.

رییس کانون وکلای دادگستری گفت: چنین  رفتار بهت آوری، این شبهه را القا می کند که گویی دیگر این تفکر نه خود را مقید و نیازمند به نظارت می‌دانند و نه توجه کافی به رعایت اصول دارند.

وی افزود: هر چند در مورد آرم سینه، نظر به تقدیم دادخواست به مرجع صالح و جمع آوری و جلوگیری از آن است ولی کدام منطق می پذیرد که این مرکز وابسته به قوه قضاییه بتواند اینگونه و بی پروا به نهاد مدنی متعرض شود.

وی با بیان اینکه نهاد مدنی مستظهر به قدرت نیست ولی ضامن بقای نظام های سیاسی، اقتصادی و یا قضایی هر کشور است، گفت: چه شد که یک گروه خاص در مجلس و رسانه‌هایی و در این جا و در جاهای دیگر بتوانند بی واهمه اقدام کنند؟ اتفاقا ما برای مبارزه با فساد انتظار مداخله از سوی قوه قضاییه را داریم که همواره همراه ما بوده‌اند.

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: طبعا تبدیل نهاد مدنی به نهاد دولتی و شبه دولتی و تضعیف آن در این درجه و آشکار و برداشتن میراث‌های آن، خود موجب فساد است و امیدوارم صدای شکستن این نهاد مدنی بازمانده از تاریخ حقوق کشور به گوش بزرگان برسد.

وی در ادامه تصریح کرد: به نظر شما نهاد مدنی با این همه اشتیاق در جهت کمک به قوه قضاییه برای اجرای اهداف عالی، قادر به حفظ خود است که حال بتواند در مبارزه با فساد یاری سازد؟

امینی افزود: به زودی، اینجانب و برخی از مدیران نهاد وکالت، نامه‌ای را خواهیم نگاشت که حاوی دغدغه‌ها و تصمیماتی بوده وقوه قضاییه را از مسایل جاری و خطرات جدی مربوط به آن آگاه خواهیم ساخت و امیدوارم، اقدام فوری در احقاق حقوق این نهاد مدنی مبذول گردد.

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز همچنین اظهار کرد: صرفنظر از مورد خاص، بدترین فساد، تعرض آشکار به اصول و اخلاق است که فسادهای بزرگ در واقع نتیجه خواسته یا ناخواسته آن هستند. آنهایی که در گذشته، با قدرت و منصب و به طور آشکار، اصول را نقض نمودند در این روزها، در چنگال عدالت قرار گرفتند و قطعا درس عبرتی برای بنده و هر کسی در آینده خواهد بود.

وی در پایان گفت: قبل از مبارزه با فساد باید از زمینه فساد پیشگیری کرد که انسان‌های خوب یا بد گرفتار نشوند.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.