×

در سودای یک همایش بین المللی!

در سودای یک همایش بین المللی!

باید به خاطر داشت که رویه برگزاری همایش های بین المللی که متولیان این همایش داعیه دار چنین وصفی هستند، یکسانی هزینه ثبت نام برای تمام شرکت کنندگان و ان هم بر حسب وجه رایج محل همایش است

در-سودای-یک-همایش-بین-المللی!

باید به خاطر داشت که رویه برگزاری همایش های بین المللی که متولیان این همایش داعیه دار چنین وصفی هستند، یکسانی هزینه ثبت نام برای تمام شرکت کنندگان و ان هم بر حسب وجه رایج محل همایش است.

 محمد حسین ذاکر حسین(وبلاگ برهان در هجرت)-«فصلنامه مطالعات بین المللی» در سودای آن است که «همایش بین المللی تحول مفاهیم حقوقی در پرتو تحول محاکم کیفری بین المللی» را  در اسفند ماه سال جاری در تهران برگزار سازد… همایشی که از حیث موضوعی واجد اهمیت و تازگی است…

اما حاشیه تامل و البته تاسف برانگیز این همایش که بر وزانت و اعتبار آن پیش از شروعش سایه تردید افکنده است، سیاست افتراقی برگزار کنندگان نسبت به هزینه ثبت نام شرکت کنندگان است. بر حسب آگهی همایش، برای شرکت کنندگان داخلی مبلغ 50 هزار تومان و برای شرکت کنندگان خارج از کشور مبلغ 200 یورو  یعنی مبلغی بیش از 800 هزار تومان تعیین شده بود. یک تفاوت فاحش و غیر معقول میان هزینه ثبت نام برای اهالی داخل و  خارج از کشور. این در حالی است که این سیاست افتراقی ناموجه شامل ایرانی های ساکن خارج نیز می شد.

باید به خاطر داشت که رویه برگزاری همایش های بین المللی که متولیان این همایش داعیه دار چنین وصفی هستند، یکسانی هزینه ثبت نام برای تمام شرکت کنندگان و ان هم بر حسب وجه رایج محل همایش است. علاوه بر ان در موارد پرشماری همایش های معتبر برای شرکت کنندگان خارجی کمک هزینه هایی نیز در نظر می گیرند نه انکه از این فرصت برای زر اندوزی و درامد زایی خود استفاده کنند انگونه که مدیران این همایش در پاسخ به چرایی اتخاذ این سیاست ناموجه بدان استناد جستند: راهی برای درامد زایی.

البته برگزار کننده همایش در توجیه سیاست نا موجه خود دست به قیاسی زد: رویه هتل ها و رستوران ها نیز دو نرخی بودن برای مشتریان داخلی و خارجی را تایید می کند. قیاسی که خلق را از ان خنده امد و نشان داد متولیان این امام زاده چگونه حرمت ان را با چنین تنزل های قیاسی نگاه می دارند….

این سیاست اعجاب افرین البته هم عرض ایران را می برد و هم انانی را که عطای شرکت در چنین همایش برپا شده به نام علم و به کام مال را به لقایش بخشیده اند به زحمت می اندازد که توضیح دهند چرا با دیده انکار در ان نگریسته اند…

نظام پژوهشی ما از اسیب های پرشماری به نزاری افتاده است و بر سیاهه این اسیب ها می بایست این قسم همایش ها را نیز افزود…

منبع : رساله حقوق

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.