×

، با عرض سلام من مدت٣ ساله که ازدواج کردم،متاسفانهدر یک ساله اول بهد

، با عرض سلام من مدت٣ ساله که ازدواج کردم،متاسفانهدر یک ساله اول بهدام اعتیاد به شیشه افتادم و از همان روز اول اعتیاد خانم من متوجه این موضوع شد و پس از ان درگیری من وخانم بنده هی زیاد شد ودیگر از من حرف شنوی نداشت وحتی پس از ترک من نیز این روند ادامه داشت تا این که پس ازگذشت ٣سال جهیزیه خود را استرداد نمودولی من نمی خواهم زنم راطلاق بدهم ایا اومیتواند طلاق بگیرد؟وبه نظر شما من در حال حاظر چه اقدامی انجام دهم؟

،--با-عرض-سلام
من-مدت٣-ساله-که-ازدواج-کردم،متاسفانهدر-یک-ساله-اول-بهدام-اعتیاد-به-شیشه-افتادم-و-از-همان-روز-اول-اعتیاد-خانم-من-متوجه-این-موضوع-شد-و-پس-از-ان-درگیری-من-وخانم-بنده-هی-زیاد-شد-ودیگر-از-من-حرف-شنوی-نداشت-وحتی-پس-از-ترک-من-نیز-این-روند-ادامه-داشت-تا-این-که-پس-ازگذشت-٣سال-جهیزیه-خود-را-استرداد-نمودولی-من-نمی-خواهم-زنم-راطلاق-بدهم-ایا-اومیتواند-طلاق-بگیرد؟وبه-نظر-شما-من-در-حال-حاظر-چه-اقدامی-انجام-دهم؟
وکیل  به نام خدا کاربر محترم با سلام در خصوص پاسخ به سوال جنابعالی : اگر به موارد ذیل اشاره می نمودید ، پاسخ کامل تری داده می شد، 1- استرداد جهیزیه به حکم دادگاه صورت پذیرفته با خیر؟ 2- آیا طی 3 سال گذشته ، در خصوص اعتیاد علیه شما در دادگاه خانواده و یا دادسرا شکایتی طرح گردیده ؟ 3- در خصوص سابقه اعتیاد شما در مراجع قضائی و انتظامی پرونده و یا سابقه ای وجود دارد ؟ 4- آیا دادخواست طلاق از سوی همسر شما طرح شده یا خیر؟ لیکن با توجه به مفاد سوال مطروحه توسط جنابعالی ، می توان چنین پاسخ داد که : با توجه به مفاد قانون مدنی و قوانین جاریه از قبیل قانون حمایت خانواده ، حق طلاق مختص به مرد می باشد و زن در موارد خاصی که در دفتر چه عقد نامه در قسمت شروط ضمن عقد و قوانین فوق الذکر ، درج کردیده می تواند در خواست طلاق بنماید ، که از جمله موارد اعتیاد به مواد مخدر و روانگردان می باشد. اما صرف ادعای زن به اینکه مرد معتاد می باشد برای دادگاه قابل قبول نیست ، الزاما باید یا توسط آزمایشگاه معتمد دادگاه تائید شود و یا پرونده و سابقه ای در خصوص اعتیاد برای مرد وجود داشته و حتما مرد باید در زمان حال همچنان معتاد باشد ، بیشتر دادگاه ها سابقه اعتیاد را ملاک نمی دانند و وضعیت حال مرد را در نظر می گیرند. با توجه به سوال جنابعالی ، و با توجه به اینکه اعلام کرده اید ، در حال حاضر ترک کرده و پاک هستید، همسر شما با استناد به سابقه اعتیاد شما ( اگر هم بتواند ثابت کند که خیلی مشکل است ) نمی تواند طلاق بگیرد. و با توجه به اینکه شما حاضر به دادن طلاق نمی باشید ، همسر شما در این خصوص موفق نمی شود. لازم است شما دادخواست عدم تمکین علیه همسر تان بدهید و بدوا برای ایشان اظهار نامه رسمی مبنی بر عدم تمکین و دعوت به بازگشت به خانه در اولین فرصت از طریق دادگاه ارسال نمائید و صراحتا اعلام کنید که بدون اجازه شما و بر خلاف میل جنابعالی خانه را ترک نموده و جهیزیه خود را برده است. و در نهایت برای اینکه همسرتان را از لحاظ روانی تحت فشار قرار داده و مجاب به مراجعت نمائید ، بعد از صدور حکم عدم تمکین ،دادخواست اجازه ازدواج مجدد به استناد حکم عدم تمکین صادره ، طرح نمائید. در صورت ارسال اظهار نامه و تقدیم دادخواست عدم تمکین ، به دلیل اینکه همسرتان بر خلاف میل و اجازه شما خانه مشترک را ترک نموده و حاضر به تمکین از شما نباشد، وفق قانون همسرتان ناشزه بوده وحق دریافت نفقه و طرح شکایت کیفری و دادخواست حقوقی از ایشان ساقط می گردد. با تشکر گودرزی

    

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.