×

با سلام مجدد .از پاسخ شما بینهایت سپاسگزارم در مورد حق ولایت هم نیازی

با سلام مجدد .از پاسخ شما بینهایت سپاسگزارم در مورد حق ولایت هم نیازی به قرارداد محضری نیست؟ اگر خدای نکرده این اتفاق در سالهای آینده بیفتد که فرزندمان مثلا 10 یا12 ساله باشد چطور؟ من را بابت سوالهای زیادم ببخشید ولی واقعا نگران این موضوع هستم و به فرزندم وابستگی زیادی دارم میخواهم جلوی هرگونه دخالت در زندگیمان را از طرف خانواده همسرم بگیرم. با تشکر فراوان

با-سلام-مجدد-.از-پاسخ-شما-بینهایت-سپاسگزارم
در-مورد-حق-ولایت-هم-نیازی-به-قرارداد-محضری-نیست؟-اگر-خدای-نکرده-این-اتفاق-در-سالهای-آینده-بیفتد-که-فرزندمان-مثلا-10-یا12-ساله-باشد-چطور؟
من-را-بابت-سوالهای-زیادم-ببخشید-ولی-واقعا-نگران-این-موضوع-هستم-و-به-فرزندم-وابستگی-زیادی-دارم
میخواهم-جلوی-هرگونه-دخالت-در-زندگیمان-را-از-طرف-خانواده-همسرم-بگیرم.-با-تشکر-فراوان
با سلام/خانم محترم ولایت پدر و جد پدری بر فرزند قهری است و با تصویب ماده 15 حمایت خانواده ولایت جد پدری و مادر را بر فرزند در یک ردیف دانسته اند /پس از فوت پدر جد پدری قهرا ولایت دارد مگر اینکه دادگاه با درخواست مادر مصلحت کودک را در ولایت مادر بر طفل بداند .حقوقدانان معتقدند با ادغام قانون مدنی و حمایت خانواده چنین برداشت میشود که با بودن جدپدری جهت ولایت کودک نوبت وصی نمیرسد یعنی اگر جد پدری صالح وجود داشت .پس از فوت یا عدم صلاحیت وی می توان وصی از سوی پدر طفل را ولی بر وی قرار داد نتیجه اینکه شما برای رفع نگرانی در خصوص ولایت و اختیارات گسترده او .بهتر است همسرتان طی وصیت شما را وصی و ولی طفل قرار دهد .زیرا علیرغم مسایل حقوقی و موانع باز این وصی شدن میتواند در نهایت شما را در رسیدن به هدف یاری کند و دلیلی بر صلاحیت و شایستگی شماست با تغییرات قانونی که لوایح آن مطرح است در آینده نزدیک انشااله مشکل ولایت مادران بر فرزندان حل خواهد شد اگر با فوت پدر /جد پدری نیز نباشد مادر برای ولایت صالح است و مشکل از این حیث نمی باشد موفق باشید.70 درصد نگرانیها ی ابنا بشر از نظر روانشناسی بیهوده است ! و هرگز روی نمی دهد .

    

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.