×

زن در زمان حیاتش مهریه خود را با دستخط و امضا و اثر انگشت بخشیده است.

زن در زمان حیاتش مهریه خود را با دستخط و امضا و اثر انگشت بخشیده است. حال اگر در دادخواست مهریه بدلیل وضعیت جامعه ما این حق توسط کارشناس اثبات نشود و کارشناس بنویسد جعلی است. آیا پدر و مادر زن فوت شده می توانند از شوهر این زن شکایت جعل کنند؟ آیا این به معنی اثبات شدن جعل است یا باید جهت جعل بررسی شود؟ مجازات دارد؟

زن-در-زمان-حیاتش-مهریه-خود-را-با-دستخط-و-امضا-و-اثر-انگشت-بخشیده-است.-حال-اگر-در-دادخواست-مهریه-بدلیل-وضعیت-جامعه-ما-این-حق-توسط-کارشناس-اثبات-نشود-و-کارشناس-بنویسد-جعلی-است.-آیا-پدر-و-مادر-زن-فوت-شده-می-توانند-از-شوهر-این-زن-شکایت-جعل-کنند؟-آیا-این-به-معنی-اثبات-شدن-جعل-است-یا-باید-جهت-جعل-بررسی-شود؟-مجازات-دارد؟
با سلام و احترام چنانچه سند ارائه شده با خط و امضا و اثر انگشت منسوب به آن خانم باشد در صورت تشکیک به اصالت آن سند کارشناس آن را با اسناد مسلم الصدور از طرف آن مرحومه تطبیق داده و نظر خود را اعلام می نماید که البته در این خصوص کار مشکلی است ولی چنانچه عدم انتساب آن به ایشان صادر شود از عداد دلایل شما خارج می شود ولیکن صرف ارائه از طرف شما دلیلی بر وقوع جعل از جانب شما نمی باشد و چنانچه اصرار بر ارتکاب جعل توسط شوهر وجود داشته باشد با ادله دیگری باید ثابت شود و بر فرض ثبوت مرتکب به مجازات جعل و استفاده از سند مجعول محکوم می شود. در صورتیکه ارتکاب جعل توسط مرد ثابت نشود ولیکن علم وی به جعلی بودن آن محرز گردد تنها محکوم به مجازات استفاده از سند مجعول می گردد.. موفق باشید

    

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.