×

تصویبنامه در مورد تهیه و بسته بندی و توسعه صدور خرمای کشور

تصویبنامه در مورد تهیه و بسته بندی و توسعه صدور خرمای کشور

تصویبنامه-در-مورد-تهیه-و-بسته-بندی-و-توسعه-صدور-خرمای-کشور

وکیل


شماره 16157 22/12/39
وزارت بازرگانی
هیئت وزیران در جلسه مورخ 26/11/1339 بنا بپیشنهاد شماره 13478 مورخ 22/11/1339 وزارت بازرگانی بمنظور تهیه و بسته بندی و توسعه صدور خرمای کشور مقررات زیر را تصویب نمودند :
هیئتی مرکب از نمایندگان وزارت کشاورزی وزارت کار قسمت مواد غذائی سازمان برنامه - وزارت بهداری و مؤسسه استاندارد ایران بمناطق مختلف خوزستان عزیمت نمود و پس از بررسی کارگاههای مختلف خرما مشخصات ساختمان و حداقل لوازم کار و وسائل بهداشتی کارگران را جهت این نوع کارگاه ها تعیین نموده و پس از تعیین استاندارد خرمای صادراتی از طرف مؤسسه استاندارد ایران مدت سه ماه به کلیه کارگاههای مربوطه مهلت داده میشود تا وضع کارگاه خود را با مشخصات تعیین شده تطبیق داده و تهیه و بسته بندی خرمای صادراتی را نیز بر اساس استاندارد و درجه بندی تعیین شده انجام دهند و در غیر اینصورت از ادامه کار و صدور خرمای چنین کارگاههائی جلوگیری بعمل خواهد آمد .
از تاریخ انقضاء سه ماه مقرر صدور خرما از ایران از نقاطی که مؤسسه استاندارد جهت بازرسی کارگاههای تهیه و بسته بندی خرما شعبه تأسیس و ترتیب مقتضی را بدهد و این امر را بوسیله آگهی عمومی باطلاع اشخاص ذینفع برساند منوط بارائه گواهینامه مؤسسه استاندارد دایر بر تطبیق بسته بندی و استاندارد خرما با مشخصات تعیین شده خواهد بود .
حقوق و مزایای ثابت اعضای هیئت برای هر مدتی که ماموریت آنها بطول بیانجامد از طرف سازمان استخدام کننده پرداخت خواهد شد و فوق العاده سفر و هزینه ایاب و ذهاب هیئت از بودجه مخصوص موسسه استاندارد ایران پرداخت خواهد شد مسئول اجرای این طرح موسسه استاندارد ایران وابسته به وزارت بازرگانی میباشد .کلیه سازمانهای دولتی مکلفند با مامورین موسسه استاندارد بمنظور اجرای این طرح همکاری و مساعدت نمایند .
تصویبنامه در دفتر نخست وزیر است .
از طرف نخست وزیر - اشرف احمدی

نوع : تصویب نامه

شماره انتشار : 4695

تاریخ تصویب : 1339/11/26

تاریخ ابلاغ : 1340/01/09

دستگاه اجرایی :

موضوع :

منبع : وب سایت قوانین دات آی آر (معاونت آموزش دادگستری استان تهران)

    

قانون های مرتبط

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.