×

وراث

همه چیز درباره " وراث "

وراث

تابعیت-در-قانون-مدنی

تابعیت در قانون مدنی

[...]

نظریه-مشورتی

نظریه مشورتی

نظریه مشورتی [...]

آیا سازمان امور مالیاتی کشور قبل از صدور گواهی پرداخت مالیات بر ارث مربوط به املاک ثبتی متوفی و تعیین میزان قابل تحویل یا انتقال به وراث، از سازمان ثبت املاک در مورد وضعیت مالکیت پلاک های ثبتی مزبور استعلام مینماید یا خیر؟

سلام امور مالیاتی فقط سند رسمی را ملاک قرار میدهد و معمولا سند را خود افراد ارائه می دهند

مشاهده پاسخ کامل

با سلام. قطعه زمینی هست که در اداره ثبت و اسناد شهرمان به نام پدر بزرگ پدری ام ( پدر و پدربزرگم فوت کرده اند ) و برادر و مادرش ( ایشان هم فوت کرده اند ) آمار گردیده است.. ( سند ندارد ) اکنون وارثان برادر پدر بزرگم آن زمین را بین هم تقسیم کرده و اقدام به خاکببرداری ، خرید و فروش بین خود و اقدام جهت اخذ پروانه ساختمانی بین خود نموده اند . مدرک من استعلام اداره ثبت و وارث بودن هست. لطفا مرا راهنمایی بفرمایید برای احقاق حق خودم .

سلام شما ابتدا با ارایه گواهی حصر وراثت و استعلام ثبت درخواستی به اداره ثبت بدهید که در آن پلاک برای شما سند ورثه ای صادر کنند.

مشاهده پاسخ کامل

سلام . یک موسسه فرهنگی غیر تجاری سه سهام دار دارد . سهامداران موجودباهم توافق کردند که بعداز فوتشان وراث حق هیچ گونه ادعایی را نداشته وسهمشان در موسسه باقی بماندو زیر نظر هیات مدیره تصمیم گیری گردد . راه حل قانونی که این توافق پابرجا بماند چیست.

سلام ارث متعلق به وراث می باشد و مورث هر تصمیمی بگیرد تا ثلث اموالش معتبر و نسبت به باقی اموال تاثیری ندارد .

مشاهده پاسخ کامل

با عرض سلام و وقت بخیر بنده فرزند بزرگ خانواده ای هستم که از اوان جوانی با وجود ثروت فراوان پدر به کارگری پرداختم تا با برادرانم به خصومت بر نخورم پدرم نیز تکه زمین های بی ارزشی را که به نسبت زمین هایی که داشت به من سپرد تا تکه نانی به خانه ببرم و زمین ها و وسایل های بسیار گران قیمت ماند نزد پدرم تا اینکه پدرم به سن پیری رسید و زمام امور به دست برادرانم افتاد و تا حدی هم پدرم را اغفال کردند و دام ها را فروختند و کامیون پدرم را که به نام پدرم بود فروختند و کامیون جدیدی به نام خودشان خریدند، با وکالت نامه ای که به آنها داده بود حساب بانکی اش را خالی کردند و..... با این اوصاف اموال بسیاری نیز مانده است که ادعا میکنند برای ماست و اموال تورا داده البته برای حرفشان تکه کاغذ دست نویسی را نیز رو میکنند که فقط دارای امضا است و نه اثر انگشت. تکه زمین هایی را هم پدرم به نامشان زده. الان هم در حال دست اندازی به تکه زمین هایی هستند که چند سالی است دست بنده است و پدر بصورت عادی گفته که زمین زمین مال توست که از آنهم ادعای مالکیت دارند. حالا که احترام بینمان از بین رفته و احترام من را نشان از بی عرضگی میدانند میخواهم تقاضای انحصار وراثت دهم آیا از کامیونی که به نامشان است یا دامی که فروخته یا پولی از حساب خارج شده ادعایی کنم یا خیر؟ زمین های من چه میشود؟ املاک بنام پدرم چطور؟ تشکر از راهنماییتون

با سلام از نظر حقوقی تا زمانی که کسی فوت نکرده باشد مالی تحت عنوان ارث به کسی تعلق نمی گیرد

مشاهده پاسخ کامل

باسلام پدر من سال ۹۱ فوت کرده اند تنها ماترک به جا مانده از ایشان یک پمپ بنزین هست که در زمان حیات ایشان به علت تعویق اقساط بانک بانک مربوطه اقدام به واگذاری ملک به مزایده نمود با فوت پدر مراحل مزایده متوقف و پس از فوت ایشان وراث با مالمیک شخصی خود اقدام به توافق به بانک نمودند الان اقساط تمام شده ولی به علت عدم پرداخت نیم عشر سند هنوز فک رهن نشده قبل فوت پدرم چند نفرطلبکار به علت عدم پرداخت چک شکایت کردند و توقیف اموال گرفتند ولی چون ملک در رهن بانک بود موفق به توقیف اموال نشدند الان که اقساط تمام شده قاضی دستور اجرای توقیف بخشی از قطعات را دادند و میگن چون تاریخ شکایت و مطالبه خسارت قبل از رهن رفتن قطعات توسط بانک بوده مزایده بانک به سایر دیون ارجعیت نداره سوال بنده اینه که باتوجه به این که بعد از فوت پدرم فقط بدهی بانک جا مانده و پرداخت اقساط از سرمایه شخصی وراث بوده ایا حکم توقیف غیرقانونی نیست؟

با سلام در صورت فوت هر کس قبل از هر تقسیمی اول باید بدهیهای مرحوم پرداخت شود لذا اگر پدر شما مال یا اموالی داشته

مشاهده پاسخ کامل

سلام خسته نباشید. حدود سی و دو سال پیش یک منزل خریدم که سند به نام دیگری بود و قسط داشت بنده آن زمان به صورت قولنامه ایی خریدم و قسطها را تماما پرداخت کردم و فیش آب و برق و گاز را به نام خودم کردم و حالا می خواهم سند را به اسم خودم بزنم ولی کسی که سند به نامش هست شهید شده و از وراث آنها هم خبری ندارم حالا ممنون میشم به من بگویید چگونه سند را به نام خودم بزنم (قولنامه و تمام امتیازات خانه هم کنون به نام بنده است)

شما از طریق بنیاد شهید می توانید ورثه را پیدا کنید و یا از طریق کد ملی و ثبت احوال وراث را پیدا کنید

مشاهده پاسخ کامل

با سلام و خسته نباشید من یک ماشین چند سال پیش گرفتم از یکی از اشنایان. این شخص وکالت نامه ای خریده بودند از شخص دیگری در شهر دور. اشنا بودن من فقط پلاک و کارت ماشین رو به اسم زدم و سند موند. ایشون فوت شدند. مراجعه کردم به دفترخانه, گفتند چون شخصی ک ازش ماشین خریدم, فوت شدند, وکالت نامه ای به ایشون داد شده هم ساقط شده و من یا باید برم و اولین نفری ک وکالت دادند رو پیدا کنید یا اینکه از دادگاه درخواست صدور سند بدیم. میخواستم راهنمایی بفرمایید ک راه دیگه ای نیست و این راهی ک عنوان کردند درسته؟ بسیار سپاسگزارم.

باسلام در این رابطه هر چند که هنوز اختلاف نظر هست یا خیر .

مشاهده پاسخ کامل

سلام در سال 1333 وکالتنامه ای از طرف موکل به وکیل با حدود اختیارات زیر داده شده است اجاره واگذاری املاک شخصی موکل که شماره پلاک حدود و مشخصات آنها را وکیل مزبور معرفی نماید بهر کس و هر مدت و هر میزان مالاجاره و هر شرطی در صلاح و مقتضی بداند و فسخ و نفاسیخ و تجدید اجاره و حق صدور اجرائیه برای وصول مالاجاره و تخلیه ملک مال الاجاره و شرکت در کمیسیون تعدیل مال الاجاره با داشتن اختیارات لازمه تامه در این خصوص و حدود و در کلیه اقدامات قانونی جهت انجام وکالت بالا وکیل مشارالیه اختیارات تامه دارد و امضای وی بجای امضای موکل می باشد و این وکالت فقط در نفس وکالت موثر می باشد . سوال من این است که آیا واگذاری سرقفلی نیز شامل آن می شود و چگونه و با استناد به چه قوانین و ماده هایی می توانیم اثبات کنیم که سرقفلی که بواسطه وکیل نامبرده به اینجانب واگذار شده است صحیح می باشد ؟ و آیا وکالت نامه فردی که موکل اش در سال 1355 فوت نموده است . ولی گواهی فوت و حصر وراثت او بدلیل نداشتن فرزند و همچنین نبودن وارثین در ایران تا سال 1391 و یعنی 36 سال بعد در ایران ثبت نشده است ، آیا وکالتنامه این وکیل تا تاریخ قبل از ثبت گواهی فوت ( سال 1390 ) اعتبار دارد و یا اینکه تا همان سال 1355 اعتبار دارد و بعد از آن باطل بوده و قضیه معاملات وکیل از سال 1355 تا سال 1390 چگونه می شود و اگر وکالتنامه تا سال 1390 اعتبار داشته . در دادگاه بر اساس چه ماده و قانونی می شود به آن استناد کرد ؟ و اینکه واژه سرقفلی از چه سالی بوجود آمده و در قانون و وکالت نامه های محضری از چه سالی وارد و شناخته شده و بیان می گردد ؟ با تشکر

با سلام به موجب ماده 1 قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال 56 هر محلی که برای سکنی یا کسب یا پیشه یا تجارت یا به منظور دیگری اجاره داده شده یا بشود

مشاهده پاسخ کامل

با سلام پدرم به نام من در چند وام گرفته وقسطها روپرداخت ومضاربه رو تمدیدمی گلدوزی حالا که چند ماهی از فوت پدرم می گذرد به دلیل عدم توانایی مالی من در پرداخت اقساط ومضاربه بانک پرونده می خواد بفرسته دادگاه درضمن پدرم منزلی داشتند که در ضامن وام بوده که بعد فوتش بانک سه دونگ منزلرو گرفته می تونم منزل پدریم رو برای فروش قرار بدم لطفا راهنمایی بفرمایید باید چه کاری انجام بدم تابه خاطر وام زندان نرم بانک همش تهدید به زندان میکنن نه مال واموال دارم نه کسی رو که بتونم ازش کمک بگیرم لطفا کمکم کنین.

با سلام اینکه کسی به نام دیگری وام بگیرد از نظر مقررات بانکی امکان ندارد چون باید احراز هویت شود و اگر بجای شما امضا زده و وام گرفته که می توانید

مشاهده پاسخ کامل

با سللام . در مورد برقراری حقوق وظیفه فرزند دختر سوالاتی دارم که به ترتیب خدمت شما عرض می کنم . الف ) فرزند دختری که از حقوق وظیفه مادر خود بهره مند است ایا امکان دریافت حقوق وظیفه پدر خود را نیز دارد ؟ ( فرزند دختر دارای شرایط دریافت حقوق وظیفه می باشد ) ب ) اگر پدر ازدواج مجدد کرده یاشد و دارای همسر دوم باشد ایا این حقوق به همسر دوم هم تعلق می گیرد ؟ ( به طور پیش فرض همسر دوم شرایط دریافت حقوق وظیفه را دارد ) در صورت مثبت بودن نسبت تقسیم حقوق وظیفه بین دختر و همسر پدر چگونه است ؟ (با توجه به این که همسر دوم پدر "نامادری"محسوب می شود ) ج ) ایا همسر دوم در صورت بهره مندی از حقوق وظیفه می تواند بدون حضور فرزند دختر به تنهایی درخواست برقراری حقوق وظیفه را ارائه دهد ؟ د ) فرایند دریافت حقوق وظیفه پدر برای دختر شامل چه مراحلی است و به چه مدارکی نیاز دارد و همچنین اگر دختر به دلیل بیماری یا سایر دلایل قادر پیگیری شخصی نباشد انجام این امور از سوی وکیل حقوقی میسر است ؟ توضیحات تکمیلی : فرزند دختر 55 ساله و مطلقه می باشد و دارای یک برادر می باشد ( برادر 50 ساله کارمند دولت می باشد ) حقوق وظیفه مادر در سال 1391 برای دختر برقرار گردیده است . مادر کارمند اداره اموزش پرورش ناحیه 2 اصفهان بوده است . پدر کارمند شرکت نفت ملی ایران بوده است و خدمات بیمه تامین اجتماعی خود را اداره تامین اجتماعی دریافت می کرده است . دختر مدت کوتاهی قبل از فوت مادر تحت پوشش بیمه درمانی پدر بوده است و پدر حق اولاد دریافت می کرده است که پس از برقراری حقوق وظیفه مادر از پوشش بیمه پدر خارج شده و تحت پوشش بیمه اداره اموزش و پرورش مربوط به مادر قرار گرفته است .

با سلام کاربر محترم در خصوص قسمت الف سوال پاسخ بلی است در قسمت ب سوال به دلالت ماده 48 قانون حمایت خانواده همسران متوفی از حقوق وظیفه به تساوی می برند. در بخش نحوه تقسیم سوال به دلالت تبصره یکم ماده 48 قانون حمایت خانواده به تساوی می برند

مشاهده پاسخ کامل

قانون-بودجه-سال-92-بخش-2

قانون بودجه سال 92 بخش 2

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.