×

درباره وکالت آنلاین

معرفی :

کاخ دادگستری، روزانه محل رفت و آمد تمام افراد متفاوتی است که هر یک به نوبهء خود کاربران ‏‏نظام دادگستری هستند و ورودی آن از یک سو محل تلاقی این افراد است و از سوی دیگر ‏‏راهنمایی است برای جستجوی اشخاص، طبقات، موضوعات و... . ‏ آستانهء اطلاع رسانی وکالت آنلاین، همچون ورودی کاخ دادگستری است با این تفاوت که با نرم ‏‏افزارهای ساده و در عین حال قدرتمند، جستجوی کاربر را آسان تر کرده، پاسخ دقیقتری به او می ‏‏دهد و از این گذشته، در تمام ساعات شبانه روز و از هر کجا که کاربر اراده کند، قابل دسترسی ‏‏است.‏

چشم انداز :

هر یك از وكلا با ثبت نام در این آستانه از وب سایتی شخصی برخودار می شوند که حکم دفتر ‏حقوقی ایشان را دارد. در این دفتر آنها می توانند مقالات، نظرات و نوشته های حقوقی خود را منتشر ‏کنند. بلافاصله پس از انتشار هر مقاله در هر وب سایت، آستانهء وكالت آنلاین، امکان دسترسی به ‏آن را برای تمام کاربران فراهم می کند. به عبارت دیگر، بازدید كنندگان با داشتن تنها یک آدرس و ورود به آستانهء وكالت آنلاین می ‏توانند به مطالب تمام وب سایت های وكلا عضو این آستانه، دست پیدا كنند و به وب سایت وكیل ‏مورد نظر خود هدایت شوند.‏ بازدید كننده با ثبت نام در آستانهء وكالت آنلاین ، به عنوان كاربر این آستانه، علاوه بر دسترسی به ‏تمامی وب سایت های وكلا، می تواند سوالات یا نظرات خود را مطرح کند، آستانهء وکالت آنلاین، ‏با توجه به موضوع سوال، آن را به وكیلی كه در آن زمینه تخصص دارد، ارجاع خواهد داد و به این ‏صورت ارتباطی مفید و هوشمند بین كاربران و وكلا برقرار می شود. به طور خلاصه ، بازدید ‏كنندگان این آستانه، امكان جستجو و مشاهده مقالات، اخبار و راهكار های حقوقی، پرسش و پاسخ ‏با وكلا و لیست سایت های آنان و عضویت در خبرنامه ها را دارند. بدیهی است که کاربران این ‏آستانه تمام افراد حقیقی و از جمله شخص وكیل عضو این آستانه را در بر می گیرد.‏

ماموریت :

برای اطلاع رسانی هر چه بهتر و برقراری هر چه بیشتر ارتباط بین بازدید كنندگان آستانه و ‏وكلا، ‏وکالت آنلاین در دو بخش عمده خدمات خود را ارائه می دهد ‏‎:‎ یک، راه اندازی وب سایت برای هر یک از وكلا عضو.‏ دو، برقراری ارتباط بین وب سایت ها و بازدید کنندگان در آستانهء وکالت آنلاین. ‏ ‏

اهداف :

یک، معرفی وكلا و وب سایت های آن ها.‏
دو، ایجاد ارتباط بین وكلا و مردم و دسترسی ساده تر مردم به وكلا مورد نظرشان با توجه به ‏تخصص او . ‏
سه، تشكیل بانك جامعی از اخبار، مقالات و سوالات حقوقی قابل استفاده کاربران اعم از مردم ‏عادی و وكلا.‏
در نهایت با گذر زمان، بانك اطلاعاتی بزرگی از مقالات ونظرات وكلا و مجموعه سوالات و ‏پاسخهای حقوقی به وجود خواهد آمد.‏

وکالتِ آن لاین چیست؟

با توجه به روند رو به رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات درسال های اخیر، به صورتی که تاثیرات شگرف این فناوری بر زندگی انسان و جامعه کاملا مشهود بوده و ما دیگر شاهد تجارت، اقتصاد، سیاست، تحصیل، مشاوره، تبلیغات، بانکداری و ... به صورت شکل سنتی خود نیستیم و شاهد چهره الکترونیکی موارد یاد شده می باشیم. وکالت نیز در این میان مستثنا نخواهد بود و به زودی زود از شکل سنتی خود به شکل الکترونیکی مبدل خواهد شد و وکلا در محیط سایبر پذیرای موکلان خود خواهند بود.

شیوه های رایج مشاوره الکترونیکی فعلی :

امروزه بسیاری از وکلا به شیوه های گوناگون از قبیل راه اندازی وبلاگ، وب سایت، شبکه های اجتماعی، پست الکترونیکی و ... بر روی اینترنت به مشاوره الکترونیکی می پردازند که این مشاوره با طرح یک سوال از وکلا شروع شده و با پاسخ دهی به آن سوال در زمانی دیگر از طریق الکترونیکی پایان می پذیرد و در بسیاری از موارد هم وکیل بابت این مشاوره، حق المشاوره ای دریافت نمی کند. دسترسی مراجعین به وکلا در این شیوه بیشتر از طریق موتور های جستجو است.

معایب شیوه های رایج مشاوره الکترونیکی فعلی :‏

1 - هیچ سابقه ای از سوال ها و پاسخ های مطرح شده باقی نمی ماند. در حالی که این سوال ها و پاسخ ها می تواند گنجینه ای ارزشمند در جهت ارتقا آگاهی عموم به مسائل و امور حقوقی فراهم کند.
2 – هیچ بانک اطلاعاتی از افرادی که طرف مشاوره قرار می گیرند وجود ندارد.
3 – پرسش ها و پاسخ ها یکجا قابل دسترسی نیست.
4 – یکسان نبودن روش طرح سوال و دریافت پاسخ دراین شیوه ها، که دسترسی به این گونه مشاوره را برای عموم دشوار می سازد.
5 – استفاده افراد سود جو ( غیر وکیل ) از این فضا و آسیب رساندن جدی به اعتبار و شان وکالت
6 – یکسان نبودن ظاهر و نرم افزار های این گونه وب سایت ها
7 –نبودن یک منبع کامل از تمامی آدرس های دفاتر آن لاین وکالت وکلای دارای پروانه
8 – بابت مشاوره به وکیل حق المشاوره ای پرداخت نمی شود
9 – عدم اطمینان سوال کنندگان از اعتبار و صحت نسبی پاسخ ها
10 - ...

راهکار پرتال وکالت آن لاین برای نیل به هدف وکالتِ آن لاین و برطرف نمودن معایب موجود :‏

1 - با راه اندازی وب سایت های اختصاصی ( نه زیردامنه sub domain و نه یک صفحه ساده ) با ظاهری مشابه به صورت داینامیک ( پویا ) برای وکلا بر روی دامنه های اختصاصی و همسو با نام و نام خانوادگی وکلای عضو امکان دسترسی مردم و موکلین را به دفاتر وکالتِ آن لاین وکلا فراهم می سازد.
2 - با فراهم آوردن یک نرم افزار مدیریت وب سایت قدرتمند و در عین حال بسیار ساده و کارآمد ویژه دفاتر وکالت آن لاین امکان استفاده وکلا از وب سایت های اختصاصی خود را به میزان بسیار زیادی بالا برده است.
3 - با قراردادن آرم کانون وکلای دادگستری در ظاهر وب سایت های راه اندازی شده و مشخص کردن نام و نام خانوادگی وکیل، تصویر پرسنلی و کانون محل خدمت وی ظاهری یکسان و متمایز از دیگر وب سایت ها را فراهم می سازد.
4 - با فراهم آوردن یک بستر مناسب و قدرتمند امکان ارتباط بین کلیه وکلای عضو با یکدیگر و کاربران پرتال را از طریق امکانات نرم افزاری، پست الکترونیکی و اس ام اس فراهم می سازد.
5 - با راه اندازی بستری مناسب امکان مشاوره الکترونیکی را به صورتی یکسان در تمامی وب سایت های وکلای عضو به صورت رایگان و یا با دریافت حق المشاوره فراهم می کند.
6 - با راه اندازی بستری مناسب امکان ساخت گالری عکس در وب سایت های شخصی وکلا را فراهم آورده است.
7 - با ایجاد بستری مناسب امکان تجمیع اطلاعات حقوقی موجود در وب سایت های اعضا و فراهم آوردن یک بانک اطلاعاتی حقوقی قوی از مقالات، اخبار و رویداد های حقوقی، پرسش و پاسخ های حقوقی و ... را فراهم آورده است.
8 - با ایجاد بستری مناسب زمینه تبادل نظر بین وکلای عضو در خصوص مسائل حقوقی و غیره را فراهم آورده است.
9 - با راه اندازی یک موتور جستجوی قوی در وب سایت های اختصاصی وکلا امکان دسترسی آسان به مطالب و مقالات وکلا را فراهم آورده است.
10 - با راه اندازی بستری مناسب زمینه تبادل نظر بین وکلا و خوانندگان مطالب و مقاله های ایشان را فراهم آورده است.
11 - با ایجاد بستری مناسب امکان معرفی وب سایت های مختلف و وب سایت های همکاران را برای وکلا فراهم آورده است.
12 - با ایجاد بستری مناسب امکان معرفی وکیل با درج بیوگرافی در وب سایت شخصی وکیل، درج برنامه هفتگی و آدرس و شماره تلفن و محل حضور در روز های هفته را برای وکلا در وب سایت های اختصاصی آن ها فراهم آورده است.
13 - فراهم آوردن امکان یاد آوری رویداد های مهم حقوقی در سایت های شخص وکلا
14 - امکان اطلاع رسانی در زمینه جلسات، سمینارها و ... را در وب سایت های اختصاصی وکلا با ایجاد بستری مناسب
15 - با معرفی مقالات و مطالب وب سایت های وکلا در صفحات خود امکان دسترسی کاربران به مطالب و مقالات کلیه وکلا را به گونه ای متمرکز فراهم می سازد.
16 - با نمایش پرسش و پاسخ های مطرح شده در تمامی وب سایت های عضو دسترسی کاربران به کلیه پرسش و پاسخ ها را به گونه ای متمرکز فراهم می سازد.
17 - با نمایش تصویر و مشخصات وب سایت های وکلای عضو به صورت متمرکز امکان دسترسی به تمامی وب سایت های وکلا و بستن راه سوء استفاده افراد سود جو را فراهم می سازد.
18 - با کاهش هزینه راه اندازی وب سایت برای وکلای عضو به حداقل یکدهم قیمت واقعی آن تسهیلات مناسب برای وکلا فراهم می کند.

دیدگاه های وکلای عضو درباره وکالت آن لاین :

دیدگاه های وکلای عضو درباره وکالت آن لاین مشاهده لیست

وکالت آن لاین در دیگر وب سایت ها : ‏

1 - معرفی پورتال جامع وكالت آن‌لاین در وب سایت اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران‏ ( اسکودا ) مشاهده
2 - معرفی شیوه های رایج مشاوره الكترونیكی وكلا و امكانات فنی پرتال اطلاع رسانی وكالت آن لاین در وب سایت اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران‏ ( اسکودا ) مشاهده
3 - معرفی پرتال اطلاع رسانی وکالت آن لاین در وب سایت اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران‏ ( اسکودا ) مشاهده
4 - نامه تاییدیه پرتال اطلاع رسانی وکالت آن لاین از طرف کانون وکلای دادگستری منطقه اصفهان‏ تصویر تاییدیه
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.