×

کاهش مجازات موکل از 21 به 7 سال حبس

کاهش مجازات موکل از 21 به 7 سال حبس

وکیل‌مدافع متهم ردیف اول پرونده‌ای که دادگاه انقلاب تهران متهمانش را به اتهامات امنیتی ناشی از فعالیت در فیسبوک مجموعا به 127 سال حبس محکوم کرده است، گفت با اعمال ماده 134 قانون مجازات اسلامی، مجازات موکلم از 21 سال به 7 سال حبس کاهش یافته است

کاهش-مجازات-موکل-از-21-به-7-سال-حبس

وکیل‌مدافع متهم ردیف اول پرونده‌ای که دادگاه انقلاب تهران متهمانش را به اتهامات امنیتی ناشی از فعالیت در فیسبوک مجموعا به 127 سال حبس ( مقالات مرتبط با حبس - سوالات مرتبط با حبس )  محکوم کرده است، گفت: با اعمال ماده 134 قانون مجازات اسلامی، مجازات موکلم از 21 سال به 7 سال حبس کاهش یافته است.

جدول درجه بندی مجازات های هشتگانه قانون مجازات اسلامی جدید - چه جرایمی در قانون مجازات اسلامی جرم محسوب نمی شود ؟ - بررسی پاره ای از اشتباهات قانون مجازات اسلامی - نگاهی به قانون اصلاح موادی از قانون مجازات اسلامی 

ایمان میرزازاده ، با بیان این مطلب، اظهار کرد: با اعمال ماده 134 قانون مجازات اسلامی تصریح شد که فقط مجازات اشد برای متهمان این پرونده لحاظ شود و در این راستا مجازات موکلم از 21 سال به 7 سال حبس کاهش یافت.

وی با یادآوری اینکه حکم این پرونده تایید شده است، گفت: رای این پرونده قانونا به ما ابلاغ نشده است.

بر اساس این گزارش، شعبه 28 دادگاه انقلاب 8 جوان فعال در فیسبوک را با عناوین اتهامی متعدد از جمله اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی مجموعا به 127 سال حبس محکوم کرد که با اعتراض به رای، این پرونده برای رسیدگی به شعبه 54 دادگاه تجدیدنظر استان تهران مستقر در دادگاه انقلاب ارسال شد.

معافیت از کیفر در قانون مجازات اسلامی - توبه در ترازوی قانون مجازات اسلامی - قتل در حکم شبه عمد در قانون مجازات اسلامی

طبق ماده 134 قانون مجازات اسلامی، در جرائم موجب تعزیر هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم نباشد دادگاه برای هر یک از آن جرائم حداکثر مجازات مقرر را حکم می‌کند و هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم باشد، مجازات هر یک را بیش از حداکثر مجازات مقرر قانونی مشروط به اینکه از حداکثر به اضافه نصف آن تجاوز نکند، تعیین می‌نماید. در هر یک از موارد فوق فقط مجازات اشد قابل اجراء است و اگر مجازات اشد به یکی از علل قانونی تقلیل یابد یا تبدیل یا غیرقابل اجراء شود، مجازات اشد بعدی اجراء می‌گردد.

در هر مورد که مجازات فاقد حداقل و حداکثر باشد، اگر جرائم ارتکابی بیش از سه جرم نباشد تا یک‌چهارم و اگر جرائم ارتکابی بیش از سه جرم باشد تا نصف مجازات مقرر قانونی به اصل آن اضافه می‌گردد.

حد و مرز حق حبس زوجه در مطالبه مهریه - تهدید به مجازات حبس مؤثرتر از اعمال حبس است - حبس تعزیری - زندانیان نباید پس از حبس از جامعه جدا شوند - توقیف و حبس غیرقانونی - مجازات های جایگزین چیست و شامل حال چه کسانی می شود ؟ - تسریع در کاهش مجازات حبس با اصلاح قوانین - حبس الکترونیکی ، از ابداعات قانون جدید مجازات اسلامی 

تبصره 1- در صورتی‌که از رفتار مجرمانه واحد، نتایج مجرمانه متعدد حاصل شود، طبق مقررات فوق عمل می‌شود.

تبصره 2- در صورتی که مجموع جرائم ارتکابی در قانون عنوان مجرمانه خاصی داشته باشد، مقررات تعدد جرم، اعمال نمی‌شود و مرتکب به مجازات مقرر در قانون محکوم می‌گردد.

 قانون مجازات اسلامی از حذف سنگسار تا مجازات جایگزین حبس - اما و اگرهای مجازات حبس - حقی به نام حبس - قانون ومجازات های جایگزین حبس - تبدیل تبعید به جزای نقدی یا حبس و شرایط آن - ضرورتهای به کارگیری مجازاتهای جایگزین حبس 

تبصره 3- در تعدد جرم در صورت وجود جهات تخفیف، دادگاه می‌تواند مجازات مرتکب را تا میانگین حداقل و حداکثر و چنانچه مجازات، فاقد حداقل و حداکثر باشد تا نصف آن تقلیل دهد.

تبصره 4- مقررات تعدد جرم در مورد جرائم تعزیری درجه‌های هفت و هشت اجراء نمی‌شود. این مجازات‌ها با هم و نیز با مجازات‌های تعزیری درجه یک تا شش جمع می‌گردد.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.