×

تهدید دیگران به افشای اسرار و آبروریزی قابل تعقیب است

تهدید دیگران به افشای اسرار و آبروریزی قابل تعقیب است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام گفت جرم‌هایی مانند ایراد ضرب‌وجرح عمدی، توهین، تهدید، ایجاد مزاحمت تلفنی و تخریب ریشه در خشونت دارند

تهدید-دیگران-به-افشای-اسرار-و-آبروریزی-قابل-تعقیب-است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام گفت: جرم‌هایی مانند ایراد ضرب‌وجرح عمدی، توهین، تهدید، ایجاد مزاحمت تلفنی و تخریب ریشه در خشونت دارند.

بررسی ابعاد مختلف جرم افشای اسرار حرفه ای - زیرورو کردن زندگی مسئولان مصداق افشای اسرار در قانون مجازات است - مجازات افشاگران اسرار -  بررسی مکتوب خشونت علیه کودکان در ایران - خشونت عامل بزهکاری اطفال - رفع چالش های اجتماعی خشونت را می خشکاند 

جعفر دارابخانی ، در مورد رابطه شکل‌گیری جرائم با خشونت، اظهار کرد: خشم واکنش طبیعی و عادی بدن ما در مقابل شرایط و موقعیت‌هایی است که به کام نباشد و زائیده‌ افکار منفی یا احساسی و هیجانی غیرقابل کنترل است و در صورتی‌که کنترل نشود باعث آسیب به خود و جامعه است.

وی با بیان این که بروز دادن یا ندادن خشم آثار و تبعات خاصی در پی دارد و باعث ایجاد کینه‌ورزی، بدخواهی، غیبت کردن و دسیسه‌چینی می‌شود که باید نحوه و شکل ارائه آن با برنامه‌ریزی و یادگیری مهارت‌های زندگی مدیریت شود، خاطرنشان کرد: چنانچه خشم بی‌محابا و بدون مدیریت بر آن بروز داده شود می‌تواند آسیب‌های جسمی، روانی، تضییع حقوق دیگر اعضای جامعه، مکدر شدن روابط اجتماعی، بدنام شدن و زمینه‌ساز اعمال مجازات و جبران خسارت‌های وارده باشد.

داربخانی ادامه داد: خشم نباید به خشونت تبدیل شود؛ چراکه خشم نوعی احساس درونی است و چنانچه آن را مدیریت نکنیم به خشونت تبدیل می‌شود. باید خشم خودمان را کنترل و مدیریت کنیم در غیر این صورت این احساسات خشن است که ما را مدیریت رفتاری می‌کند.

افزایش آمار خشونت در خانواده ها - کنفرانس خشونت جنسی ، اورژانس پزشکی قانونی 

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با اشاره به اینکه رفتارهای خشونت‌آمیز اگر مدیریت نشود تحت عناوین خشونت علیه تمامیت جسمانی اشخاص، علیه اموال، علیه عرض و آبرو و آسایش دیگران بروز و نمود پیدا می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه عصبانیت و خشم می‌تواند دلایل متنوعی داشته باشد، تصریح کرد: خلف وعده، احساس تضییع حق، ناامید شدن از پیگیری، از دست دادن شخصیت و عزت‌نفس، ورود خسارات مادی، معنوی و عاطفی، خستگی، بیماری، حس انتقام‌جویی، مقابله به مثل، سوءتفاهم، شوخی‌های بی‌جا، شکست‌های عاطفی، مشکلات درون خانوادگی که برخی ریشه در تربیت دوران کودکی دارد از مهم‌ترین دلایل خشم است.

دارابخانی خشونت را عامل ایجاد برخی از رفتارهای مجرمانه دانست و خاطرنشان کرد: اشخاص در موقع عصبانیت با به‌کارگیری الفاظ و حرکات زشت و ناشایست که در خور شأن نیست مرتکب بزه توهین می‌شوند؛ نسبت‌های مجرمانه بستن به دیگران می‌تواند عامل تحقق بزه افتراء باشد.

 ابعاد لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت - خشونت خانگی همچنان میان زنان قربانی می گیرد

معاون پیشگیری دادگستری استان ایلام با بیان اینکه خشم موجب می‌شود در بیان مطالب علیه دیگران عامل تحقق بزه نشر اکاذیب صورت داده شود تصریح کرد: اگر خشونت توأم با برخورد فیزیکی باشد می‌تواند جنایت آفرین باشد.

وی با بیان اینکه تهدید کردن دیگران به قتل و کتک‌کاری، افشاء اسرار و آبروریزی نیز قابل تعقیب است، بیان کرد: ریشه‌های خیلی از قتل‌ها خشونت‌های آنی است.

دارابخانی ادامه داد: خشونت علیه اموال یعنی تخریب، تحریق عمدی نسبت به وسایل و اموال دیگران نیز نوع دیگری از بروز خشم است.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.