×

سازش 40 درصدی مراجعه کنندگان به مراکز مشاوره دادگستری

سازش 40 درصدی مراجعه کنندگان به مراکز مشاوره دادگستری

معاون فرهنگی دادگستری کل استان کرمان گفت بر اساس آمار موجود، 40 درصد از افرادی که به مراکز مشاوره دادگستری استان کرمان مراجعه می‌کنند، به‌سازش می‌رسند

سازش-40-درصدی-مراجعه-کنندگان-به-مراکز-مشاوره-دادگستری

معاون فرهنگی دادگستری کل استان کرمان گفت: بر اساس آمار موجود، 40 درصد از افرادی که به مراکز مشاوره دادگستری استان کرمان مراجعه می‌کنند، به‌سازش می‌رسند.

ارائه مشاوره رایگان مهمترین فلسفه تشکیل کانون وکلاست - آیا وکلای بازنشسته می توانند در موسسات حقوقی مشاوره دهند ؟ چگونگی درخواست زوجه برای طلاق به لحاظ سوء معاشرت - ضرورت های ایجاد کلینیک های مشاوره رایگان حقوقی - پرداخت کوپن مشاوره و طلاق به نیازمندان 

محمدباقر اسلامی اظهار کرد: خدمات و فعالیت‌های دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری کرمان طی سال‌های 90 تا 93 توسط معاونت فرهنگی قوه قضاییه مورد ارزیابی قرار گرفت و این دفتر رتبه برتر کشوری را کسب کرد.

وی بیان کرد: اولویت فعالیت‌های دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری استان کرمان بحث مشاوره خانواده‌های در آستانه بحرانی است که به دادگاه‌ها مراجعه می‌کنند و دادگاه این افراد را به مراکز مشاوره دادگستری معرفی کرده و همکاران ما که مشاوران برجسته‌ای هستند، خدمات مشاوره‌ای را ارائه می‌دهند.

اسلامی تصریح کرد: همکاران ما در دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری استان کرمان همچنین کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست از طبقه‌های مختلف را شناسایی کرده و اگر کودکی در معرض آسیب جسمی یا جنسی قرار می‌گیرد یا وضع مالی خوبی ندارد را به نهادهای حمایتی مورد حمایت دفتر معرفی می‌کنند.

400 وکیل در تهران مشاوره حقوقی رایگان می دهند - مشاوره حقوقی رایگان در طول فجر 

معاون فرهنگی دادگستری کل استان کرمان همچنین سرکشی از بند نسوان ندامتگاه‌های سراسر استان کرمان را از دیگر فعالیت‌های دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری برشمرد و یادآور شد: کمک‌های خیران و دادگستری به خانم‌هایی ارائه می‌شود که به هر علتی گرفتار زندان هستند.

اسلامی ادامه داد: بعضی از زندانیان زن همچنین بچه‌های شیرخوار خود را در زندان به‌همراه دارند و دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری استان کرمان در زمینه خوراک و پوشاک این کودکان خدماتی را ارائه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه سرکشی از کانون اصلاح و تربیت از دیگر فعالیت‌های دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری استان کرمان است، عنوان کرد: کانون اصلاح و تربیت محل نگهداری نوجوانان و کودکانی است که مرتکب بزه شده‌اند یا متهم به ارتکاب بزه هستند و حمایت‌های فرهنگی از آنها صورت می‌گیرد و از نظر روحی و عاطفی مورد حمایت قرار می‌گیرند.

معاون فرهنگی دادگستری کل استان کرمان تصریح کرد: 20 ماموریت جزو شرح وظایف دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری استان کرمان است و در تمام عرصه‌ها حرکت می‌کند و همکاران ما با فعالیتی که داشتند حائز رتبه برتر در سراسر کشور شوند.

اسلامی در پاسخ به این سئوال که رابطه دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری استان کرمان با خیران چگونه برقرار می‌شود، گفت: دادگستری به‌عنوان نهاد حاکمیتی محدودیت‌هایی برای مراجعه به خیران دارد، اما خیرانی که با خدمات این دفتر آشنا هستند، کمک‌های خود را در اختیار همکاران ما قرار می‌دهند.

به جوانان مشاوره حقوقی رایگان می دهیم 

وی تاکید کرد: از مردم می‌خواهیم اگر کودکان یا زنان در معرض آسیب روحی یا جسمی را سراغ دارند، این موارد را به دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری استان کرمان اطلاع دهند.

اسلامی خاطرنشان کرد: همکاران ما در دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری استان کرمان بعد از دریافت گزارش‌های مردمی در راستای وظیفه حاکمیتی خود به زنان و کودکان آسیب‌دیده مراجعه می‌کنند و با تشکیل پرونده‌های قضایی متخلفان را به‌سزای اعمال‌شان می‌رسانند.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.