×

افراد با نام و نشان مصونیت قضایی ندارند

افراد با نام و نشان مصونیت قضایی ندارند

دادستان کل کشور گفت این طور نیست که افرادی که نام و نشان ندارند مورد مجازات قرار بگیرند اما برای کسانی که وابستگی دارند حکمی در نظر گرفته نشود، این افراد نیز در مصونیت قضایی نیستند

افراد-با-نام-و-نشان-مصونیت-قضایی-ندارند

دادستان کل کشور گفت: این طور نیست که افرادی که نام و نشان ندارند مورد مجازات قرار بگیرند اما برای کسانی که وابستگی دارند حکمی در نظر گرفته نشود، این افراد نیز در مصونیت قضایی نیستند.

تدوین پیش نویس آیین نامه آموزش ضابطان قضایی توسط سازمان قضایی نیروهای مسلح - تشکیلات تفصیلی جدید سازمان قضایی نیروهای مسلح ابلاغ شد - نحوه رسیدگی به شکایات علیه کارکنان سازمان قضایی نیروهای مسلح - نشست های قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح 

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در حاشیه گردهمایی مدیران ارشد سازمان قضایی نیروهای مسلح در جمع خبرنگاران با اشاره به لزوم احترام همگان به احکام قضایی، گفت: امروزه باید همگان نسبت به حکم قاضی احترام بگذارند، حتی اگر به این حکم اعتراض داشته باشند این حکم در مرجع قضایی صادر شده است و در فرآیندی مورد بررسی قرار می‌گیرد، همه می‌دانند که امنیت و اقتدار ملی همه در گرو اجرای عدالت است.

دادستان کل کشور با اشاره به اجرای عدالت بعد از انقلاب اسلامی، گفت: چه در زمان حیات امام و چه در بعد فوت ایشان حق و عدالت همیشه رعایت شده است، کشور ما کشور انتخابات است، کشوری با سلیقه‌های مختلف سیاسی که هر کس می‌تواند هر کدام را می‌خواهد انتخاب کند، اگر قانون نقض شود ضرر آن برای همه است و اجرای قانون نیز به نفع همگان خواهد بود، قطعا کشور در مدار قانون پیش می‌رود.

هدف سازمان قضایی نیروهای مسلح ، کمک به اجرای ماموریت ها است - برنامه های سازمان قضایی نیروهای مسلح برای آموزش و نظارت بر ضابطان 

 صدور حکم برای پرونده پدیده و میزان کار سختی نیست

وی با اشاره به وضعیت فعلی پرونده پروژه‌های میزان و پدیده، اظهار کرد: کمیته‌ای با مسئولیت وزیر کشور و با حضور دست‌اندرکاران موضوع تشکیل شده است، این کمیته وضعیت و مشکلات را بررسی کرده و راهکارهایی را در چند بند تنظیم کرده است، در صورتی که این راهکارها توسط مقامات عالی به تصویب برسند، اجرایی می‌شوند.

رئیسی با اشاره به اشتباه بودن کار این پروژه‌ها از شروع آن، اظهار کرد: به چه دلیل باید مقدمات کار با آسیب فراهم شود و کار مردم با مشکلاتی روبه رو شود، تخلفاتی در این زمینه وجود دارد.

دادستان کل کشور با بیان این‌که «جلساتی در وزارت کشور برگزار شده است» گفت: در این جلسات موضوع اراضی ملی، تجاوز در بستر رودخانه‌ها و تغییر کاربری اراضی زراعی و باغات بررسی می‌شود.

وی با اشاره به این‌که «برای صدور حکم این دو پرونده کار سختی نداریم» عنوان کرد: تنها به خاطر این که مردم در این پرونده ذی نفع هستند موضوع کمی پیچیده شده است، دادستانی برای حفظ سهم و حقوق مردم تلاش خود را می‌کند، تمام اطلاعات در وزارت کشور جمع آوری شده است، طوری ترتیب داده شده که در بررسی پرونده تخلفات سهام و حقوق مردم تضییع نشود، اما افراد تخطی کننده از قانون مجازات شوند.

پیشگیری از وقوع جرم مهم ترین دغدغه سازمان قضایی نیروهای مسلح است - تدوین پیش نویس آئین نامه آموزش ضابطان قضایی توسطسازمان قضایی نیروهای مسلح - سازو کارهای مبارزه با فساد اداری 

 ضرورت اصلاح قانون جدید آیین دادرسی کیفری

داستان کل کشور همچنین در گردهمایی مدیران ارشد سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به برخی نقاط مبهم و مجمل در قانون جدید آیین دادرسی کیفری گفت: آیین دادرسی کیفری در بعضی از موضوعات با ابهام، اجمال و نکات قابل توجهی روبرو بوده که نیازمند اصلاح است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی اظهار کرد: قاضی کسی است که تمام شاخصه‌های آداب، اخلاق قضایی و توجه به حق و عدالت را در وجود خود داشته باشد.

وی با اشاره به سطح بالای تحصیلاتی در دستگاه قضایی، گفت: عشق به علم و دانش و بالا بردن سطوح علمی در دستگاه قضایی کاملا مشخص است و آنچه که می‌تواند بسیار کارساز باشد، برخورداری از فقه و دانش قضایی در سرشت قاضی است.

قانون ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با فساد - تفاوت تخلفات اداری و فساد اداری - موانع و راهکارهای تحقق سلامت اداری 

داستان کل کشور با بیان اینکه اصول فقط حفظ کردن نیست، اظهار کرد: آنچه که از اصول به صورت مدون در آمده است باید به صورت تعهد و مسئولیت در سرشت قاضی قرار گرفته باشد.

رئیسی تصریح کرد: در اجرای قانون مهمترین مساله سیرت دین است اما صورت و قالب آن قابل تغییر است و ما هیچ تعصبی به صورت‌ها و قالب‌ها نداریم.

داستان کل کشور با اشاره به اینکه سخنی در رابطه با تغییر ارزش‌ها مطرح نیست، گفت: ارزش‌ها همیشه پابرجا هستند اما روش عمل به آنها متفاوت است.

وی با بیان اینکه آیین دادرسی کیفری نیازمند اصلاحاتی است، اظهار کرد: آیین دادرسی کیفری در بعضی از موضوعات با ابهام، اجمال و نکات قابل توجهی روبه رو بوده که نیازمند اصلاح است.

رئیسی با اشاره به 270 مورد از مواردی که قضات برای اصلاح آیین دادرسی کیفری معرفی کرده بودند، افزود: این 270 مورد در 30 مورد خلاصه شد و در کمیسیون قضایی مطرح و اصلاحات انجام شد.

دادستان کل کشور تاکید کرد: آیین دادرسی نیروهای مسلح کمترین اشکالات را دارد و خوشبختانه با همکاری کمیسیون قضایی نیروهای مسلح متن این آیین دادرسی به خوبی تدوین شده است.

به گفته وی، مجلس شورای اسلامی باید برخی از اصلاحات را به عنوان ضرورت در نظر داشته باشد و در میان آنها مواردی که نیازمند روشن شدن در زمان کوتاهی هستند هم شامل اصلاحات می‌شوند.

رئیسی با بیان اینکه قانون آیین دادرسی کیفری تصویب شده است، عنوان کرد: باید بنای همه قضات و دست‌اندرکاران به اجرای تمام و کمال این قانون باشد اما در عین اجرا نیز می‌توان اصلاحاتی را انجام داد. رئیسی با اشاره به تخلفات احتمالی در آیین دادرسی کیفری گفت: قضات نقش حساس و مهمی در این مساله دارند و امیدواریم بتوانند آنچه در قانون هست را به طور کامل اجرا کنند.

داستان کل کشور با بیان اینکه آیین دادرسی کیفری «قانون» است، گفت: همه قضات و دست‌اندرکاران موظف به عمل به قانون هستند و اگر قانون ابهام، اجمال و مشکلاتی دارد از ناحیه مجریان شناسایی و اصلاح آن انجام شود.

مبنای اصل 141 قانون ساسی جلوگیری از فساد اداری است - عوامل پیدایش فساد اداری 

وی با اشاره به گردهمایی مدیران ارشد سازمان قضایی نیروهای مسلح اظهار کرد: این همایش و نشست‌ها می‌تواند به مرور زمان مشکلات را حل کند تا قبل از اجرا مشکلات کمتر شود.

رئیسی با بیان اینکه 3 نوع آیین دادرسی داریم، عنوان کرد: آیین دادرسی کیفری، نیروهای مسلح و الکترونیک 3 آیین کیفری هستند که در این میان آیین دادرسی نیروهای مسلح کمترین مشکل را دارد. دادستان کل کشور همچنین به دست اندرکاران قضایی توصیه کرد که اگر آیین دادرسی کیفری نیازمند اصلاح است آن را به همت دنبال کنند.

منبع : روزنامه حمایت

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.