×

هشدار پلیس فتای ایران به کمپانی تلگرام

هشدار پلیس فتای ایران به کمپانی تلگرام

معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا، با اشاره به فعالیت ربات‌های غیراخلاقی در نرم‌افزار موبایلی تلگرام، از کمپانی این نرم‌افزار خواست تا نسبت به این موارد پاسخگو باشد

هشدار-پلیس-فتای-ایران-به-کمپانی-تلگرام وکیل 

معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا، با اشاره به فعالیت ربات‌های غیراخلاقی در نرم‌افزار موبایلی تلگرام، از کمپانی این نرم‌افزار خواست تا نسبت به این موارد پاسخگو باشد.

از عکس های پروفایلی تا استیکرهای تلگرامی - جرایم سایبر از نگاهی دیگر - چالش های فضای سایبر و مالکیت معنوی در ایران - جرم شناسی سایبر - جرایم سایبر - cyber crimes- قسمت اول - جرایم سایبر - cyber crimes- قسمت دوم - دفاع از حریم خصوصی در محیط سایبر - بررسی جرایم سایبری 

سرهنگ حسین رمضانی معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا در نشست خبری صبح امروز خود در پاسخ به خبرنگار تسنیم در خصوص فعالیت ربات‌های غیراخلاقی در نرم‌افزار تلگرام و پیگیری پلیس ایران در این زمینه اظهار کرد: ما گزارش‌ها و مستندات خود در خصوص این ربات‌ها را جمع‌آوری کردیم و به مرکز بین‌المللی IGCI در سنگاپور منعکس کرده‌ایم و از این رو کمپانی تلگرام حتما باید پاسخگوی فعالیت غیراخلاقی در بستر فراهم شده این شرکت در فضای سایبری باشد.

معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا ناجا در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم مبنی بر صحت رایزنی ایران برای انتقال سرورهای نرم‌افزار موبایلی تگلرام به داخل کشور گفت: در حوزه حاکمیت و دولت، توسعه در دستور کار است و من نیز این اخبار را شنیده‌ام. با توجه به گزارشات اخیر UNODC در مورد ابعاد بین‌المللی جرایم سایبری در کشورهای مختلف،‌ اهمیت موضوع به جایی رسیده است که سازمان IGCI به این منظور در کشور سنگاپور تشکیل شده تا به چنین جرایمی رسیدگی کند.

ویژگیهای حقوقی تروریسم سایبری - ماهیت جرایم سایبری - صلاحیت کیفری در فضای سایبر - کالبد شناسی جرایم سایبری در ایران 

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های بین‌المللی انجام شده تا پایان سال 2016 و یا ابتدای سال 2017 دیگر بستر امنی برای مجرمان سایبری در تمامی دنیا وجود نخواهد داشت چرا که پلیس اینترپل دسترسی‌های کاملی را به تمامی پرووایدرها ارائه خواهد داد و هیچ مجرمی نمی‌تواند اقدامات خود را در بستر اینترنتی و در خارج از مرزهای جغرافیایی کشورها انجام دهد.

رمضانی در ادامه این نشست با اعلام خبر افزایش گزارشات باج‌افزارها در فضای سایبری گفت: در چنین مواردی مجرمان اینترنتی با ارسال پیامک به موبایل و یا ایمیل‌هایی به پست‌های الکترونیکی، لینکی را برای کاربران فضای مجازی ارسال می‌کنند و با استفاده از مهندسی اجتماعی سعی در ترغیب قربانیان خود برای باز کردن این لینک‌های ارسالی دارند غافل از آنکه کاربران به محض باز کردن این لینک‌ها، باج‌افزار پنهان شده در پس آن را فعال کرده و اطلاعات شخصی‌شان کدگذاری شده و در اختیار مجرمان قرار می‌گیرد.

معاون امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا ادامه داد: مجرمان پس از دریافت اطلاعات شخصی قربانیان خود به دنبال باج‌گیری از آنها برآمده و در قبال عدم افشای این اطلاعات از قربانیان درخواست پول می‌کنند لذا باید کاربران اینترنتی هوشیار باشند که به هیچ وجه لینک‌های ارسالی از افراد ناشناس را باز نکنند و سریعا اقدام به پاک کردن پیامک یا ایمیل آنها کنند.

جرایم سایبری پس از پیدایش اینترنت -  بررسی مسائل قضایی هرزه نگاری در محیط سایبر 

وی در پایان از همکاری پلیس فتا با پلیس مبارزه با مواد مخدر به منظور شناسایی مجرمان و قاچاقچیان مواد مخدر در بستر سایبری خبر داد.

منبع : تسنیم

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.