×

25 درصد از زندانیان آزاد شده به زندان باز می گردند

25 درصد از زندانیان آزاد شده به زندان باز می گردند

مدیرکل امور زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان زنجان گفت متاسفانه 25 درصد از زندانیان آزاد شده، باز هم به زندان بازمی‌گردند، مگر اینکه تحت مراقبت‌های بعد از آزادی قرار گیرند

25-درصد-از-زندانیان-آزاد-شده-به-زندان-باز-می-گردند وکیل 

مدیرکل امور زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان زنجان گفت: متاسفانه 25 درصد از زندانیان آزاد شده، باز هم به زندان بازمی‌گردند، مگر اینکه تحت مراقبت‌های بعد از آزادی قرار گیرند.

علاءالدین کریمی ، اظهار کرد: خوشبختانه این رقم در کانون اصلاح و تربیت به یک درصد کاهش یافته و این موضوع می‌تواند نشان‌دهنده اهمیت مراقبت‌های بعد از خروج از جمله حرفه‌آموزی باشد؛ در واقع بیش از 80 درصد زندانیان استان زنجان متاهل هستند و بیش از 70 درصد از خانواده‌های آن‌ها به مساعدت‌های مادی و معنوی نیازمندند. از این‌رو می‌توان به صراحت گفت، نبود شغل بعد از آزادی می‌تواند زمینه ارتکاب جرم و بازگشت را برای این افراد فراهم کند.

این مسئول قضایی ادامه داد: در واقع کانون اصلاح و تربیت استان زنجان به صورت واحد مستقل و با هدف نگهداری از مجرمان زیر 18 سال، به اندازه 15 نفر ظرفیت دارد، اما متاسفانه فاقد فضاهای مناسب برای آموزش و ورزش و استانداردهای تعریف‌ شده است. همچنین زندانیان زیر 18 سال به دلیل وضعیت روحی و روانی حساس‌تر از بزرگسالان هستند و بهتر است که از نظر نوع جرم طبقه‌بندی شوند. در حالی که کانون اصلاح و تربیت استان فاقد طبقه‌بندی است و همه مجرمان کنار یکدیگر نگهداری می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 20 نفر در کانون اصلاح و تربیت استان نگهداری شده و جرم قریب به اتفاق آن‌ها سرقت است، افزود: در هشت ماه امسال 60 نفر ورودی به زندان بزرگسالان استان داشتیم.

کریمی با بیان به این‌که در اندرزگاه نسوان افراد زیر 18 سال از سایر زنان جدا شده و در ساختمان مجزا نگهداری می‌شوند، تصریح کرد: اجرای دوره‌های آموزش مهارت‌های زندگی و دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای با بهره‌گیری از مربیان مجرب، اجرای مستمر برنامه‌های آموزش قرآن و احکام و رگزاری دوره‌های آموزشی کمک‌های اولیه از جمله مواردی است که در اندرزگاه نسوان ارائه می‌شود.

مدیرکل امور زندان‌های استان زنجان افزود: خوشبختانه در حال حاضر خانواده‌های زندانیان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هر 45 روز یک بار سبد غذایی به ارزش دو میلیون ریال دریافت می‌کنند و خانواده‌های دارای محصل نیز از دو میلیون تا هشت میلیون ریال هزینه‌های کمک‌تحصیلی دریافت می‌کنند.

این مسئول قضایی همچنین با اشاره به اینکه بر اساس قانون، زنان زندانی می‌توانند فرزندان‌شان را تا دو سالگی نزد خود نگه دارند، گفت: متاسفانه در مجموع، زندانیان علی‌الخصوص زنان بعد از آزادی آن‌طور که باید تحت حمایت قرار نمی‌گیرند و این می‌تواند عامل مهمی برای بازگشت‌شان به زندان و از هم‌پاشیدگی خانواده‌ها باشد؛ این در حالیست که بیشتر جوانان زیر 18 سال که در کانون اصلاح و تربیت به سر می‌برند، یکی از بستگان یا والدین‌شان نیز در زندان بزرگسالان است؛ از این‌رو وضعیت روحی و روانی زندانیان باید به جد مورد توجه قضات قرار گیرد.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.