×

همراهی 6 کانون وکلای اروپایی و آسیایی با دبیرخانه ائتلاف نخبگان علیه تروریسم

همراهی 6 کانون وکلای اروپایی و آسیایی با دبیرخانه ائتلاف نخبگان علیه تروریسم

دبیرکل مجمع جهانی صلح با اشاره به استفاده از ظرفیت تشکل‌ها و نخبگان حقوقی برای همراهی در مبارزه علیه تروریست گفت تاکنون 6 کانون وکلا از کشورهای اروپایی و آسیایی با دبیرخانه دائمی همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم همراه شده و حتی در برخی موارد به رایگان وکالت پرونده‌های مرتبط برای مقابله با تروریست را به عهده گرفته‌اند

همراهی-6-کانون-وکلای-اروپایی-و-آسیایی-با-دبیرخانه-ائتلاف-نخبگان-علیه-تروریسم

دبیرکل مجمع جهانی صلح با اشاره به استفاده از ظرفیت تشکل‌ها و نخبگان حقوقی برای همراهی در مبارزه علیه تروریست گفت: تاکنون 6 کانون وکلا از کشورهای اروپایی و آسیایی با دبیرخانه دائمی همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم همراه شده و حتی در برخی موارد به رایگان وکالت پرونده‌های مرتبط برای مقابله با تروریست را به عهده گرفته‌اند.

 نشست خبری «همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم برای صلح عادلانه» صبح دیروز با حضور داوود عامری، دبیر همایش و دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی در تهران برگزار شد.

عامری در این نشست، با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت نخبگان برای مقابله با تروریسم در دنیا گفت: اگرچه ائتلاف‌های دولتی و نظامی زیادی در دنیا برای مقابله با تروریسم شکل گرفته است اما هیچ‌کدام نتوانسته‌اند اقدام موثری را در این حوزه صورت دهند و ما همچنان شاهد رشد روزافزون تروریسم در دنیا هستیم.

وی اضافه کرد: ما معتقدیم که نخبگان جهانی و اندیشمندان دنیا در مقابله فکری با تروریسم می‌توانند بسیار فعال عمل کنند؛ زیرا اندیشه ترور، خشونت و افراطی‌گری باید از بین برود و تا از نظر فکری با آن مقابله نشود، مقابله میدانی به نتایج مطلوبی نخواهد رسید.

عامری با اشاره به هدف‌‌گذاری صورت‌گرفته برای مخاطب قرار دادن نخبگان برای مقابله با تروریسم توضیح داد: مراکز تصمیم‌سازی در دنیا متکی به آرای نخبگان است و باید از ظرفیت نخبگان برای ایجاد یک ائتلاف جدی جهت مقابله با تروریسم بهره ببریم. ما نیازمند یک حرکت مدنی هستیم زیرا دولت‌ها به واسطه ملاحظات سیاسی و حتی منافعی که گاهی در همراهی با تروریست‌ها دارند، نمی‌توانند همراهان خوبی در مقابله علیه تروریسم باشند و از این ‌رو باید از ظرفیت نخبگان و حرکت‌های مدنی برای مقابله با خشونت بهره‌ برد.

دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی، تاکید کرد: نخبگان بر دولت‌ها و قدرت‌ها موثر هستند و می‌توانند جهت‌گیری کلی را به سمت مقابله با تروریسم سوق دهند.

  توجه به ظرفیت نهادهای حقوقی برای مقابله با تروریست

عامری در بخشی از این نشست و در پاسخ به سوال خبرنگار «حمایت» مبنی بر جایگاه نخبگان حقوقی در مقابله تروریست توضیح داد: یکی از نقطه‌های هدف‌گذاری شده در ائتلاف نخبگان علیه تروریسم، توجه به نخبگان، سازمان و تشکیل‌های حقوقی فعال در دنیا است؛ زیرا اثرگذاری این عده بیش از سایر نخبگان است و اینها بهتر از دیگران می‌توانند در مقابله با تروریسم همراه باشند.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت تشکل‌ها و نخبگان حقوقی برای همراهی در مبارزه علیه تروریست گفت: تاکنون 6 کانون وکلا از کشورهای اروپایی و آسیایی با دبیرخانه دائمی همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم همراه شده و حتی در برخی موارد به رایگان وکالت پرونده‌های مرتبط برای مقابله با تروریست را به عهده گرفته‌اند.

عامری همچنین از چاپ کتاب مرجع تروریست‌شناسی به سه‌ زبان فارسی، انگلیسی و عربی با همکاری وکلای بین‌المللی خبر داد و افزود: چاپ انگلیسی این کتاب با موضوع شناخت تروریست و نیز راهکارهای حقوقی مقابله با آن، در 12 کشور به عنوان یک مرجع پذیرفته‌شده و در محافل علمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی همچنین بر استفاده از ظرفیت حقوق‌دانان برای تغییر در مسیر توجه به موضوع تروریسم در دنیا تاکید کرد.

 همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم

عامری در ادامه از برگزاری «همایش ائتلاف نخبگان علیه تروریسم برای صلح عادلانه» در روز بیستم بهمن ‌ماه خبر داد و گفت: در این همایش که بیشتر با تاکید بر نخبگان جمهوری اسلامی برگزار می‌شود، می‌خواهیم یک حرکت منسجم را برای تشکل‌سازی و گردهم آوردن نخبگان در مقابله با تروریسم انجام دهیم.

وی با اشاره به حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی در همایش ادامه داد: در این همایش علاوه بر ارائه نقطه‌نظرات نخبگان، دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز موضع رسمی جمهوری اسلامی را در مقابله با تروریسم اعلام می‌کند تا در جمع‌بندی نهایی همایش لحاظ شود.

دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی اضافه کرد: در این همایش یک پنل علمی با حضور نخبگان داخلی در حوزه مقابله با تروریسم برگزار می‌شود و در روز بعد از همایش نیز، جلسه جمع‌بندی همایش با حضور 40 نفر از نخبگان برگزار خواهد شد؛ در نهایت جمع‌بندی نهایی به عنوان مطالبه نخبگان در ائتلاف علیه تروریسم به 300 مرکز، تشکل و سازمان بین‌المللی ارسال می‌شود تا آنها در جریان نقطه‌نظرات نخبگان ایرانی قرار گیرند.

عامری همچنین از همکاری فعال و پویای نخبگان منطقه‌ای و جهانی با مجمع جهانی صلح اسلامی خبر داد و گفت: در سال 91 همایشی با حضور 102 نفر از نخبگان منطقه‌ای و جهانی در تهران برگزار شد که برآیند آن همایش، علاوه بر ارتباط مستمر با این نخبگان، چاپ چهار جلد کتاب با موضوع صلح عادلانه بود که روند ترجمه این کتاب‌ها به زبان انگلیسی نیز در حال انجام است.

وی ادامه داد: البته در همایش روز بیستم بهمن نیز بخشی از نخبگان منطقه‌ای حضور خواهند داشت اما عمده تمرکز این همایش، بر نخبگان و دستگاه‌های همکار در زمینه مقابله با تروریسم در داخل کشور است.

عامری در پایان بر ضرورت توجه به نقش رسانه‌ها به عنوان بخشی از نخبگان مقابله تروریسم تاکید و خاطرنشان کرد: در همایش‌های قبلی عمده‌ترین توجه بر انتقال پیام توسط رسانه‌های منطقه‌ای و جهانی بود، اما به این باور رسیده‌ایم که رسانه‌های داخلی نیز می‌توانند در ایجاد یک حرکت مدنی برای مقابله با تروریسم فعال شده و در این زمینه به تاثیرگذاری بپردازند.

منبع : روزنامه حمایت

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.