×

مصالحه 70 درصدی پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره نیروی انتظامی

مصالحه 70 درصدی پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره نیروی انتظامی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان گفت 70 درصد ازپرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره نیروی انتظامی منجر به صلح و سازش شده است

مصالحه-70-درصدی-پرونده-های-ارجاعی-به-مراکز-مشاوره-نیروی-انتظامی وکیل 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان گفت: 70 درصد ازپرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره نیروی انتظامی منجر به صلح و سازش شده است.

محمدتقی شاکرمی در نشست با سرهنگ رضا شیراوژن، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی افزود: با تلاش کارشناسان مراکز مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، 70 درصد از پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره نیروی انتظامی منجر به صلح و سازش شده است.

وی با اشاره به مهم بودن موضوع مشاوره و مشورت، اظهار کرد: مشاوره می‌تواند در ابعاد مختلف زندگی کاربرد عملی داشته باشد؛ لذا جایگاه و ارزش این موضوع به حدی است که در قرآن کریم، سوره‌ای با عنوان «شوری» نیز مطرح شده است.

وی با تاکید بر کارساز بودن مشاوره در تنازعات طرفین، تصریح کرد: کسانی‌که از مشاوره بهره‌مند شوند از هلاکت نجات خواهند یافت.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان عدم توجه خانواده به بحث مشاوره قبل، حین و بعد از ازدواج را یکی از آسیب‌های جدی اجتماع دانست و افزود: اگرمشاوره ازدواج در بدو یا قبل از ازدواج به‌صورت دقیق و علمی انجام شود، 50 درصد طلاق‌ها و اختلافات خانوادگی به نظر روانشناسان بزرگ، کاهش پیدا خواهد کرد.

وی مهمترین آسیب زندگی‌های امروزی با توجه به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به وجود آمده را، عدم شناخت زوجین از یکدیگر دانست و افزود: اگر بحث مشورت و استفاده از مشاوران قوی و علمی در حوزه‌های گوناگون اجتماعی بالاخص حوزه خانواده، تقویت شود از ورود آسیب‌های بعدی که بستر ساز سایر جرایم است، جلوگیری خواهد شد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان، با اشاره به رفع مسائل و مشکلات حوزه خانواده توسط مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی لرستان، اظهار کرد: این اقدام توانسته 70 درصد پرونده‌های ارجاعی از سوی دادگستری در مسائل خانوادگی را حل و فصل و به مصالحه ختم کند.

وی با تاکید بر پررنگ‌تر کردن ارتباط خانواده‌های زوجین با خانواده‌های نوپا(جوانان) در جهت رفع اختلافات آنان، خاطرنشان کرد: اگر رفت و آمدهای خانوادگی از ناحیه بزرگان زوجین کمرنگ شود، دامنه اختلافات کوچک زوجین به دادگاه کشیده و منجر به طلاق می‌شود.

وی با اشاره به اجتماعی بودن امر ازدواج، ادامه داد: زوجین باید زیر ساخت‌های لازم از جمله، بلوغ اجتماعی و داشتن مهارت‌های زندگی، توجه به مشکلات زندگی، بالابردن آستانه تحمل در مقابل مشکلات و... را داشته باشند، زیرا در محیط آرام کشتی می‌توان سرنشینان خود را به ساحل رساند ولی در طوفان خیر.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان افزود: اقدامات خوب، علمی و عملیاتی پلیس، موجبات امنیت استان در ابعاد مختلف همچون امنیتی، اخلاقی، اجتماعی و... را تقویت و تثبیت کرده است.

سرهنگ رضا شیراوژن معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی لرستان نیز با اشاره به اینکه مشاوران، بازوان قدرتمند پلیس در ماموریت‌ها هستند، افزود: اقدامات مشاوره‌ای موجب کاهش بار انتظامی و افزایش احساس امنیت در جامعه می‌شود.

وی با اشاره به این‌که «تخلف از باورهای دینی، آسیب‌های اجتماعی را به دنبال دارد و کسی‌که به باورهای اعتقادی بی‌توجه باشد، موجب بروز ناهنجاری‌ها در جامعه خواهدشد»، مشاوران را پیشتازان پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: این کارشناسان می‌توانند با شناختی که از آسیب‌ها و معضلات اجتماعی دارند با بررسی محتوایی و راهکارهای عملی خوبی را جهت حل این معضلات ارائه و با حل و فصل اختلافات خانوادگی و ایجاد مصالحه از فروپاشی خانواده‌ها، پیشگیری کنند و بر استحکام و تقویت بنیان آن بیفزایند.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.