×

شکایت صندوق ذخیره فرهنگیان از دولت به دیوان عدالت اداری

شکایت صندوق ذخیره فرهنگیان از دولت به دیوان عدالت اداری

مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان از شکایت این صندوق از دولت به دیوان عدالت اداری به منظور دریافت طلب 700 میلیارد تومانی خبر داد

شکایت-صندوق-ذخیره-فرهنگیان-از-دولت-به-دیوان-عدالت-اداری

مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان از شکایت این صندوق از دولت به دیوان عدالت اداری به منظور دریافت طلب 700 میلیارد تومانی خبر داد.

شهاب‌الدین غندالی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: این صندوق 20 سال است که در حال فعالیت بوده و اگر آن را زیر ذره‌بین گذاشته و نقد کنیم، حرف‌های زیادی برای گفتن وجود دارد.

وی افزود: در برنامه دوم توسعه، آموزش و پرورش موظف به تأسیس صندوق ذخیره فرهنگیان شد تا فرهنگیان شاغل به عضویت صندوق درآمده و تا 5 درصد از حقوق و مزایای ماهانه آنها کسر شده و به این صندوق واریز شود همچنین معادل آن را دولت در بودجه سالیانه اختصاص می‌دهد.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در تدوین قانون پنجم توسعه تشخیص داده شد که به اختصاص سهم دولت نیازی نیست و این موضوع در قانون برنامه پنجم لحاظ نشد و هم اکنون دولت اعلام می کند از ابتدای سال 90 تکلیفی برای تخصیص سهم به صندوق ذخیره فرهنگیان ندارد.

غندالی ادامه داد: فلسفه صندوق ذخیره فرهنگیان این است که اگر 100 تومان فرد پرداخت می‌کند، 100 تومان نیز توسط دولت پرداخت شود و جذابیت صندوق به همین موضوع مربوط است.

وی تصریح کرد: تبصره 63 قانون برنامه دوم توسعه تکلیف کرده است که دولت باید سهم خود را پرداخت کند و براین اساس نامه‌ای را برای آقای جهانگیری معاون اول رییس جمهور ارسال کردیم تا از معاونت حقوقی ریاست جمهوری پیگیری شود و سهم صندوق ذخیره از منابع مالی دولت تامین شود اما پاسخی دریافت نکردیم.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: هم اکنون از دولت به دیوان عدالت اداری شکایت کرده ایم تا سهم خود را دریافت کنیم و اگر دیوان به نفع ما رای دهد 700 میلیارد تومان طلب دولت پرداخت می شود.

غندالی در ادامه با اشاره به اینکه هم اکنون نرخ بازدهی این صندوق 26درصد است مطرح کرد: برنامه دومی که در صندوق پیگیری می‌کنیم سودآوری است، منابع مالی صندوق ذخیره فرهنگیان هم اکنون از محل واریزی اعضا، سهم دولت، واریزی داوطلبانه فرهنگیان عضو، وجوه تأمین شده از بانک‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی البته با تأیید هیئت امنا تأمین می‌شود.

وی بیان کرد: امسال 450 میلیارد تومان به بازنشستگان این صندوق خارج شدند پرداخت کردیم و در حالی که ورود اعضا به این صندوق ماهانه 17 میلیارد تومان بود در هر ماه 38 میلیارد تومان بابت خروجی‌ها از صندوق پرداخت می‌کنیم؛ برای باقیماندن بازنشستگان در صندوق معادل سرمایه آنها وام دو درصدی در اختیارشان قرار می‌دهیم تا در صندوق باقی بمانند و 30 درصد آنها استمرار عضویت را پذیرفته اند و موفق به دریافت وام دو درصدی شده‌اند.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان  مطرح کرد: اولین اولویت ما در اساس نامه صندوق ذخیره فرهنگیان تولید و افزایش سرمایه و ثروت جهت تقویت توان مالی و معیشتی اعضا در دوران بازنشستگی است. و مأموریت دوم ما ارائه خدمات حدالمقدور در حین خدمت است. یعنی به جز آنکه در پایان بازنشستگی بهافراد سود پرداخت می‌شود در حین خدمت نیز به آنها خدمات رفاهی و تسهیلات ارائه شود که این بند در سال 92 به اساسنامه سازمان اضافه شد.

غندالی افزود: بهره وری مطلوب از سپرده گذاری اعضا و تشویق فرهنگیان شاغل و بازنشسته به فعالیت‌ها از جمله مأموریت‌های دیگر صندوق ذخیره فرهنگیان است و معتقدیم این صندوق زمانی به سود پایدار می‌رسد که برنامه استراتژی بلند مدت داشته باشد که تاکنون در صندوق وجود نداشت.

وی بیان کرد: در دولت گذشته 300 میلیارد تومان سهام به صندوق ذخیره اعطا شد که این سهام‌ها دامنه فعالیت صندوق را متفاوت کرد. که در حوزه های مختلف از جمله پتروشیمی، معدن و دام بابت بدهی دولت به صندوق اعطا شد.اما متأسفانه به دلیل آنکه فرصت برنامه ریزی در آن زمان وجود نداشت و موج بازنشستگی‌ها افزایش یافت برخی سهام‌های مناسب فروخته شد تا سود فرهنگیان بازنشسته پرداخت شود.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: وقتی بنده به صندوق ذخیره فرهنگیان آمدم وضعیت سهام این صندوق در ماشین سازی اراک و بورس زیان ده بود و قیمت محصولات پتروشیمی نیز در بازارهای جهانی 50 درصد افت داشت بنابراین به فکر سود پایدار بودیم که در چند سال اخیر سود پایدار این صندوق از 200 میلیارد تومان بیشتر نبوده است.

غندالی با اشاره به اینکه حوزه های مالی جذاب برای سرمایه گذاری مشخص شد، گفت: این حوزه ها به ترتیب اولویت عبارت بودند از نفت و پتروشیمی، نیروگاهی، داروسازی و معدن که سرمایه های صنوق ذخیره را به سمت این حوزه‌ها هدایت کردیم. هم اکنون تعداد پتروشیمی و پالایشگاه‌های صندوق از دو واحد به 12 واحد رسیده است در حوزه نیروگاهی 4 نیروگاه، در حوزه داروسازی دو کارخانه داریم همچنین در حوزه معدن مطالعاتی صورت گرفته تا چند معدن خریداری شود.

وی اظهار داشت: همزمان با این موضوع که باید ماهانه 21 میلیارد تومان به خروجی‌ها از صندوق پرداخت کنیم، درحوزه توسعه فعالیت‌ها گام برداشته‌ایم چرا که در غیر این صورت صندوق دچار بحران می‌شود؛ ثروت صندوق ذخیره فرهنگیان از 6هزار میلیارد تومان در سال 92 به 9 هزار میلیارد تومان رسیده است.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا حین خدمت نیز به فرهنگیان خدمات ارائه دهیم، افزود: طرح صدر در قالب بیمه عمر اجرایی می‌شود که هر فردی ماهانه 100 هزار تومان سرمایه گذاری کرده و پس از 30 سال عضویت مبلغی را دریافت خواهد کرد و در حین خدمت نیز می‌تواند از خدمات بیمه‌ای بهره مند شود.

خرید فرهنگیان تا سقف 10 میلیون تومان با نرخ صفر درصد با رفاه کارت

غندالی افزود: رفاه کارت و کارت اتکا به فرهنگیان عضو صندوق ارائه میشود که هم اکنون رفاه کارت نهایی شده و فرهنگیان عضو می‌توانند تا سقف 10 میلیون تومان با نرخ صفر درصد و ده ماهه از فروشگاه‌های رفاه خرید کنند و در قالب طرح اتکا کارت، فرهنگیان عضو می‌توانند تا سقف 15 میلیارد تومان و 36 ماهه با نرخ مصوب بانک مرکزی از فروشگاه‌های اتکا خرید کنند.

وی در خصوص فعالیت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در بخش بیمه بیان کرد: قراردادی را با وزارت آموزش و پرورش منعقد کرده‌ایم تا نظارت بر بیمه تکمیلی فرهنگیان برعهده این صندوق باشد  و هم اکنون خدمات ارائه شده توسط شرکت آتیه سازان حافظ به فرهنگیان را نظارت می‌کنیم. همچنین در تلاش هستیم تا بیمه سلامت و بیمه تکمیلی فرهنگیان به بیمه معلم واگذار شود.

خدمات رایگان به فرهنگیان در 6 بیمارستان

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان بیان کرد: این صندوق با برخی بیمارستان‌ها به منظور ارائه خدمات رایگان به فرهنگیان قرارداد بسته است که این مراکز عبارتند از مرکز قلب تهران، پژوهشکده رویان و موسسه دهشپور، بیمارستان هفت تیر در شهر ری، بیمارستان سینا و بیمارستان الزهرا در تبریز که معلمان با دفترچه بیمه خدمات رایگان در این مراکز دریافت می‌کنند.

منبع : تسنیم

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.