×

لزوم تشکیل کارگروه ملی مقابله با اسید پاشی

لزوم تشکیل کارگروه ملی مقابله با اسید پاشی

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با هشدار نسبت به پیامد های منفی اسید پاشی در جامعه، گفت مقابله مناسب با این پدیده نامیمون در جامعه، نیازمند تشکیل کارگروهی در سطح ملی و متشکل از افراد متخصص و خبره است

لزوم-تشکیل-کارگروه-ملی-مقابله-با-اسید-پاشی

عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با هشدار نسبت به پیامد های منفی اسید پاشی در جامعه، گفت: مقابله مناسب با این پدیده نامیمون در جامعه، نیازمند تشکیل کارگروهی در سطح ملی و متشکل از افراد متخصص و خبره است.

میرهادی قره سید رومیانی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، تصریح کرد:اسید پاشی یکی از معضلات مهمی است که جامعه  در مقطع فعلی با آن روبروست و به نظر می رسد با توجه به وجود قوانین جامع در این حوزه، راهکار هایی نظیر فرهنگ سازی برای رخت بربستن این مشکل از جامعه، باید در مردم نهادینه شود.
 
نماینده مردم  تبریز،آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، افزود: در حوزه قوانین ما قوانین محکمی برای مقابله با اسید پاشی داریم که اصلاحیه قانون مجازات اسلامی نیز بر استحکام بیشتر قوانین در این حوزه تأثیر بیشتری خواهد گذاشت.
 
وی در مورد مشکلات پیش رو در برخورد با اسیدپاشان، تصریح کرد: نقاط ضعف دربرخورد با اسید پاشی، بیشتر ناشی از نحوه اجرایی شدن قوانین و برخورد نکردن قاطعانه و بدون اغماض با این مجرمان است.
 
رومیانی ادامه داد: مجازات «بدل به مثل» یکی از مجازات هایی است که اجرایی شدن آن در مورد فرد اسید پاش، می تواند تا میزان زیادی نقش بازدارندگی از وقوع جرم داشته باشد، اما در این میان نباید فراموش کرد که درهمه موارد اسید پاشی از مجازات یاد شده نمی توان استفاده کرد بلکه اجرای «مجازات به مثل» صرفاً در موارد خاص امکان پذیر است.
 
وی یادآور شد: مسئله اسید پاشی به دلیل ابعاد مختلف فاجعه بار آن برای زندگی افراد (در برخی مواقع این ابعاد فاجعه بار از مرگ نیز برای فرد بدتر است)، نیاز به تشکیل کارگروهی ملی متشکل از افراد خبره در زمینه جرم شناسی، حقوقی و قضایی، جامعه شناسی و رفتار شناختی برای بازدارندگی از وقوع اسید پاشی در جامعه را دارد و جای امیدواری دارد این کارگروه بتواند، راهکار و راهبرد عملی مناسبی برای مقابله با اسید پاشی پیدا کند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، در مورد لزوم تصویب قوانین جدید در حوزه مقابله با اسیدپاشی تصریح کرد: تصویب قوانین باید  ماحصلی از عرف، تاریخ،سابقه و رویه غالب در جامعه باشد و در این میان اگر قوانین بصورت یک شبه و بدون در نظر گرفتن شاخص های یاد شده به تصویب برسد، کارآمدی لازم را دارا نخواهند بود.

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.