×

صلح و سند رسمی

صلح و سند رسمی

صلح در لغت به معنی توافق و تسالم وسازش است در قوانین ایران تعریفی از صلح نشده است اما در قانون مدنی در معنای وسیع ان پذیرفته شده ومواد واحکامی نیزبه آن اختصاص داده است مواد 752تا 770قانون مدنی در موضوع صلح می باشد صلح دامنه وسیعی دارد به همین خاطر در فقه به سید العقود وسید الاحکام لقب داده شده وهمین دامنه وسیع است که سبب شده نتوان تعریف قابل قبولی برای آن ارائه نمود ودر تمیز آن با ایر عقود نیز دچار مشکل گردید در هر حال آنچه باید بدان توجه نمود این است که ماهیت اصلی صلح تسالم وسازش وتوافق است وهمین توافق وتسالم وسازش جوهره ی آن را تشکیل میدهد و وجه تمایز آن با سایر عقود است

صلح-و-سند-رسمی

صلح در لغت به معنی توافق و تسالم وسازش است . در قوانین ایران تعریفی از صلح نشده است اما در قانون مدنی در معنای وسیع ان پذیرفته شده ومواد واحکامی نیزبه آن  اختصاص داده است مواد 752تا 770قانون مدنی در موضوع صلح می باشد .صلح  دامنه وسیعی دارد به همین خاطر در فقه به سید العقود وسید الاحکام لقب داده شده وهمین دامنه وسیع است که  سبب شده نتوان تعریف قابل قبولی برای آن ارائه نمود ودر تمیز آن با ایر عقود نیز دچار مشکل گردید در هر حال آنچه باید بدان توجه نمود این است که ماهیت اصلی صلح تسالم وسازش وتوافق است  وهمین توافق وتسالم وسازش  جوهره ی آن  را تشکیل میدهد و وجه تمایز آن با سایر عقود است.

آنچه در اینجا میخواهیم بدان بپردازیم سند صلح نامه است بر اساس بند 2 ماده 47 قانون ثبت  صلح نامه باید باسند رسمی باشدوبه ثبت برسد وطبق ماده 48 قانون مذکور سندی که به ثبت نرسیده در هیچ یک از ادارات ومحاکم پذیرفته نخواهد شد . حال سوال این است که ایا صلح حتما باید با سند رسمی باشد تا اعتبار داشته باشد ؟ یا ایا  صلح با سند عادی صحیح  نیست؟

فایل ها :

منبع : حق گستر

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.