×

سوالات آزمون ورودی اعضای هیات علمی-مورخ 82-7-25

سوالات آزمون ورودی اعضای هیات علمی-مورخ 82-7-25

سوالات آزمون ورودی اعضای هیات علمی-مورخ 82-7-25

سوالات-آزمون-ورودی-اعضای-هیات-علمی-مورخ-82-7-25

حقوق مدنی مهر82
حقوق مدنی _ وقت : یکساعت و نیم
شخصی که به موجب سند وکالت رسمی ، نمایندگی فروش خانه موکل خود را دارد اقدام به فروش خانه موکل می کند . در دو صورت زیر ، حکم قانونی معامله انجام شده از سوی وکیل چه می باشد
الف : چنانچه معامله پس از هر تاریخ عزل وکیل و پیش از آگاهی وکیل از عزل خود واقع شده باشد
ب : چنانچه معامله پس از فوت موکل و پیش از آگاهی وکیل از فوت موکل واقع شده باشد
پاسخ پرسش های مزبور را با استدلال حقوقی و ذکر مستند بیان کنید
سوالات آزمون ورودی اعضای هیات علمی - مورخ 25/7/82

 قانون تجارت مهر 82
قانون تجارت
شرکت سهامی x که موضوع فعالیت ثبت شده آن صادرات و وادرات است هیات مدیره ای دارد مرکب از 3 نفر از 6 سهامداران مدت زمانی پس از تشکیل 2 نفر از 3 نفر اعضای هیات مدیره صورتجلسه ای تنظیم کردند و طی آن تصمیم گرفتند که به علت بروز مشکلاتی در صادرات و واردات ، سرمایه شرکت را در ساخت و ساز واحدهای مسکونی بکار اندازند و این تصمیم را به مرحله اجرا در آوردند و معاملات متعددی به نام شرکت انجام دادند و لز حسابهای جاری شرکت چک های زیادی صادر کردند که تعدادی از آنها باعدم پرداخت روبرو شد . طلبکاران به شرکت مراجعه کردند و با هیات مدیره جدیدی مواجه شدند هیات مدیره اخیزالذکر اظهار داشتند که تعهدات مدیران قبلی به زیان شرکت قابل استناد نیست و نمی توانند آن تعهدات را ایفاد کنند طلبکاران چون به مدیران قبلی دسترسی نداشتند ، برای احقاق حق و کوتاه کردن دست مدیران جدید از دخالت در دارایی های شرکت به موجب دادخواستی صدور حکم ورشکستگی شرکت را تقاضا کردند . هیات مدیره جدید در دفاع از دعوی و رد درخواست ورشکستگی مطالبی را در دادگاه مطرح کردند .
با توجه به مقررات موضوعه و اصول مسلم پذیرفته شده در حقوق تجارت تشریح کنید دادگاه در خصوص این دعوی چه حکمی باید صادر کند ؟

   حقوق جزا مهر82
حقوق جزا _ وقت : 75 دقیقه
سوال اول : " الف " و " ب " به عنوان شرکت در جرم موضوع ماده ( 529 ) قانون تعزیرات تحت تعقیب میگیرند و " ج " نیز به عنوان معاونت در همین جرم تعقیب می شود در بررسی سوابق آنها مشخص میگردد که " الف " قبلاً یک بار به اتهام همین جرم محکوم به مجازات حبس تعزیری شده و با تحمل دوران محکومیت آزاد گردیده است " ب " فاقد سابقه کیفری است و " ج " نیز قبلاً به جزای نقدی در جرمی مستوجب کیفر تعزیری محکوم شده که محکومیت او قطعی ولی تا تاریخ ارتکاب جرم اخیر موضوع ماده ( 529 ) اجرا نشده است در دادگاه وکیل مدافع الف درخواست تخفیف و تعلیق مجازات موکل خود را می نماید و وکلای مدافع " ب " و " ج " نیز درخواست تخفیف و تبدیل مجازات موکل خود را می کنند در عین حال وکیل ج نیز تعلیق مجازات موکل خود را تقاضا می نماید .
با توجه به سوال بالا :
اولاً : حدود مجازات متهمان را با توجه به شرایط آنها و با تاکید بر اینکه کلیه آنان دارای مسئولیت جزایی هستند مشخص کنید .
ثانیاً : آیا دادگاه می تواند ا درخواست وکلای متهمان موافقت کند یا خیر ؟
ثالثاً : چنانچه هر سه نفر متهمان به حبس محکوم شوند کدام یک از آنان می توانند بعد از انقضا نیمی از مدت مجازات درخواست آزادی مشروط نمایند ؟

سوال دوم : ماده ( 508 ) قانون مجازات اسلامی را حداکثر در ده سطر تجزیه و تحلیل کنید و انتقاد یا انتقادات وارد بر آن را عنوان نمائید .

آ ئین دادرسی کیفری مهر 82
آئین دادرسی کیفری
به دو پرسش از چهار پرسش زیر پاسخ دهید :
1 - جایگاه بازپرس و حدود اختیارات و وظایف او را با عنایت به مقررات قانون اصلاح قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب ( اصلاحی 28/7/81 ) توضیح دهید :
2 - نظام ادله قانونی و امتناع وجدانی قاضی ( دلائل معنوی ) را شرح دهید : در قوانین موضوعه جمهوری اسلامی ایران از کدامیک از دو نظام فوق الذکر معثیت شده است ؟
3 - اصل برائت ( فرض برائت ) و جایگاه آنرا در قوانین موضوعه ایران بیان کنید :
آثار اصل برائت را فقط نام ببرید و راجع به یکی از آثار آن به انتخاب خود توضیح دهید .
4 - مصونیت اماکن و منازل ماموران سیاسی به چه معناست ؟ این مصونیت بر مبنای کدام کنوانسیون استوار و قابل استناد است ؟
توجه : استفاده از مجموعه قوانین آئین دادرسی کیفری و قانون دادگاههای عمومی و انقلاب و اصلاحیه آن در جلسه امتحان بلامانع است .

   اصول استنباط مهر82
اصول استنباط _ وقت : یک ساعت وسی دقیقه
به سه سوال از چهار سوال زیر پاسخ دهید :
سوال اول : مشهور اصولین ، اصاله الصحه را اصل می دانند یا اماره و بچه دلیل ؟
سوال دوم : ماهیت اصل تاخر حادث چیست و در چه مواردی قابل اجرا است ؟ در ضمن مثال توضیح دهید .
سوال سوم : وچه تقدیم امارات بر اصول و هم چنین دلیل تقدیم استصحاب بر سایر اصول چیست ؟
سوال چهارم : سه اصطلاح شک در مقتضی ، شک در وجود رافع و شک در رافعیت موجود را با ذکر مثال برای هر یک توضیح دهید ( سه اصطلاح یاد شده در زمینه انواع مختلف استصحاب مطرح شده است )
  

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.