×

پرداخت خسارت بیمه در شرکت های بیمه بدون مراجعه به مراجع قضایی

پرداخت خسارت بیمه در شرکت های بیمه بدون مراجعه به مراجع قضایی

کریمی در باره دیه هم گفت دیه؛ یوم الاداء است و اگر فرد خسارت دیده به دادگاه مراجعه کند، شرکت های بیمه تا زمانی که قاضی دادگاه حکمی را صادر نکرده باشد، نمی توانند مبلغ خسارت را پرداخت کنند

پرداخت-خسارت-بیمه-در-شرکت-های-بیمه-بدون-مراجعه-به-مراجع-قضایی وکیل 

کریمی در باره دیه هم گفت: دیه؛ یوم الاداء است و اگر فرد خسارت دیده به دادگاه مراجعه کند، شرکت های بیمه تا زمانی که قاضی دادگاه حکمی را صادر نکرده باشد، نمی توانند مبلغ خسارت را پرداخت کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد : شرکت های بیمه برای پرداخت خسارت، بدون مراجعه به مراجع قضایی ، آماده هستند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، سید محمد کریمی همچنین از تغییر آیین‌نامه بیمه‌های اعتباری خبر داد و گفت: در بیمه‌های اعتباری باید بانک به جای تسهیلات گیرنده طرف قرارداد شرکت‌های بیمه باشد.

وی در باره پرداخت خسارت بدون مراجعه به مراجع قضایی گفت : اگر فرد خسارت دیده و خسارت زننده توافق کنند ، شرکت های بیمه بدون مراجعه به دادگاه می توانند ، خسارت پرداخت کنند.

کریمی در باره دیه هم گفت: دیه؛ یوم الاداء است و اگر فرد خسارت دیده به دادگاه مراجعه کند، شرکت های بیمه تا زمانی که قاضی دادگاه حکمی را صادر نکرده باشد، نمی توانند مبلغ خسارت را پرداخت کنند.

وی با تاکید بر گسترش بیمه های زندگی، اعتباری و کشاورزی گفت : بیمه های مهندسی، مسئولیت و سایر زیر شاخه ها نیز مورد توجه است.

رئیس کل بیمه مرکزی در باره تسهیل در ارایه خدمات پایه بیمه های تکمیلی هم گفت: افراد به صورت انفرادی و خانوادگی می توانند، بیمه تکمیلی شوند و ادارات، کارخانه ها و شرکت ها در هر سطحی که بخواهند می توانند این خدمات را دریافت کنند.

وی درباره ارائه خدمات بیمه به شرکت های پتروشیمی، کشتیرانی، نیروگاه ها، حمل و نقل، باربری زمینی و هوایی و غیره گفت: ارایه خدمات به این نوع از فعالیت ها در اختیار بیمه های بازرگانی است و هم اکنون در حال اقدام در این بخش ها هستیم.

کریمی به سیاست‌های این نهاد در توسعه بیمه‌های اعتباری هم گفت: بیمه مرکزی درصدد است با تخصصی کردن شرکت‌های جدید بیمه‌ای و توسعه فعالیت شرکت‌های فعلی ، طرح های مناسبی را برای تشویق مردم به خرید این بیمه نامه اجرا کند.

کریمی افزود: آیین‌نامه بیمه‌های اعتباری نیز تغییر می کند تا نیاز شهروندان را تامین کند.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود: در بیمه‌های اعتباری اگر بانک به عنوان یک مرجع پرداخت وام و تسهیلات فعالیت‌های خود را بدون اطلاع وام گیرندگان بیمه کند ، در مقابل نوسان نرخ ارز ، فوت یا ورشستگی با مشکلات کمبود منابع مواجه نخواهد شد.

رئیس کل بیمه مرکزی تاکید کرد :تلاش می کنیم با تغییر آیین‌نامه بیمه‌های اعتباری و ورود شرکت‌های تخصصی که تمرکز ویژه بر این بیمه نامه دارند ، مسیر توسعه این رشته بیمه‌ای هموار شود.

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.