×

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک غفلت از مالکیت معنوی ممکن است خسارات جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک غفلت از مالکیت معنوی ممکن است خسارات جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک غفلت از مالکیت معنوی ممکن است خسارات جبران‌ناپذیری به دنبال داشته باشد

رییس-سازمان-ثبت-اسناد-و-املاک-غفلت-از-مالکیت-معنوی-ممکن-است-خسارات-جبران‌ناپذیری-به-دنبال-داشته-باشد وکیل 

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تاکید بر این‌که باید با انسجام کامل تر و دقیق تر حرکت کنیم تا بتوانیم از حقوق مردم به نحو مطلوب دفاع کنیم، اظهار کرد: یکی از وظایف حاکمیتی نظام دفاع از حقوق افراد است و به هر حال این حقوق را حاکمیت هم باید به خوبی بشناسد و هم باید به نحو مطلوب اجرا و از آن دفاع کند.

به گزارش خبرنگار حقوقی ایسنا، احمد تویسرکانی در نشست شورای هماهنگی و سیاستگذاری مالکیت معنوی با مهم برشمردن مالکیت معنوی یادآور شد: روز به روز توجه به مقوله‌ی مالکیت معنوی افزایش می‌یابد و در کشورمان نیز باید به شکل هماهنگ و هدفمند به این موضوع توجه کنیم.

وی با بیان این‌که محیط مساعدی است که هم در جهت خدمت رسانی به مردم و هم حفاظت از حقوق آنها در این راستا گام برداریم، اظهار کرد: توصیه می‌کنم قوانین و مقررات از سوی همه دستگاه‌ها مورد توجه قرار گیرد و به دنبال آن رفتارها به گونه‌ای هماهنگ شود که این تصور به وجود نیاید که دیدگاه مشترکی در مورد بحث مالکیت معنوی در کشور وجود ندارد.

تویسرکانی با تاکید بر این‌که باید با انسجام کامل تر و دقیق تر حرکت کنیم تا بتوانیم از حقوق مردم به نحو مطلوب دفاع کنیم، افزود: یکی از وظایف حاکمیتی نظام دفاع از حقوق افراد است و به هر حال این حقوق را حاکمیت هم باید به خوبی بشناسد و هم باید به نحو مطلوب اجرا و از آن دفاع کند.

وی با اظهار تاسف از این‌که این حقوق در مواردی تضییع می‌شود به حوزه فرش، پسته، زعفران و مواردی در حوزه اختراعات اشاره کرد و گفت: سازمان ثبت که مسوول تثبیت مالکیت مردم چه در حوزه مادی و چه در حوزه معنوی است، باید بتواند در چارچوب قوانین از حقوق مردم دفاع کند.

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تاکید بر این‌که همه دستگاه‌ها باید نسبت به این موضوع با اهتمام جدی توجه کنند، تاکید کرد: غفلت از این مساله به نوعی می‌تواند در آینده برای ما خسارات جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد.

تویسرکانی افزود: از اولویت‌های کاری ما در سازمان ثبت این است که از امکانات و ظرفیت هایی که در اختیارمان وجود دارد برای توجه به مقوله مالکیت معنوی استفاده کنیم.

وی با اشاره به اقداماتی که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: متاسفانه برخی از افراد و اشخاص به حقوق خود آشنا نیستند و حاکمیت این وظیفه را دارد که آنها را با حقوقشان آشنا کند که امیدواریم با هماهنگی‌های لازم اقدامات ارزشمندی را انجام دهیم.

در ادامه این نشست میرحسینی، مشاور وزیر دادگستری با بیان این‌که طی سال گذشته و امسال اقدامات خوبی به ویژه در حوزه قانونگذاری برای مقوله مالکیت معنوی صورت گرفته است، گفت: انجام فعالیت‌هایی در ارتقای حقوق مالکیت معنوی می‌تواند موثر باشد که برای اولین بار در کشور انجمن حمایت از حقوق مالکیت معنوی در کشور تشکیل شد.

وی با اشاره به اجلاس مجمع عمومی سازمان مالکیت معنوی که هیاتی از ایران نیز در آن شرکت داشتند، اظهار کرد: می‌توان گفت که جزو نادر جلساتی بود که همه موضوعات با اجماع به تصویب رسید. کشورهای پیشرفته و در حال توسعه نیز موضع گیری‌های خاص خود را با توجه به منافع کشورشان مطرح می‌کردند.

در ادامه وی با طرح این سوال که چه موانعی اکنون برای ثبت فرش وجود دارد؟ افزود: حتما باید کارگروهی داشته باشیم و موانع عملی موضوع را مورد ارزیابی قرار دهیم.

وی با اشاره به سند راهبردی کپی رایت اظهار کرد: بخشی که در قالب کپی رایت است متاسفانه دارای نواقصی است هم از جهت تکمیل قانون و هم از جهت اجرا، ضعف ما اجراییست.

در ادامه موسوی نماینده صدا و سیما با اشاره به این‌که تاکنون 250 فیلم و سریال که با هزینه های میلیاردی تهیه شده مورد سوء استفاده قرار گرفته است، تاکید کرد: اگر زمینه‌ای فراهم شود تا در مجامع بین المللی عضویت داشته باشیم می‌توانیم با ضرر و زیان هایی که در سوء استفاده از آثار صدا و سیما وجود دارد مقابله کنیم.

 

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.