×

مراقب شگردهای مجرمانه کلاه برداران در خرید آنلاین کالا باشید

مراقب شگردهای مجرمانه کلاه برداران در خرید آنلاین کالا باشید

پلیس فتا استان اصفهان در توصیه‌ای از مردم خواست در خرید آنلاین کالا و خدمات که با ارزشمندترین خدمات بر روی اینترنت هستند نهایت دقت و مراقبت را داشته باشند که در دام کلاهبرداران نیفتند

مراقب-شگردهای-مجرمانه-کلاه-برداران-در-خرید-آنلاین-کالا-باشید

پلیس فتا استان اصفهان در توصیه‌ای از مردم خواست در خرید آنلاین کالا و خدمات که با ارزشمندترین خدمات بر روی اینترنت هستند نهایت دقت و مراقبت را داشته باشند که در دام کلاهبرداران نیفتند.

خرید آنلاین کالاها و خدمات، با ارزشترین خدماتی است که بر روی اینترنت ارائه می شود.

این امر علاوه بر صرفه جویی در وقت کاربران ، مزایایی چون افزایش امنیت در جابجایی پول، کاهش هزینه‌های بازاریابی، صرفه جویی اقتصادی و افزایش فرصت‌های شغلی و کارآفرینی را به دنبال دارد. اما در عین حال کلاهبرداران فضای مجازی نیز با استفاده از عدم اطلاع یا کم دقتی خریداران و مشتریان آن را با تهدیدها و آسیب‌هایی مواجه ساخته اند.

بدین منظور پلیس فتا از مردم خواست نکات ذیل را در هنگام خریدهای الکترونیکی در نظر داشته باشند.

1.اولین پیش فرض برای حقیقی و سالم بودن خدمات یک فروشگاه الکترونیک، این است که کالاهای مجاز ارائه می کند. بنابراین فروشگاههایی که کالاهای غیرمجاز به فروش می رسانند به احتمال بسیار بالا، به قصد کلاهبرداری به وجود آمده اند.

2.در هنگام تصمیم به خرید از فروشگاههای الکترونیکی، از تجربه دوستان و آشنایان نزدیک در خصوص خریدهای آنلاین استفاده کنید و از فروشگاههایی که سابقه ارائه خدمات مطلوب دارند، خرید کنید.

3.صفحاتی که ناخواسته در برابر شما باز می شوند و حاوی تبلیغات فروش کالاها و ارائه خدمات هستند ، ممکن است تقلبی بوده و قصد کلاهبرداری داشته باشند.

4.سعی کنید در هنگام خرید آنلاین ، با روش هایی نظیر گرفتن who is از دامنه سایت اینترتی فروشگاه ، یا جستجو در انجمن‌هایی که اعضای آن‌ها، تجربیات خرید آنلاین خود را برای اطلاع سایر اعضا می نویسند، از مدیر و گردانندگان فروشگاه احراز هویت کنید.

5.در هنگام خرید آنلاین و در زمانی که پس از انتخاب کالا به درگاه پرداخت الکترونیکی بانک رهنمون می شوید ، دقت کنید که حتماً آدرس صفحه درگاه پرداخت الکترونیکی ، متعلق به همان بانکی باشد که آرم و لوگوی آن را در صفحه مشاهده می کنید.

6.در بعضی از مواقع کلاهبرداران با جعل صفحات درگاه پرداخت الکترونیکی بانکها ، شما را به صفحاتی هدایت می کنند که آدرسی بسیار شبیه آدرس بانک اصلی دارند . در صورت عدم دقت خریدار و ورود اطلاعات کارت بانکی خود شامل شماره کارت، رمز عبور ، CVV2 و تاریخ انقضای کارت ، این اطلاعات را در سیستم خود ثبت کرده و عملاً امکان هرگونه اقدامی را با حساب و موجودی قربانی دارند.

7.سیستم پرداخت الکترونیکی همه بانکها از SSL و روش‌های مطمئن رمز نگاری استفاده می کند، دقت کنید که در نوار آدرس کنار آدرس اینترنتی صفحه پرداخت بانک ، نماد یک قفل با عبارت //:https درج شده باشد . در غیر اینصورت قطعاً صفحه جعلی است و قصد به سرقت بردن اطلاعات کارت بانکی شما را دارد.

8.مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت بازرگانی ، با همکاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در جهت افزایش امنیت خدمات تجارت الکترونیک ، اعطای نماد اعتماد الکترونیکی به فروشگاه‌های الکترونیک را آغاز کرده است تا خریداران به راحتی و با آسودگی خاطر خرید خود را انجام دهند . ترجیحاً از فروشگاه‌هایی که دارای این نماد هستند، خرید کنید.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.