×

ثبت 20 هزار دادخواست حقوقی در شهر تهران

ثبت 20 هزار دادخواست حقوقی در شهر تهران

معاون رییس قوه قضاییه گفت ماهانه در شهر تهران بیست هزار دادخواست حقوقی به صورت الکترونیکی ثبت می‌شود

ثبت-20-هزار-دادخواست-حقوقی-در-شهر-تهران

معاون رییس قوه قضاییه گفت: ماهانه در شهر تهران بیست هزار دادخواست حقوقی به صورت الکترونیکی ثبت می‌شود.

 حجت‌الاسلام و المسلمین شهریاری ادامه داد: سومین خدمت الکترونیک قضایی با عنوان سامانه خدمات الکترونیک قضایی (سخا) راه‌اندازی شد و ما عنوان سخا را برای آن انتخاب کردیم و این امر در حوزه دادخواست‌های شهر تهران به مرحله اجرا درآمد.

وی ادامه داد: 50 دفتر خدمات الکترونیکی وجود دارد که امیدواریم این دفاتر به هشتاد دفتر برسد تا تمام دادخواست‌های خود را به صورت الکترونیکی بتوانیم به ثبت برسانیم.

معاون رییس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: اگر فردی به اینترنت دسترسی داشته باشد می‌تواند به سایت www.adliran.ir مراجعه کرده و در غیر این صورت می‌تواند به دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه کند. امروز موفق بودیم اولین جلسه برای توجیه این طرح را تشکیل دهیم و راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را در 31 استان کشور کلید بزنیم.

شهریاری تصریح کرد: بیست هزار دادخواست حقوقی ماهانه در شهر تهران ثبت می‌شود که امیدواریم تمام دادخواست‌ها در تمام استان‌ها به صورت الکترونیکی ثبت شود.

وی ادامه داد: فراخوان راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از دو ماه گذشته به صورت سراسری انجام شده و افرادی از بین افرادی که دارای بالاترین امتیاز از نظر مدیریت و تجربه کاری بودند انتخاب شدند و خوشبختانه با مصاحبه نفرات برتر نیز مشخص شدند.

معاون رییس قوه قضاییه گفت: امروز دفاتر خدمات الکترونیکی برای دسترسی آسان‌تر مردم راه‌اندازی شده است و تا سال آینده شهرهای جانبی استان‌ها نیز شامل این پروژه خواهند شد.

شهریاری افزود: معمولا نیمی از دادخواست‌ها در مراکز استان‌ها ثبت می‌شود و امیدواریم 70 درصد دادخواست‌ها به صورت الکترونیکی به ثبت برسد.

وی افزود: ما در رابطه با دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در روستاها و شهرستان‌ها در سال 94 برنامه داریم، البته شهرهایی که دارای مراکز قضایی هستند در اولویت قرار دارند.

معاون رییس قوه قضاییه گفت: ما به صورت دقیق و با توجه به میزان دادخواست‌ها نسبت‌ها را اخراج می‌کنیم و با توجه به آنها دفاتر را راه‌اندازی می‌کنیم که در حال حاضر حدود 60 الی 70 درصد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دارای مجوز هستند و تنها 30 الی 40 درصد آن برای دوره بعدی انجام خواهد شد.

شهریاری با بیان اینکه ثبت 191 دادخواست در تهران انجام می‌شود، گفت: این دادخواست‌ها تنها مربوط به دادخواست‌های حقوقی است و ما هنوز در حوزه کیفری در حال رایزنی هستیم تا شاهد اقدامات خوبی در این راستا باشیم.

وی افزود: با مرجع قضایی خارک و سرکلانتری یوسف‌آباد در رابطه با پایلوت طرح مربوط به خدمات الکترونیک قضایی صحبت کردیم و امیدواریم در این رابطه راه‌حل‌ها مشخص شود.

معاون رییس قوه قضاییه گفت: آدرس تمام دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در سایت www.adliran.ir قابل رویت است.

شهریاری با بیان اینکه تمام کارهای انجام شده مطابق آمار صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: اجرای طرح خدمات الکترونیک قضایی را در تهران کلید زده و در سه استان به عنوان پایلوت راه‌اندازی کردیم و امیدواریم در تمام استان‌ها این دفاتر راه‌اندازی شود.

شهریاری اظهار کرد: نشستی با برخی روسای دادگستری‌ها پیرامون راه‌اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در مراکز استان‌ها در مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه برگزار شد.

وی گفت: به صورت قاطع قوه قضاییه و ناجا مصمم هستند عرضه خدمات الکترونیک قضایی را راه‌اندازی کنند.

معاون رییس قوه قضاییه ادامه داد: این خدمات در حال حاضر در مرحله پایلوت قرار دارد و در حال حاضر داریم یکسری ریسک‌ها را انجام می‌دهیم و مسائل دیگر را بررسی می‌کنیم.

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.