×

حقوق باید انسان محور باشد

حقوق باید انسان محور باشد

رییس کانون وکلای البرز با بیان اینکه من طرفدار حقوق زن نیستم همان‌طور که طرفدار حقوق مرد هم نبوده‌ام گفت حقوق باید انسان‌محور باشد

حقوق-باید-انسان-محور-باشد وکیل 

رییس کانون وکلای البرز با بیان اینکه من طرفدار حقوق زن نیستم همان‌طور که طرفدار حقوق مرد هم نبوده‌ام گفت: حقوق باید انسان‌محور باشد.

خشونت علیه زنان با قانون گذاری حل نمی شود - تبعیض های جنسیتی ، عامل اصلی خشونت علیه زنان - خشونت کلامی علیه زنان در قوانین - روند رسیدگی به خشونت علیه زنان - سازوکارهای جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان - خشونت خانگی همچنان میان زنان قربانی می گیرد 

 هما داودی که در نشست منع خشونت علیه زنان صحبت می‌کرد گفت: علاوه بر خشونت‌هایی که در جامعه اتفاق می‌افتد در خانواده هم خشونت را شاهد هستیم و اگر زنی از شوهرش در خصوص خشونت وارده شکایت کند شوهرش به همان اندازه مجازات می‌شود که در بیرون اتفاق افتاده و تشدید مجازات را نمی‌بینیم.

وی افزود: مثلا اعتیاد مرد فقط باعث طلاق ( مقالات مرتبط با طلاق - سوالات مرتبط با طلاق ) زن می‌شود که این در صورتی است که اعتیاد باعث فروپاشی خانواده و انحراف بچه‌ها شده پس باید در این مورد قانون‌گذاری شود.

حقوق مرد در خانواده - عدالت در حقوق متقابل زن و مرد - تفاوت حقوقی زن و مرد - بررسی نگاه قانون به حقوق معنوی زنان - عامه مردم از حقوق خود بی اطلاعند 

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه پایگاه اقتصادی اجتماعی بانوان عوض شده است گفت: خانم‌ها در بعضی جاها باید خودشان کمک کنند به طور مثال خانمی که ساعت 12 شب بیرون می‌رود باید احتمال تعرض به خودش را بدهد.

داودی با اشاره به ماده 1133 قانون مدنی با این محتوا که مرد هروقت بخواهد می‌تواند زن را طلاق بدهد اظهارکرد: حق با استفاده از حق متفاوت است. این که مرد هر موقع بخواهد زن را طلاق بدهد سوءاستفاده از حق است.

وی افزود: مرحوم دکتر کاتوزیان در این خصوص می‌گوید دعوای طلاق هرگاه با کانون خانواده درتضاد است نباید آن را پذیرفت.

این استاد دانشگاه همچنین درباره احکام صادره از جرم واحد برای زنان و مردان گفت: دادگاه‌ها با عطوفت به خانم‌ها نگاه می‌کنند چرا که اگر مردی جرمی واحد را انجام دهد پنج سال و اگر همان جرم را خانمی انجام دهد قاضی شش ماه ممکن است رای بدهد که این عطوفت مثبت است.

طلاق ، اقسام طلاق و شرایط درخواست طلاق برای زنان - طلاق توافقی ، مراحل و شرایط وقوع آن چونه است ؟ - وکالت زوجه در طلاق و تفویض حق طلاق به او - اعطای وکالت در طلاق - بررسی جامعه شناختی پدیده طلاق 

داودی با اشاره به تحلیل ماده واحده اسیدپاشی گفت: در قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1378 بازداشت موقت شخصی که اسیدپاشی کرده الزامی بود که این مورد در قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 برداشته شده است.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه چون در قصاص اعضا مماسلت شرط است و نمی‌شود شخصی را به همان اندازه که جنایت وارد کرده قصاص عضو کرد گفت: به همین دلیل مساله دیه مطرح می‌شود که در این مورد شاهد نابرابری بین زنان و مردان هستیم.

وی همچنین از نمایندگان مجلس خواست به موجب قانون سازمانی برای زنان تشکیل شود که وزارتخانه‌ها و نهادهای دیگر با آن موازی کاری نکنند.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.