×

ضرب و جرح در نیروهای مسلح، دومین جرم محسوب می شود

ضرب و جرح در نیروهای مسلح، دومین جرم محسوب می شود

مدیرکل عفو و پیشگیری از وقوع جرم سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت از آن جایی که کار پیشگیری اهمیت و ارجحیت بالایی دارد، این مسئله تنها از عهده یک قوه برنمی‌آید، بلکه پیشگیری یک امر فراقوه‌ای است

ضرب-و-جرح-در-نیروهای-مسلح،-دومین-جرم-محسوب-می-شود وکیل 

مدیرکل عفو و پیشگیری از وقوع جرم سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: از آن جایی که کار پیشگیری اهمیت و ارجحیت بالایی دارد، این مسئله تنها از عهده یک قوه برنمی‌آید، بلکه پیشگیری یک امر فراقوه‌ای است.

لایحه دفاعی توهین و ضرب و جرح - چگونگی اثبات ضرب و جرح در دعاوی خانوادگی - جرم ایراد ضرب و جرح عمدی - روند رسیدگی به دعوای منجر به ضرب و جرح - لزوم صدور قرار بازداشت موقت در خصوص جرح با چاقو - نحوه رسیدگی به شکایت علیه کارکنان سازمان قضایی نیروهای مسلح 

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، احمد غلامی قادی در مجمع استانی پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح گلستان اظهار کرد: پیش نویس لایحه‌ای چند سال قبل تقدیم مجلس شد و اکنون در مجمع تشخیص مصلحت نظام است که در این لایحه بر همکاری سه قوه و تشکیل سازمانی مشترک میان این سه تاکید شده که رییس این سازمان، ریاست قوه قضائیه است.

وی گفت: هزینه درمان امروز بین هفت تا هشت برابر پیشگیری است که این امر نشان می دهد پیشگیری بر درمان رحجان دارد.

غلامی یادآور شد: در قانون جامع و مترقی کشور که همان قانون اساسی است و به تائید مجلس خبرگان، بنیانگذار کبیر انقلاب و مردم رسیده و تصویب شده است، تأکید دارد که پیشگیری از جمله وظایف قوه قضائیه است.

وی تصریح کرد: امروزه همگان به این مسئله واقفند که پیشگیری از وقوع جرم در جامعه سودهای بسیاری دارد، اما کیفر نه تنها سودی ندارد، بلکه ممکن است کارآمدی لازم را نداشته و آثار زیانباری به همراه داشته باشد.

غلامی با بیان این که ضرب و جرح در نیروهای مسلح همانند سطح جامعه، دومین جرم محسوب می‌شود، افزود: در یک جامعه اسلامی شایسته و پسندیده نیست که ضرب و جرح، به عنوان دومین جرم به لحاظ آماری محسوب شود، زیرا دین اسلام، همه را به اخوت، مهربانی و برادری دعوت کرده است.

نحوه رسیدگی به ضرب و جرح اطفال - فرآیند رسیدگی به جرم ایراد ضرب و جرح 

وی ادامه داد: این موارد در حالی در کشور ما وجود دارد که دین مبین اسلام، از صمیمیت، ادب، ایثار، منطق و گذشت سخن به میان آورده و خواهان تعامل بین مسلمین به خصوص در جوامع اسلامی است.

این مقام قضایی درباره تحقیقات و پژوهش های جرم شناسی سازمان قضایی نیروهای مسلح گفت: هر جرمی دلیل خاص خود را دارد و کمتر دلایل مشترک در بین جرایم مشاهده می شود و به همین منظور تاکنون 23 کار تحقیقاتی توسط سازمان صورت گرفته است.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.