×

رای دیوان عدالت اداری درباره برخورداری از مزایای ارتقای شغلی

رای دیوان عدالت اداری درباره برخورداری از مزایای ارتقای شغلی

هیات عمومی دیوان عدالت اداری درباره موضوع برخورداری از مزایای ارتقای شغلی و برقراری همترازی دارندگان مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر رای وحدت رویه‌ای صادر کرد

رای-دیوان-عدالت-اداری-درباره-برخورداری-از-مزایای-ارتقای-شغلی وکیل 

هیأت عمومی دیوان عدالت اداری درباره موضوع برخورداری از مزایای ارتقای شغلی و برقراری همترازی دارندگان مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر رای وحدت رویه‌ای صادر کرد.

رای شماره 987 هیات عمومی دیوان عدالت اداری ، موضوع برخورداری از مزایای ارتقای شغلی و برقراری همترازی دارندگان مدرک کارشناسی و بالاتر - دیوان عدالت اداری و فلسفه تاسیس آن - آیا می دانید وظیفه دیوان عدالت اداری چیست ؟

در گردش کار این پرونده آمده است که خانم «ج» به موجب درخواستی که به دفتر هیأت عمومی دیوان عدالت اداری ارائه داده، اعلام کرده که شعب دیوان عدالت اداری در خصوص استفاده از مزایای طرح مسیر ارتقای شغلی معلمان و همترازی دارندگان مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر موضوع ماده 8 قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب سال 1370 آراء معارض صادر کرده‌اند و رفع تعارض و صدور رأی وحدت رویه را خواستار شده است.

کارکرد دیوان عدالت اداری به زبان ساده - پاسخ شورای نگهبان به استعلامات رییس دیوان عدالت اداری 

گردش کار پرونده ها و مشروح آراء به قرار زیر است:

الف: شعبه سوم دیوان‌ عدالت اداری در رسیدگی به پرونده شماره 9109980900027602 با موضوع دادخواست خانم «ج» به طرفیت 1. اداره آموزش و پرورش ناحیه یک اراک 2. سازمان بازنشستگی استان مرکزی و به خواسته برخورداری از مزایای ارتقای شغلی و همترازی به موجب دادنامه شماره 9109970900302945 - 20/ 9/ 1391، مفاداً به شرح آینده به صدور رأی مبادرت کرده است:

با توجه به اوراق و محتویات پرونده و مضمون لوایح مشتکی‌عنهما نظر به این که پس از ارائه مدرک کارشناسی ارشد توسط شاکی در سال 1378 از سوی مشتکی‌عنه در جهت برقراری همترازی با اعضای هیأت علمی موضوع ماده 8 قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت اقدام شده است لیکن از آنجا که شغل تحت تصدی شاکی در آن زمان (مشاور) در طرح طبقه‌بندی مشاغل مشغول همترازی تعریف نشده است سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با اعمال ماده 8 موصوف در مورد شاکی موافقت نکرده است، لیکن پس از تغییر پست شاکی از سال 1381 نسبت به اجابت درخواست وی اقدام شده است، بنابراین اقدامات طرف شکایت در این خصوص مغایر موازین و یا متضمن تضییع حقوقی شاکی نیست، در نتیجه شکایت شاکی موجه به نظر نمی‌رسد و رأی به رد آن صادر و اعلام می‌شود. رأی دیوان قطعی است.

ب: شعبه دهم دیوان عدالت اداری در رسیدگی به پرونده شماره 10/ 88/ 165 با موضوع دادخواست خانم «ک» به طرفیت آموزش و پرورش استان مرکزی و به خواسته برخورداری از مزایای ارتقای شغلی و همترازی به موجب دادنامه شماره 553 27/ 2/ 1388، مفاداً به شرح آینده به صدور رأی مبادرت کرده است:

با توجه به محتوای پرونده و از جمله مدرک تحصیلی شاکی، دلالت به آن دارد که دارای مدرک فوق لیسانس در رشته علوم تربیتی بوده است و در تاریخ 14/ 4/ 1378 در مقطع مذکور فارغ التحصیل شده است. با توجه به مقررات ماده 8 قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت و حصول سایر شرایط مقرر، حکم به الزام اداره مشتکی‌عنه به اجرای مقررات مذکور و برقراری همترازی موضوع ماده مذکور در حق وی صادر و اعلام می دارد. رأی دیوان قطعی است.

 تغییر رویه ها در قانون جدید دیوان عدالت اداری - انتشار کتاب جایگاه و صلاحیت های دیوان عدالت اداری در نظام حقوقی ایران 

هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ یاد شده با حضور رؤسا، مستشاران و دادرسان شعب دیوان تشکیل شد. پس از بحث و بررسی، با اکثریت آراء به شرح آینده به صدور رأی مبادرت می‌کند.

متن رای شماره 990 هیات عمومی دیوان عدالت اداری، به شرح زیر است:

اولا، تعارض در آراء محرز است.

آیین نامه اداری جلسات هیات عمومی و هیات های تخصصی دیوان عدالت اداری - کاهش مراجعات مردم به مرکز دیوان عدالت اداری

ثانیا، با توجه به حکم مقرر در ماده 8 قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب سال 1370 و احراز اجتماع شرایط مقرر در قانون و مقررات مربوط در شکات پرونده‌های موضوع تعارض، دادنامه شماره 553 - 27/ 2/ 1388 شعبه دهم دیوان عدالت اداری صحیح و موافق مقررات تشخیص می‌شود. این رأی به استناد بند 2 ماده 12 و ماده 89 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری برای شعب دیوان عدالت اداری و سایر مراجع اداری مربوط در موارد مشابه لازم‌الاتباع است.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.