×

آمادگی 100 درصدی پلیس برای جمع آوری متکدیان

آمادگی 100 درصدی پلیس برای جمع آوری متکدیان

رییس پلیس پیشگیری ناجا از برگزاری جلسات وزارت کشور برای حل مسئله متکدیان کشور خبرداد و بر پای کار آمدن سایر دستگاه‌های مسئول در این امر تاکید کرد

آمادگی-100-درصدی-پلیس-برای-جمع-آوری-متکدیان وکیل 

رییس پلیس پیشگیری ناجا از برگزاری جلسات وزارت کشور برای حل مسئله متکدیان کشور خبرداد و بر پای کار آمدن سایر دستگاه‌های مسئول در این امر تاکید کرد.

تکدی گری - چارچوب های قانونی برخورد با تکدی گری - تدابیر قانونی برای مقابله با تکدی گری - تکدی گری ، محصول ناپایداری فرهنگی جامعه - در گفت و گو با کارشناسان بررسی شد ، قانون و تکدی گری 

سردار محمد شرفی در ادامه با بیان اینکه ناجا با مباحث مربوط به تکدی‌گری در شهرهای مختلف کشور برخورد می‌کند، اظهار کرد: پلیس برای جمع‌آوری متکدیان در سراسر کشور آمادگی 100درصدی دارد.

 ناجا طبق وظیفه خود با متکدیان برخورد می‌کند

وی با اشاره به آخرین جلسه برگزار شده در خصوص جمع‌آوری متکدیان از سطح شهرها، با تأکید بر اینکه نیروی انتظامی بر مبنای وظیفه خود و در شرایط عادی با متکدیان طبق قانون رفتار خواهد کرد‌، ادامه داد: برابر قانون تکدی‌گری و کلاشی، جرم محسوب شده و به‌واسطه جرم مشهود بودن آن در موضوع تکدی‌گری، پلیس با مصادیق این عنوان مجرمانه برخورد قانونی خواهد داشت.

شکوایه قراردادن تکدی و کلاشی به عنوان پیشه خود - شکواییه به کار گماردن طفل صغیر و غیررشید برای تکدی 

رییس پلیس پیشگیری ناجا افزود:‌ پلیس در حد توان خود با موضوع تکدی‌گری در شهرها برخورد و اقدام به جمع‌‌آوری متکدیان می‌کند، ولی به‌لحاظ تنگناهایی که پس از جمع‌آوری این متکدیان بر سر راه قرار دارد، موضوع جمع‌آوری متکدیان توسط پلیس نیز کندتر شده است.

سردار شرفی با بیان این مطلب که به‌هرحال پس از دستگیری متکدیان توسط پلیس، باید این افراد در مکان‌هایی نگهداری و به سازمان‌های متولی سپرده شوند، خاطرنشان کرد: سپردن این دسته از افراد به سازمان‌های مورد نظر به این دلیل است که وضعیت بهداشت، تغذیه و سایر ملزومات رسیدگی به این افراد، مورد بررسی قرار گیرد.

 حل مسئله متکدیان در دستور جلسات وزارت کشور

وی با بیان اینکه حل مسئله متکدیان هنوز از دستور جلسات وزارت کشور خارج نشده است، گفت: در این جلسات ما به‌دنبال بررسی راهکارهای موجود هستیم تا متولیان امر، پس از جمع‌آوری متکدیان توسط پلیس، مسئولیت این افراد را عهده‌دار شده و به سایر وظایف خود در این خصوص رسیدگی کنند.

رییس پلیس پیشگیری ناجا تأکید کرد: پلیس در صورت تعیین تکلیف وظایف دستگاه‌های مختلف در موضوع متکدیان و وجود داشتن زیرساخت‌های موجود برای نگهداری این افراد، آمادگی کامل دارد تا تمام متکدیان سراسر کشور را از سطح شهرها جمع‌آوری کند.

تکدی گری باید به عنوان یک تخلف محسوب شود نه یک جرم ! 

 نقش دستگاه‌های فرهنگ‌ساز وحمایتی

سردار شرفی با اشاره به نقش دستگاه‌های فرهنگ‌ساز، سازمان‌های حمایتی و حتی قانون‌گذار در حل مسئله متکدیان، افزود: باید توجه داشت هرچه نظام تقنینی و آموزشی ما قدرتمندتر و نظام اقتصادی ما عادلانه‌تر باشد، جرائم ما کاهش پیدا می‌کند.

رییس پلیس پیشگیری ناجا تاکید کرد: در یک جمع‌بندی کلی می‌توان گفت که ما امروز نیازمند ظرفیت‌سازی در تمامی بخش‌ها هستیم.

منبع : روزنامه حمایت

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.