جهت مشاوره تلفنی با وکیل با شماره 09122028227 در تماس باشید.

بهمن کشاورز در گفت وگو با ایسنا
رییس اتحادیهی سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران از ثبتنام ۳۶ هزار و ۶۲۴ نفر در آزمون سال۹۰کانونهای وکلای این اتحادیه خبر داد.
بهمن کشاورز در گفتوگو با خبرنگار حقوقی ایسنا در تشریح آخرین جزییات ثبتنام آزمون وکالت ۹۰ گفت: در آزمون امسال تعداد ۱۷ هزار و۱۲۶ نفر زن و ۱۹ هزار و ۴۹۸ نفر مرد شرکت خواهند داشت.
وی گفت: به طور کلی از لحاظ درصدی میزان شرکتکنندگان مرد ۲۴/۵۳ و میزان شرکت کنندگان زن ۷۶/۴۶ است.
کشاورز تصریح کرد: بیشترین افراد ثبتنام کننده در کانون وکلای دادگستری مرکز به تعداد ۱۱هزار و ۳۴۹ نفر و کمترین تعداد ثبتنام کنندگان ۴۲۲ نفر در کانون وکلای دادگستری قم است.
رییس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران تاکید کرد که از کل تعداد افراد ثبتنام شده در نهایت ۲ هزار و۳۲۱ نفر در سراسر کشور به عنوان کارآموز جذب کانونهای وکلا خواهند شد.
وی در پایان یادآور شد: تعداد ثبتنام کنندگان در آزمون وکالت در سال گذشته ۳۶هزار و ۸۶۸ نفر بود که از این تعداد ۱۷هزار و ۵۱ نفر زن و ۱۹ هزار و ۸۱۷ نفر مرد بودند که نسبت به امسال حدود ۲۰۰ نفر از تعداد ثبت نام کنندگان کاسته شده است.
نظر شما: