×

توصیه های به والدین در آستانه طلاق

توصیه های به والدین در آستانه طلاق

امروزه آمار طلاق در سراسر جهان افزایش چشمگیری پیدا کرده و این پدیده خانوادگی به یک معضل جدی اجتماعی تبدیل شده اما در این بین کودکان نباید قربانی درگیری‌های والدین شوند

توصیه-های-به-والدین-در-آستانه-طلاق

امروزه آمار طلاق در سراسر جهان افزایش چشمگیری پیدا کرده و این پدیده خانوادگی به یک معضل جدی اجتماعی تبدیل شده اما در این بین کودکان نباید قربانی درگیری‌های والدین شوند.

حضانت و نگه داری فرزندان طلاق در قانون - حقوق فرزندان طلاق - طلاق ، اقسام طلاق و شرایط درخواست طلاق برای زنان - طلاق توافقی ، مراحل و شرایط وقوع آن چگونه است ؟ - وکالت زوجه در طلاق و تفویض حق طلاق به او - اعطای وکالت در طلاق - ضرورت آگاهی زنان از وکالت در طلاق - منتفی شدن حق طلاق زوجه در صورت عدم تمکین - ازدواج دوم زوج و حق طلاق برای زن - طلاق خلع چیست و چه ویژگی هایی دارد ؟ - ماهیت طلاق های به حکم دادگاه - همه چیز درباره طلاق توافقی - توقعات بیجا از علل وقوع طلاق - طلاق قضایی و طبیعت حقوقی آن 

 با وجود اینکه حل مسالمت‌آمیز مشکلات زن و شوهرها در آستانه طلاق ( مقالات مرتبط با طلاق - سوالات مرتبط با طلاق ) دشوار است اما برای سلامت روان فرزندان و درگیر نشدن آنها در این مسائل، هر دو طرف باید برای کمک به حل مسالمت‌آمیز درگیری‌ها تلاش کنند. در واقع آنچه بین پدر و مادر روی می‌دهد نباید به میان فرزندان کشیده شود و نباید از آنها برای رد و بدل کردن پیغام‌های دو طرف استفاده شود چرا که این موضوع فشارهای روانی زیادی را بر فرزندان وارد کرده و آنها را مجبور به جانبداری از یکی از والدینش می‌کند. والدین بهتر است در شرایطی که نمی‌خواهند با هم صحبت کنند به جای متوسل شدن به فرزندان از تلفن، ایمیل، sms و یا حتی یادداشت استفاده کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از «نیو ایج»، هر گونه بحث و درگیری باید به دور از کودکان انجام شود و پس از طلاق نباید با آنها در مورد رابطه گذشته صحبت شده و از ناراحتی‌ها و شکایت‌ها با او مشاوره شود. اگر والدین نیازمند کسی هستند که از دردهایشان به او بگویند دوست و یا مشاور می‌تواند بهتر از فرزندان باشد. همچنین باید این نکته را در نظر داشت که فرزندانِ طلاق ( مقالات مرتبط با طلاق - سوالات مرتبط با طلاق ) نیاز دارند از احساسشان به دیگران بگویند و اگر این احساس‌ها به والدین گفته نشود نباید آنها را مجبور به این کار کرد. به جای این کار آنها را تشویق به نوشتن احساسشان و یا صحبت با خواهر، برادر و یا دوستان مطمئنشان بکنید.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.