×

قانون اصلاح مواد 2 و 7 قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی

قانون اصلاح مواد 2 و 7 قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی

قانون-اصلاح-مواد-2-و-7-قانون-توسعه-صنعت-ایرانگردی-و-جهانگردی

وکیل


شماره 734 ـ ق - 23/11/1375
حضرت حجت الاسلام و المسلیمن جناب آقای هاشمی رفسنجانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
لایحه شماره 64696 مورخ 11/7/1374 دولت در خصوص اصلاح ماده 7 قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی و الحاق شش تبصره به آن که در جلسه علنی روز سه شنبه مورخ 9/11/1375 مجلس شورای اسلامی با اصلاحاتی در عنوان و متن تصویب و به تایید شورای نگهبان رسیده است در اجرای اصل یکصدو بیست و سوم قانون اساسی به پیوست ارسال می گردد .
رئیس مجلس شورای اسلامی ـ علی اکبر ناطق نوری
شماره 114960 - 29/11/1375
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
قانون اصلاح مواد 2 و7 قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی که در جلسه علنی روز سه شنبه مورخ نهم بهمن ماه یکهزارو سیصدو هفتادو پنج مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریه 16/11/1375 به تایید شورای نگهبان رسیده و طی نامه شماره 634 ـ ق مورخ 23/11/1375 واصل گردیده است ، به پیوست جهت اجراء ابلاغ می گردد .
رئیس جمهور ـ اکبر هاشمی رفسنجانی

ماده واحده ـ مواد 2 و 7 قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی به شرح ذیل اصلاح می گردد :
الف ـ در ماده 2 رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست و رئیس سازمان برنامه و بودجه به امضای شورایعالی ایرانگردی و جهانگردی اضافه می شود .
ب ـ ماده 7 قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی به شرح زیر اصلاح و 7 تبصره به آن الحاق می شود :
ماده 7 ـ صدور یا تمدید هرگونه مجوز تاسیس و ایجاد دفاتر خدمات سیاحتی و زیارتی و تاسیسات ایرانگردی و جهانگردی و نیز تعلیق یا لغو آن به عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است . کلیه دفاتر خدمات سیاحتی ، زیارتی و تاسیسات ایرانگردی و جهانگردی متعلق به بخش دولتی ، خصوصی و نهادهای انقلاب اسلامی و مؤسسات عمومی غیر دولتی موظف به رعایت سیاستها و خط مشی های ابلاغی مربوط به ایرانگردی و جهانگردی توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند .
تبصره 1 ـ مرجع صدور ، تمدید ، تعلیق یا لغو مجوز تاسیس دفاتر خدمات مسافرتی وزارت راه و ترابری است .
تبصره 2 ـ کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که اقدام به فعالیتهای سیاحتی و زیارتی و ایجاد تاسیسات ایرانگردی و جهانگردی و تاسیس دفاتر خدمات سیاحتی و زیارتی و مسافرتی کرده و یا میکنند موظفند حسب مورد نسبت به اخذ مجوزهای موضوع این ماده و تبصره یک آن اقدام نمایند و در صورت عدم اخذ مجوزهای یاد شده به جریمه نقدی از پنج میلیون ریال تا ده میلیون ریال و تعطیل دایمی محل کار محکوم خواهند شد .
تبصره 3 ـ میزان حداقل و حداکثر جریمه نقدی یادشده در تبصره 2 هر دو سال یکبار بوسیله وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی و راه و ترابری بازبینی و عندالاقتضاء پیشنهاد جدید جهت بررسی و تصویب به شورایعالی ایرانگردی و جهانگردی ارایه خواهد شد .
تبصره 4 ـ میزان وجوهی که بابت صدور یا تمدید مجوزهای موضوع این قانون اخذ می شوند به پیشنهاد جداگانه وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی و راه و ترابری و تصویب شورایعالی ایرانگردی و جهانگردی تعیین خواهد شد .
تبصره 5 ـ وجوه حاصل از صدور یا تمدید مجوزها یا اخذ جرایم موضوع این ماده به حساب خزانه داری کل واریز می شود تا معادل صد درصد آن به نسبت دریافتی توسط سازمان برنامه و بودجه در بودجه سالانه وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی و راه و ترابری به منظور توسعه و گسترش فعالیتهای ایرانگردی و جهانگردی و امور خدمات سیاحتی ، زیارتی و مسافرتی گنجانده شود .
تبصره 6 ـ آئین نامه اجرائی این ماده و سایر آئین نامه هائی که به تبع آن باید اصلاح شوند ظرف سه ماه از تاریخ ابلاغ این قانون به پیشنهاد وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی و راه وترابری و دادگستری به تصویب هیات وزیران خواهد رسید .
تبصره 7 ـ کلیه قوانین و مقررات مغایر لغو می شود .
قانون فوق مشتمل بر ماده واحده در جلسه علنی روز سه شنبه مورخ نهم بهمن ماه یکهزارو سیصدو هفتادو پنج مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 16/11/1375 به تایید شورای نگهبان رسیده است .
رئیس مجلس شورای اسلامی ـ علی اکبر ناطق نوری

نوع : قانون

شماره انتشار : 15151

تاریخ تصویب : 1375/11/09

تاریخ ابلاغ : 1375/12/13

دستگاه اجرایی : وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی -

موضوع :

منبع : وب سایت قوانین دات آی آر (معاونت آموزش دادگستری استان تهران)

    

قانون های مرتبط

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.