×

محاسبه

همه چیز درباره " محاسبه "

محاسبه

سلام وقت بخیر. بنده در تاریخ 96/10 یک واحد آپارتمان و طبق شرایط عرف و قیمت منطقه مذکور داخل شهر مشهد در بنگاه معامله و قولنامه کردیم. که تمامی موارد و مفاد قولنامه متعارف و مناسب شرایط بود. بعد از گذشت یک سال و نیم متوجه شدیم که واحد درحال کار که به ما نشان داده میشده واحد دیگری بوده و دقیقا دو قطعه کنار واحد درحال کار میباشد. و قطعه ای که قرارداد ما مربوط به آن میباشد هنوز هیچ فعالیتی روی آن صورت نگرفته است (هردو ملک مربوط به فروشنده است) بعد از مدتی حدود 3 سه ماه قبل که با گذشت نزدیک 3 سال فقط شروع به گود برداری کردند. و دلیلشون هم این بود که روی پروئژه دیگه کار میکردن. اما سوال اصلی من اینه که طبق قرارداد قولنامه من مبلغ 100 میلیون تومان به خریدار پرداخت کردم و مابقی( نزدیک 90 میلیون مقرر شده در زمان تحویل و سند تحویل بشه) از طرفی تا الان با محاسبه میزان جریمه تاخیر در ساخت حدود 25 میلیون باید به من پرداخت بشه از طرف اونا . اما خوب این مبالغ در مقابل میزان پیشرفت اون خونه و زمین منطقه هیچه. و حتی اگه دوبرابر این رو هم بگیرم هیچج کاری نمیتونم بکنم. میخاستم بدونم چطوری میشه راهی رو رفت که بشه فروشنده رو ملکف کرد که ضرر و زیان من رو مطابق شرایط و قیمت روز پرداخت کنه . اختلاف مبلغی که الان مثلا میشه 200 میلیون با مبلغ اون منطقه که تقریبا 1 میلیارد و 100 ملیونه. گرفتن این جریمه و مبلغ ثمن معامله که 30 میلیون درنظر گرفته شده هیچ سودی تو این شرایط نداره. ضمن اینکه طرف فروشنده با کلاهبرداری پول ما رو گرفته و صرف خرید زمین دیگه ای کرده و اون رو ساخته و تحویل داده و حالا تازه رسیده به زمین ما. که الان هم میگه پول کم دارم .

با سلام شما باید براساس قرارداد رفتار می کردید و در همان موقع الزام به انجام تعهد می خواستید

مشاهده پاسخ کامل

با سلام.شانزده سال قبل یک قطعه زمین کشاورزی را بصورت قولنامه ای فروخته ایم.مساحت ملک به این صورت قید گردیده: «بمساحت تقریبی چهار هکتار». در سطر آخر توضیحات قولنامه نیز قید گردیده که «کم و زیاد مساحت به قیمت زمان عقد قرارداد محاسبه میشود» اخیراً به توصیه آشنایان پس از مراجعه کارشناس برای تعیین مساحت، متوجه شدیم که مساحت زمین بیش از پنج هکتار است. با توجه به اختلاف بسیار زیاد مساحت و همچنین با این احتمال که خریدار طی این سالها متوجه اختلاف مساحت شده و موضوع را عنوان ننموده است، آیا اقدام قضایی برای فسخ معامله و یا پرداخت ثمن الباقی زمین به قیمت روز نتیجه بخش می باشد یا خیر؟

سلام براساس متن قرارداد ظاهراً طرفین قبول نموده اند که در صورت وجود اضافه فقط مطالبه قیمت کنند و

مشاهده پاسخ کامل

سلام وقت شما وکیل محترم بخیر، حدود یک سال است که اقدام به توقیف طلب فردی نزد شخص ثالث( یک شرکت نسبتا" بزرگ در تهران ) نموده ام ، از آن تاریخ تا به امروز چندین بار با این شرکت مکاتبه و مراجعه نموده ام ولی این شرکت به دلایلی نه چندان منطقی از پرداخت این طلب به من خودداری میکند ، به نظر میرسد که این شرکت هم در حال ماهی گرفتن از اب گل الود است و از اختلاف من و فرد مورد نظر سوءدر جهت عدم پرداخت وجه فوق،سوء استفاده میکند، به طوری که در تاره ترین تماسی که با آنها داشتم اعلام میکنند که ما از فرد طرف حساب شما پرینت آخرین حساب را خواستیم ولی ارائه نمدهند و مدیر مالی دستور داده تا این پرینت ارائه نشده از هر نوع پرداخت به هر فردی حتی دولتی خودداری کنید ، من هم در پاسخ اعلام کردم خوب مشخصه که وقتی اونها میدونن طلبشان به نفع من توقیفه دیگه همکاری با شما نمیکنند چون نفعی براشون نداره ؟!!!! سوال؟میخواستم راهنمائی بفرمائید من چه اقدامی میتونم بکنم ؟ایا اقدام حقوقی بر علیه شرکت امکان پذیر است؟تحت چه عنوانی؟و با توجه به اینکه مبلغ مورد نظر با احتساب تاخیر تادیه است آیا تا زمانی که این شرکت وجه را به حساب دادگستری بریزه یا به من پرداخت کنه خسارت تاخیر تادیه اون محاسبه میشه؟ممنونم

سلام توقیف اموال اگر بموجب حکم دادگاه بوده تا زمانی که حکم قطعی به نفع شما صادر نشده شرکت مذکور حقدارد که به شما پرداخت نمی کند

مشاهده پاسخ کامل

باسلام واحترام - اینجانب درتاریخ 1398/4/30 با تقدیم لایحه به مدیرکل دادگستری استان ، تقاضای اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری مبنی بر خلاف بین بودن رآی دادگاههای بدوی وتجدیدنظر با شرع مقدس و اشتباه درمحاسبه میزان مالکیت ثبتی خود را نموده ام. نامه مذکور حسب دستور کتبی مدیرکل ثبت دفتر و جهت بررسی درنوبت رسیدگی قرارگرفته و تاکنون به جهت مفتوح بودن پرونده درشعبه اجرای احکام ، به دفتر مدیرکل ارجاع نشده است. حال سئوال این است که برابر ماده 477 آیا می شود چنین برداشت نمود که با ثبت تقاضای اعمال ماده 477 دردفتر مدیرکل و اخذ دستورایشان ، جلوی اجرای حکم دادگاه تجدیدنظر گرفته شود یا خیر ؟ یا بایدصبر کرد تا حسب موافقت مدیرکل و دستور دیوان عالی کشور جلوی حکم را گرفت ؟ سپاسگزارم .

سلام مطابق قانون اعمال ماده 477نوعی اعاده دادرسی می باشد و

مشاهده پاسخ کامل

سلام و وقت شما وکیل محترم بخیر احتراما" باستحضار میرسانم بعد از صدور رای در شعبه حقوقی اصفهان به نفع اینجانب مبنی بر استرداد یک دستگاه لودر، خوانده با ارائه یک مبایعه نامه عادی، اقدام شکایت های متعدد حقوقی و کیفری بر علیه اینجانب از جمله ابطال سند و جعل و کلاهبرداری ، نزدیک به 2 سال اینجانب را صرف هزینه های سنگین دادرسی و کارشناسی و مشاوره مواجهه نموده خصوصا" اینکه در پرونده کیفری به دلیل محل تنظیم سنددر شهر تبریز بارها به تبریز رفت و آمد داشتم تا اینکه در مراحل دادسرا پرونده با قرار موقوفی تعقیب و منع تعقیب ، صادر و قطعیت یافته و همچنین دادگاه حقوقی نیز دعوی ابطال سند ایشان را رد کرده و دادگاه تجدید نظر نیز به نفع اینجانب رای استرداد را تائید نموده و با اقدامات انجام شده اکنون نظر کارشناس به جهت مبایعه نامه ارائه شده و مستمسک قرار گرفته بر جعلی بودن آن است ،،،،،؟!!!!!!!!!!!! خلاصه کلام اینکه اینجانب با ارائه یک مبایعه جعلی بیش از دوسال رفت و امد ونگرانی و عدم نتیجه شاکی در هیچ یک از پرونده ها چگونه و از چه طریقی میتوان خسارات وارده را از ایشان و وکیل ایشان مطالبه کنم؟

با سلام مطالبه خسارت بموجب مواد 1-2-3قانون مسئولیت مدنی و ماده 331قانون مدنی از باب تسبیب امکان دارد

مشاهده پاسخ کامل

با سلام. در بهمن مان 94، با یکی از همکارانم قرار بود که به صورت مشارکتی یک فست فود دایر کنیم. قرار بر این بود که بنده مبلغ معینی پول بدهم و نزد ایشان سه سال باشد و در این سه سال ایشان سود بنده را مطابق درآمد رستوران محاسبه کنند. یک درفت اولیه از قرارداد بین خودمان آماده کردیم و قرار بود ایشان هم نظر دهند. این مساله به علت مشغولیت ایشان به تعویق می افتاد. از طرفی ایشان اصرار به راه انداری رستوران تا قبل از عید داشتند. در همین حین مجبور به ماموریت پیش بینی نشده از سمت کار به مدت دو هفته شدم و در اولین روز ماموریت چون ایشان چون نیاز به تامین مالی داشتند مبلغ 100 میلیون برایشان واریز کردم و بعد از برگشت ایشان به بهانه کار و ... قرارداد را به تاخیر انداختند. حساب و کتابشان هم در طول این مدت مشخص نکردند.و مدام می گویند چرخ اینجا نمی چرخد. اکنون که سررسید سه سال نزدیک شده ایشان می گویند من کلا ضرر کردم و پول را از دست دادم و فقط تا 40 تومان به صورت قسطی از محل فروش وسایل می توانم به شما بدهم. به نظر شما در چنین شرایطی بهترین اقدام ما جهت وصول مطالبات چیست؟

مشاهده پاسخ کامل

با سلام، اینجانب وامی 9 میلیون تومانی با سود 26 درصد و بازپرداخت 60 ماهه دریافت نموده ام، در طی این مدت هر ماهه مبلغی بیشتر از قسط ماهانه پرداخت کردم بطوریکه بعد از 45 ماه مبلغ وام را پرداخت نموده بودم، حال با توجه به اتمام زودتر از موعد آیا همچنان مدت 60 ماه ملاک محاسبه سود وام خواهد بود یا 45 ماه؟ با تشکر

مطابق قرارداد شما با بانک شما باید سود 6٠ ماه رو به بانک پرداخت نمایید

مشاهده پاسخ کامل

سلام من یک زمین 748 متری دو بر دارم که درخواست تفکیک آن به سه قواره را به شهرداری دادم. شهرداری 128 متر تعریض برای آن محاسبه کرد و 141 متر میزان سهم شهرداری جهت تفکیک محاسبه شد که در صورت جلسه توافق با شهرداری مقرر شده 128 متر از 141 متر کسر شده و من 13 متر باقی مانده را به شهرداری پرداخت کنم. واحد در آمد شهرداری با این صورت جلسه مخالفت کرد و گفت باید عوارض حق مشرفیت ( یا همان ارزش افزوده افزایش عرض معبر) به این ملک تعلق بگیرد که مبلغ این عوارض به مبلغ 20 میلیون تومان محاسبه شد. می خواستم بدانم با توصیفات مذکور اخذ این عوارض قانونی است ؟

به استناد مصوبه شماره 21750 مورخ 11/20/89 و 32099 مورخ 12/23/89 شورای اسلامی شهر عوارض حق مشرفیت به کلیه اراضی احداثی

مشاهده پاسخ کامل

با سلام بنده مالک یک ساختمان مسکونی و چهار مغازه که در پایین همین ساختمان قراردارد می باشم. ابتدا شروع به ساخت مغازه ها نمودم و به دلیل مشکلات مالی قسمت مسکونی را رها کردم در آن سالها دو باب از مغازه ها را (سال87) به دو نفر اجاره و رهن داده بودم که مبلغ رهن هر دو مغازه که در کنار یکدیگر بود 5 میلیون تومان در مجموع می شد داماد بنده قصد نمود مغازه ی فروش پوشاک تاسیس نماید فلذا به حقیر پیشنهاد نمود این دو مغازه را بعد از اتمام اجاره، به یک مغازه تبدیل شود (به علت کوچک بودن) و در اختیار ایشان بگذارم که به ایشان عنوان نمودم مبلغ رهن دو مغازه را به مستاجرین پرداخت نماید و از مغازه استفاده کند (شایان ذکر است به دلیل روابط خانوداگی،رفاقت و رودربایستی اجاره نامه ایی به صورت مکتوب تنظیم نگردید و در این سالها نیز مبلغ اجاره نیز از ایشان دریافت ننمودم) پس از یک سال ایشان پیشنهاد نمود که از طریق مغازه ای که در آن قرار داشت راهی به سمت زیرزمین ساختمان ایجاد گردید و عملا زیرزمین تبدیل به مغازه گردد که با موافقت شفاهی حقیر ایشان دست به کار شد و راهی را به زیرزمین ساختمان ایجاد و عملا مغازه بالا تبدیل به راهرویی برای ورود به مغازه پایین گردید(نکته قابل تامل اینکه بدلیل اینکه ساختمان و زیرزمین در حالت سفت کاری بود داماد بنده تمام هزینه های ساخت زیرزمین و تجهیز آنجا را خود متقبل گردید و حقیر نیز در ذهن خود در نظر گذراندم که هزینه های انجام شده از جانب ایشان را بعدا به ایشان پرداخت نمایم و ایشان نیز متعاقبا در ذهن خود اینگونه در نظر داشتند که هزینه های انجام شده برای ساخت زیرزمین به عنوان رهن مغازه به مدت چند سال محسوب گردد و حال آنکه هیچگونه صحبتی بین ما در مورد اجاره و رهن زیر زمین به دلیل رفاقت و روابط خانوادگی با یکدیگر رد و بدل نگردید و در مدت دو سال هیچگونه مبلغی دلایلی که قبلا ذکر شد از ایشان دریافت ننمودم تا اینکه پس از دو سال ایشان به دلایلی ورشکسته گردید و مجبوریم شدیم همان مغازه (زیرمین) را به شخص دیگری به مدت سه سال اجاره و رهن دهیم و مبالغ حاصل از آن را به طلبکاران تحویل نماییم پس از اتمام سه سال و خارج شدن مستاجر تصمیم به بستن مغازه و تبدیل آن به زیرزمین مسکونی را نمودم که همین امر باعث ایجاد اختلاف بین حقیر و دامادمان گردید ایشان ادعا دارد به دلیل اینکه مخارج ساخت زیرزمین را پرداخت نموده مغازه (زیرزمین) کماکان در اجاره و رهن ایشان می باشد و بنده می بایست برای بستن مغازه و تبدیل آن به زیرزمین از ایشان کسب اجازه می نمودم و اینکار بنده مصداق تصرف در مال ایشان می باشد، از طرفی بنده نیز با توجه به اینکه مالک آنجا می باشم و مغازه زیرزمین 5 سال در اختیار ایشان بود و در این مدت تمام درآمد آن برای ایشان بوده و از طرفی هیچگونه صحبتی با ایشان در خصوص اجاره و یا رهن آن نزدم نظر ایشان را قبول ندارم. سوالات: 1- آیا ادعای داماد بنده در خصوص رهن و یا اجاره مغازه زیرزمین صحیح می باشد و بنده باید از ایشان برای بستن مغازه اجازه می گرفتم یا نه؟و آیا با اینکار بنده دین شرعی و یا قانونی به ایشان دارم یا خیر؟ 2-از دیگر ادعاهای ایشان این است که با ابتکار ایشان کاربری زیرزمین(160متر) از مسکونی به تجاری تبدیل گشته و متعاقبا، قیمت آن چندین برابر گشته بنابراین می بایست مالک بخشی از زیرزمین باشند،حال سوال این است که به لحاظ قانونی این ادعا درست می باشد. 3-با توجه به اینکه هزینه ساخت زیرزمین را داماد بنده در حدود 8 سال پیش پرداخت نموده و از طرفی 5 سال به صورت مجانی از زیرزمین استفاده نموده، در صورت پرداخت هزینه ساخت به دامادم آیا می بایست مجموع هزینه 8 سال قبل را پرداخت نمایم و یا هزینه روز ساخت زیرزمین را به ایشان پرداخت نمایم.خواهشمندم اگر راه حل قانونی وجود دارد راهنمایی فرمایید.

بسمه تعالی.در پاسخ به سوال فوق، معروض می‌دارد،نظر به اینکه هیچگونه قراردادی اعم از صلح

مشاهده پاسخ کامل

باعرض سلام و خسته نباشید. چندباری درهنگام دعوا با همسرم دچار زد و خورد شده اییم درحدی دست و بازویش کمی دچار کبودی شد .از کسی شنیده ام باید دیه پرداخت کنم . برای پرداخت دیه باید چه کنم؟چگونه تقریبی محاسبه کنم ؟

با سلام پرداخت دیه منوط به درخواست مضروب می باشد اگر از شما طلب دیه کرده اند باید پرداخت نمایید . اگر مطالبه دیه از طریق مراجعه به پزشکی قانونی و دادسرا و دادگاه باشد که مبلغ آن توسط مراجع ذی صلاح تعیین می گردد . اما اگر خودتان بدون مراجعه به دادگستری قصد پرداخت دیه ی کبودی را دارید می توانید برای دو کبودی به طور حدودی از 5٠٠هزارتومان تا ٧٠٠ بپردازید . موفق باشید .

مشاهده پاسخ کامل

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.