×

تخلف از شرط

همه چیز درباره " تخلف از شرط "

تخلف از شرط

بسمه تعالی چند سال قبل برای ساخت یک مجتمع مسکونی با تعدادی از افراد دیگر بطور شراکتی یک قطعه زمین خریداری کردیم و با توجه به سهم هر فرد بر مبنای صد سهم این زمین بطور محضری به شرکا واگذار گردید. سپس به چند نفر وکالت کاری داده شد تا جهت کسب مجوز ساخت مجتمع اقدام کنند و زمانی که تقریبا نیمی از سفت کاری انجام شد یک موسسه بنام مجتمع مسکونی به ثبت رسید و زمین بعنوان محوطه مجتمع ذکر گردید و هدف آن انجام کلیه امور اعم از ساخت و گرفتن پیمانکار و مشاور- اداره و تامین امور و نگهداری- تامین و کنترل هزینه های مشترک مربوط به موسسه ذکر گردید و سهام آن بر حسب میزان سهم هر فرد در زمین به آن فرد واگذار گردید و پس از مدتی بخشی از سهام این موسسه و نیز بخشی از سهم هر فرد در زمین طی قراردادی به یک شرکت دیگر واگذار گردید تا ساخت این مجتمع را به اتمام برساند. اکنون در حالی که هنوز کار ساخت به پایان نرسیده است هیئت مدیره تصمیم گرفته است واحد های مجتمع را بین سهامداران تقسیم کند و طبق قراردادی که با شرکت سازنده امضا نموده است سه طبقه به شرکت سازنده و هفت طبقه را به سهامداران اولیه واگذار نماید لذا سهامداران را ( با توافق و یا بدون توافق آنها) به هفت گروه تقسیم و این طبقات را با قرعه کشی بین آنها تقسم نموده است و از آنها خواسته است برای تقسیم واحد های طبقه خود با هم تفاهم نمایند . اکنون خواهشمند است به سوالات زیر پاسخ دهید: 1- هیئت مدیره ضمن تعیین قیمت برای هر واحد، ضریب مرغوبیت هر طبقه نسبت به طبقه زیرین را بدون ارجاع به کارشناسی یک درصد تعیین شده است و به تصویب اکثریت رسانده است. آیا این تصمیم قانونی است و کسی حق اعتراض ندارد؟ اگر امکان اعتراض وجود دارد چگونه 2- چون هر طبقه به تعدادی از سهامداران واگذار گردیده است اگر آن تعداد از سهامداران با هم توافق نکنند چه میشود؟ 3- در حال حاضر هنوز ساختمان به اتمام نرسیده است ولی هیئت مدیره از کلیه سهامداران خواسته است چنانچه قیمت واحد آنان بیشتر از سهم آنها میباشد میبایستی بر مبنای قیمت نهایی تعیین شده آن واحد ( بطور کامل) با مجتمع تصفیه حساب کنندو چنانچه این تصفیه صورت نگیرد میبایست ماهانه سه درصد جریمه بابت جبران خسارت پرداخت نمایند.آیا این مطلب قانونی است. میزان پیشرفت کار حدود 80 در صد است 4- شرکت سازنده متعهد بوده است که تا پایان مهرماه 93 کار ساخت را به اتمام برساند و متعهد بوده است چنانچه قادر به این کار نگردید به ازای هر سه ماه تاخیر یک درصد جریمه پرداخت نماید ولی بعدا هیئت مدیره بدون تشکیل مجمع عمومی یک اصلاحیه ای را با شرکت سازنده امضا و جریمه دیرکرد اتمام ساخت را برای یکسال بخشیده است.آیا هیئت مدیره قانونا مجاز به این کار بوده است.در اساسنامه مجتمع چنین اختیاری به هیئت مدیره داده نشده است.

اگرمقصود و نظر شما اعتراض به تقسیم است و همچنین نسبت به نحوه تعیین مرغوبیت که بنظر ربطی به قانون

مشاهده پاسخ کامل

با سلام.اینجانب اپارتمانی را پیش فروش نموده و بابت ثمن 4 فقره چک از خریدار دریافت نموده ام که در سررسید پرداخت نگردید.در متن قرارداد این جمله ذکر شده:چنانچه خریدار در مواعد مقرر از پرداخت ثمن معامله خوداری کند طبق مقررات راجع به خیار تاخیر ثمن فروشنده حق دارد نسبت به فسخ قرارداد اقدام نماید ودر این مورد ارسال اظهار نامه برای خریدار کفایت میکند ونیاز به مراجعه به مراجع قضایی نمیباشد.....متاسفانه در جمله ذکر شده اشتباها به جای خیار تخلف از شرط خیار تاخیر ثمن را نوشته ام و بعد متوجه این موضوع شدم...بعلاوه خیار تاخیر ثمن وتخلف از شرط ساقط نشده است..حال با توجه به قید این شرط وقید اشتباهی خیار تاخیر ثمن چه اثراتی دارد؟ایا بنده میتوانم قرارداد را با توجه به شرط ذکر شده فسخ نمایم وقید کلمه خیار تاخیر ثمن مشکلی را بوجود نمیاورد؟؟

با سلام خیار تاخیر ثمن مخصوص معاملاتی است که هم مبیع و هم ثمن حال باشد یعنی مدت دار نباشند و در مورد کیس شما صدق نمی کند اما از متن قرارداد شما اینگونه پیداست که منظور شما همان خیار تخلف شرط بوده

مشاهده پاسخ کامل

خسارت-ناشی-از-عدم-انجام-تعهد

خسارت ناشی از عدم انجام تعهد

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.