×

با سلام. بنده در تاریخ 24 آبان 1390 با همسر خود عقد نمود ام. ولی هنوز

با سلام. بنده در تاریخ 24 آبان 1390 با همسر خود عقد نمود ام. ولی هنوز زندگی مشترک را آغاز نکرده ایم (منظور در یک خانه مستقل) و ایشان در منزل پدرشان بسر می برند. هم اکنون که حدود 3-4 ماه از این تاریخ می گذرد، ایشان تغییر رفتار داده اند و به من و خانواده من توهین های بیشماری (از جمله بی احترامی لفظی) نموده اند. همچنین به من کوچکترین توجهی ندارند و تعریف خود را از یک شوهر خوب به فردی می دانند که تامین مالی می نماید. ایشان حتی برای رفتن به جاهای مختلف از من اجازه هم نمی گیرند، و چند بار هم برای رفتن به خانه فامیلهای خود با من جر و بحث نیز کرده اند! من هم موقع عقد اجازه اشتغال به ایشان داده ام (فقط بصورت لفظی با طرح سوال از طرف عاقد و نه کتبی) ولی ایشان در بسیاری مواقع بعد از پایان ساعت کاری خود بدون کسب اجازه بنده به بهانه قدم زدن و خرید و... نسبت به بازگشت به خانه دیر اقدام می کند در حالی که من نمی دانم حتی او کجاست! اکنون با توجه به این اختلافات بوجود آمده، نه همدیگر را می بینیم و نه حتی تلفنی صحبت می کنیم. به پیشنهاد چند نفر از دوستانم، من نمی خواهم که برای به اصطلاح آشتی پا پیش بگذارم، تا همسرم پی به اشتباهات خود ببرد. سوال مهمی که از شما دارم این است که اگر این مدت طول بکشد، (فاصله بین عقد و شروع زندگی مشترک) آیا نفقه ای به همسر بنده تعلق می گیرد؟ با توجه به اینکه هنوز عروسی نکرده ایم (رابطه زناشویی هم نداشته ایم و همسرم باکره است) و بنده هم به خانواده شان قبل از ازدواج با خانوادشان عهد کرده ام که ممکن است تا ما زندگی مشترک را شروع کنیم با توجه به شرایط مادی بنده، 1 یا 2 سال طول خواهد کشید و ایشان نیز پذیرفته اند. همچنین می خواستم بدانم این تصور اشتباه من است، یا همسرم در فاصله بین عقد و شروع زندگی مشترک باید از من اجازه بگیرد؟ و می تواند شکایتی از سوی بنده صورت بگیرد؟ همچنین تصور بنده از عدم تمکین ایشان اصلاً معنی می دهد یا خیر؟ آیا ایشان می تواند برای عدم اقدام من برای شروع زندگی مشترک شکایت کند؟ اگر همسرم تقاضای مهریه نماید چه؟ در اینصورت با تقاضای اعسار من موافقت می شود یا خیر؟ در پایان این توضیح را بدهم که پدر بنده 4 سال است که فوت کرده اند و بنده کفالت ماردم را بر عهده دارم. با تشکر.

با-سلام.
بنده-در-تاریخ-24-آبان-1390-با-همسر-خود-عقد-نمود-ام.-ولی-هنوز-زندگی-مشترک-را-آغاز-نکرده-ایم-(منظور-در-یک-خانه-مستقل)-و-ایشان-در-منزل-پدرشان-بسر-می-برند.
هم-اکنون-که-حدود-3-4-ماه-از-این-تاریخ-می-گذرد،-ایشان-تغییر-رفتار-داده-اند-و-به-من-و-خانواده-من-توهین-های-بیشماری-(از-جمله-بی-احترامی-لفظی)-نموده-اند.
همچنین-به-من-کوچکترین-توجهی-ندارند-و-تعریف-خود-را-از-یک-شوهر-خوب-به-فردی-می-دانند-که-تامین-مالی-می-نماید.-ایشان-حتی-برای-رفتن-به-جاهای-مختلف-از-من-اجازه-هم-نمی-گیرند،
و-چند-بار-هم-برای-رفتن-به-خانه-فامیلهای-خود-با-من-جر-و-بحث-نیز-کرده-اند!-من-هم-موقع-عقد-اجازه-اشتغال-به-ایشان-داده-ام-(فقط-بصورت-لفظی-با-طرح-سوال-از-طرف-عاقد-و-نه-کتبی)-ولی-ایشان
در-بسیاری-مواقع-بعد-از-پایان-ساعت-کاری-خود-بدون-کسب-اجازه-بنده-به-بهانه-قدم-زدن-و-خرید-و...-نسبت-به-بازگشت-به-خانه-دیر-اقدام-می-کند-در-حالی-که-من-نمی-دانم-حتی-او-کجاست!
اکنون-با-توجه-به-این-اختلافات-بوجود-آمده،-نه-همدیگر-را-می-بینیم-و-نه-حتی-تلفنی-صحبت-می-کنیم.-به-پیشنهاد-چند-نفر-از-دوستانم،-من-نمی-خواهم-که-برای-به-اصطلاح-آشتی-پا-پیش-بگذارم،-تا-همسرم-پی-به-اشتباهات-خود-ببرد.
سوال-مهمی-که-از-شما-دارم-این-است-که-اگر-این-مدت-طول-بکشد،-(فاصله-بین-عقد-و-شروع-زندگی-مشترک)-آیا-نفقه-ای-به-همسر-بنده-تعلق-می-گیرد؟-با-توجه-به-اینکه-هنوز-عروسی-نکرده-ایم-(رابطه-زناشویی-هم-نداشته-ایم-و-همسرم-باکره-است)-و-بنده-هم-به-خانواده-شان-قبل-از-ازدواج-با-خانوادشان-عهد-کرده-ام-که
ممکن-است-تا-ما-زندگی-مشترک-را-شروع-کنیم-با-توجه-به-شرایط-مادی-بنده،-1-یا-2-سال-طول-خواهد-کشید-و-ایشان-نیز-پذیرفته-اند.
همچنین-می-خواستم-بدانم-این-تصور-اشتباه-من-است،-یا-همسرم-در-فاصله-بین-عقد-و-شروع-زندگی-مشترک-باید-از-من-اجازه-بگیرد؟-و-می-تواند-شکایتی-از-سوی-بنده-صورت-بگیرد؟
همچنین-تصور-بنده-از-عدم-تمکین-ایشان-اصلاً-معنی-می-دهد-یا-خیر؟-آیا-ایشان-می-تواند-برای-عدم-اقدام-من-برای-شروع-زندگی-مشترک-شکایت-کند؟-اگر-همسرم-تقاضای-مهریه-نماید-چه؟-در-اینصورت-با-تقاضای-اعسار-من-موافقت-می-شود-یا-خیر؟
در-پایان-این-توضیح-را-بدهم-که-پدر-بنده-4-سال-است-که-فوت-کرده-اند-و-بنده-کفالت-ماردم-را-بر-عهده-دارم.
با-تشکر.
با سلام دوست محترم قبل از عقد رسمی باید تامل و تحقیق کرده و از افکار و تمایلات و عادات وی مطلع می شدید علی الخصوص حداقل سه تا شش ماه با یکدیگر رابطه کلامی در حد عرفی برقرار می کردید تا اگر مناسب برای یکدیگر نیستید قبل از عقد محترمانه رابطه را قطع می کردید مسئله شوخی بردار نیست بحث یک عمر زندگی مشترک است شتاب زدگی در عقد رسمی غالبا باعث افسوس می گردد .حال اتفاقی است که افتاده شاید به مرور زمان دو طرف بتوانید با یکدیگر روابط را شکل و سازماندهی نمایید و و سازگار شوید چون به قولی هر دو از یک قبیله خاص هستید و طبیعی است به انتظارات از هم نا آشنا باشید و باعث رنجش یکدیگر شوید و در چهار سال اول زندگی که بسیار حساس است اگر به رفتار یکدیگر عادت نمودید امید می رود زندگی پایداری داشته باشید زیرا غالب طلاق ها در فاصله این مدت اتفاق می افتد برای مدیریت زندگی سعی نمایید از حال و هوای مجردی خارج شوید و در مورد شریک زندگیتان بیشتر بدانید و علائق او را کشف کنید و به آنها تمایل نشان دهید به جای من ما بگویید و به جای امر و نهی به صورت پرسشی حرفتان را مطرح نمایید مثلا به این صورت فکر میکنی اگر فلان کار را انجام دهی بهتر نیست؟زیرا انتقاد ناشیانه تیشه ای است که بر درخت زندگیتان می زنید هنر انتقاد کردن درست را بیاموزید از کتب خوب موجود در بازار جهت شناخت جنس مخالف کمک بگیرید و موارد بسیار دیگر در کتب متعدد و علمی بیشمار آمده حتما چند کتاب خوب در ارتباط با آیین همسرداری را بخوانید . در خصوص پاسخ سوالات شما مطابق قانون زوجه یا همان همسرتاقبل از اینکه با شما عروسی کند یعنی تمکین خاص نماید از حق حبس برخوردار است یعنی می تواند بگوید تا مهریه ام را ندهی من به خانه تو جهت تمکین خاص نمی آیم و در مدت مذکور تا مهرش را نداده باشید می تواند نفقه خود را از شما مطالبه کند ؟وی می تواند بسیار کارها را که عرفا بلا اشکال است بدون اجازه شما انجام دهد او برده شما نیست همسر شماست فلذا از راه سنتی و عادت نخ نما شده (برای خروج و ورود و غیرو از شما باید اجازه بگیرد دوری نمایید )شما می خواهید دوست و یار هم باشید نه آقا بالا سر یکدیگر وقتی بتوانیدخصوصیات وی را بشناسید و از راهش وارد شوید نیازی به استفاده از چماق رییس مرئوسی نخواهید داشت اینکه آیا می توانید مهرش را قسطی نمایید در صورت مطالبه از سوی او شما می توانید پس از صدور رای دادخواست تقسیط به دادگاه بدهید و مدارک و چند شهود که از وضع شما با خبر هستند را جهت اثبات ادعا بایستی آماده نمایید همسر شما می تواند الزام شما را به تهیه مسکن مستقل تقاضا نماید و تمکین خود را اعلام دارد در این صورت مکلفید برای او مسکن مناسبی تهیه نمایید از قهر طولانی به شدت پرهیز نمایید که ریسمان مودت را بین شما از بین می برد اگر برخطا بودید فورا از او معذرت خواهی نمایید سعی کنید با عمل و رفتار خود او را جذب کنید قاطعیت در زندگی به مفهوم داد و بیداد نیست با رعایت احترام و ادب نیز می توان قاطع بود زندگی مشترک امری عاطفی است که اگر سعی نمایید مشکلات را با زور قانون حل کنید عاقبت و سرانجام بدی بدنبال خواهد داشت موفق باشید

    

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.