×

استفاده از منابع دولتی برای تبلیغات انتخاباتی جرم است

استفاده از منابع دولتی برای تبلیغات انتخاباتی جرم است

رییس کل دادگستری هرمزگان گفت یکی از تخلفات انتخاباتی استفاده از امکانات دولتی و بیت المال است نه اشخاصی که کاندیدا می شوند نه جریانات سیاسی موجود و نه دستگاه های اجرایی و غیر اجرایی حق ندارند از بیت المال در جهت تبلیغات خود استفاده کند

استفاده-از-منابع-دولتی-برای-تبلیغات-انتخاباتی-جرم-است وکیل 

رییس کل دادگستری هرمزگان گفت: یکی از تخلفات انتخاباتی ( مقالات مرتبط با انتخابات - سوالات مرتبط با انتخابات ) استفاده از امکانات دولتی و بیت المال است. نه اشخاصی که کاندیدا می شوند نه جریانات سیاسی موجود و نه دستگاه های اجرایی و غیر اجرایی حق ندارند از بیت المال در جهت تبلیغات خود استفاده کند.

طرح استانی شدن انتخابات با ایرادات متعددی مواجه است - قانون اصلاح ماده 29 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی - نقاط مثبت و منفی طرح استانی شدن انتخابات از زبان یک حقوقدان - بررسی جرایم مرتبط با انتخابات مجلس شورای اسلامی

 حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری در جمع خبرنگاران، افزود: استفاده از منابع دولتی و بیت‌المال برای فعالیت انتخاباتی جرم است و برابر قانون با مجرمان برخورد خواهد شد.

وی اظهار کرد: استفاده و تصرف اموال دولتی برای استفاده شخصی منع قانونی دارد.

اکبری گفت: دستگاه قضا با جدیت جهت پیشگیری از وقوع جرائم انتخاباتی فعالیت خواهد کرد؛ چرا که پیشگیری به مراتب نسبت به رسیدگی به تخلفات انتخاباتی به مصلحت نظام نزدیک‌تر است.

انتخاب کانون ها و رسیدگی به تخلفات انتخاباتی - برای مقابله با تخلفات انتخاباتی نیازی به دستورالعمل نیست - قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی - مشکل بدون راه حل ، منبع تامین هزینه های انتخاباتی است 

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به دستور‌العمل ابلاغی ریاست قوه قضائیه به استان‌ها در خصوص پیگیری و پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی، از تشکیل ستاد ویژه پیگیری و پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی در استان هرمزگان خبر داد.

وی با اشاره به برگزاری اولین جلسه ستاد ویژه پیگیری و پیشگیری از جرائم انتخاباتی ( مقالات مرتبط با انتخابات - سوالات مرتبط با انتخابات ) در استان ادامه داد: در این جلسه مقرر شد در 3 مقطع جرایم و تخلفات احتمالی مربوط به دو انتخابات مجلس و خبرگان رهبری پیگیری شود.

اکبری افزود: این مقاطع شامل مرحله اول قبل از برگزاری انتخابات، مرحله دوم حین انتخابات و مرحله سوم پس از برگزاری انتخابات است که قوه قضاییه در اجرای ماده 17 قانون انتخابات و ماده 67 همین قانون، موظف است در 3 مقطع نسبت به پیشگیری از وقوع جرم اقدام کند.

وی در ادامه نشست خبری خود با اشاره به اینکه شکایتی مبنی بر مرگ مادر باردار جاسکی به مراجع قضایی در استان نشده است افزود: هیچ فردی تحت عنوان متخلف در ارتباط با این حادثه از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مراجع قضایی استان معرفی نشده است.

طرح استانی شدن انتخابات خام و دارای ابهام است - شورای نگهبان و نظارت بر انتخابات و همه پرسی - احمدی نیاز : نیازی به دستورالعمل جدید در رابطه با انتخابات نیست 

رییس دادگستری هرمزگان اضافه کرد: با توجه به اهمیت موضوع، تأکیداتی مبنی بر ضرورت پیگیری دستگاه قضایی، دادستان عمومی و انقلابی شهرستان جاسک به عنوان مدعی العموم، مسئول تحقیقات پیرامون این حادثه شده و پرونده ای در این خصوص در دادگستری شهرستان جاسک به منظور اطلاع از کم و کیف ماجرا و شناسایی و معرفی مقصرین احتمالی جهت رسیدگی قضایی تشکیل شده است. موضوع توسط دادستان از طریق کمیسیون نظام پزشکی استان پیگیری و تحقیقات لازم از مطلعین، پزشکان معالج، کارکنان بیمارستان و اولیاء دم در جریان است.

منبع : ایسنا

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.