×

اگر به پیشگیری مبادرت نکنیم درمان نیز موفق نخواهد بود

اگر به پیشگیری مبادرت نکنیم درمان نیز موفق نخواهد بود

عضو کمسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت همیشه پیشگیری بهتر از درمان است و اگر به مقوله پیشگیری نپردازیم در امر درمان نیز پیروز نخواهیم بود

اگر-به-پیشگیری-مبادرت-نکنیم-درمان-نیز-موفق-نخواهد-بود وکیل 

عضو کمسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: همیشه پیشگیری بهتر از درمان است و اگر به مقوله پیشگیری نپردازیم در امر درمان نیز پیروز نخواهیم بود.

مسعود رضایی عضو کمسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی فارس، گفت: تمامی تئوریها و طرح های مرتبط با برنامه ششم توسعه تاکنون مطرح شده است و اکنون سعی در انجام اقدامات عملی جهت اجرای این برنامه صورت می گیرد.

رضایی افزود: همیشه پیشگیری بهتر از درمان است و اگر به مقوله پیشگیری نپردازیم در امر درمان نیز پیروز نخواهیم بود.

وی گفت: با توجه به مطالبات رهبری در مقوله پیشگیری از وقوع جرائم، در برنامه ششم توسعه نیز نگاهی پیشگیرانه در روند اجرای برنامه حاکم است و طی دو هفته ی اخیر در جلسات کمیسیون اجتماعی مجلس نیز بر امر پیشگیری بصورت جدی تاکید شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح کرد: درحال حاضر برنامه ششم توسعه توسط کارگروه‌ها با دقت در دست بررسی است و پس از پایان بررسی های لازم، نظرات متخصصین و اعضای کمیسیون اعلام خواهد شد.

رضایی در رابطه با وضعیت پیشرفت این لایحه تا به امروز گفت: تاکنون در این راستا اقدامات عملی صورت نگرفته و همچنان برنامه ششم توسعه صرفا تحت نظارت کارگروه ها قرار دارد که پس از بررسی های لازم، نظرات کارشناسان به کمسیون ارائه می شود و پس از تایید کمسیون در نهایت برای تصویب به مجلس ارائه می شود.

وی افزود: تحقق برنامه ششم توسعه امر سطحی و کوچکی نیست که طی یک یا دو هفته انجام پذیرد بلکه نیازمند مطالعات دقیق و سنجیده است تا نتایج مطلوب آن حاصل شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: این طرح باید تا پایان دولت فعلی،ب ا نگاهی عمیق انجام پذیرد و آنچه که لازم است مدنظر قرار گیرد.

رضایی در رابطه با این پرسش که تاکنون به طور مکرر مسائل و آسیب های اجتماعی اعم از ساماندهی معتادان و دستفروشان، حمایت از زنان بی سرپرست و...مطرح شده است اما چرا اقدامات عملی در جهت اجرای این طرحها صورت نمی گیرد و در واقع این طرحها باشکست مواجه می شوند، گفت: تمام مسائل و آسیب های اجتماعی تابحال صرفا بصورت یک تئوری بیان شده و راه حلی یا برنامه های عملی و کاربردی ای برای اجرای آنها در نظر گرفته نشده است.

وی در رابطه با این سوال که آیا امکانات و شرایط خاصی برای عدم شکست دوباره این طرحها در برنامه ششم توسعه در نظرگرفته شده است یاخیر، گفت: در حال حاضر امکانات و شرایط خاصی برای تحقق برنامه ششم توسعه صورت نگرفته است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود، همچنین باید هماهنگی با بخش های مختلف صورت پذیرد تا هم راههای عملی این طرح بیان شود و هم منابع و امکانات مورد نیاز آن تعیین گردد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در رابطه با این سوال که باتوجه به وضعیت اقتصادی کشور و عدم رسیدن به رشد ٨ درصدی اقتصاد که در برنامه ششم توسعه عنوان شده است آیا امکان ایجاد امکانات کافی برای تحقق طرحهای این برنامه میسر است، اذعان داشت: بدیهی است اجرای یک برنامه علاوه بر مدیریت صحیح، مستلزم وجود منابع و امکانات کافی است که در حال حاضر با توجه به عدم توسعه امکانات موجود، ایجاد رویدادهای عظیم در برنامه ششم توسعه انتظار نمی رود و ضروری است دولت در زمینه تامین منابع چاره اندیشی کند.

منبع : خبرگزاری فارس

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.