×

افتتاح ششمین کلینیک حقوقی کشور در یزد

افتتاح ششمین کلینیک حقوقی کشور در یزد

کلینیک حقوقی میبد یزد با حضور سید حجت‌اله علم‌الهدی، رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه، محمد باقرپور، دادستان میبد، حسین فلاح، فرماندار میبد، علیرضا حسین‌بیگی، رییس دادگستری میبد، حجت‌الاسلام فاضلی رییس دفتر امام جمعه میبد و عباس کلانتری رییس دانشگاه میبد افتتاح شد

افتتاح-ششمین-کلینیک-حقوقی-کشور-در-یزد وکیل 

کلینیک حقوقی میبد یزد با حضور سید حجت‌اله علم‌الهدی، رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه، محمد باقرپور، دادستان میبد، حسین فلاح، فرماندار میبد، علیرضا حسین‌بیگی، رییس دادگستری میبد، حجت‌الاسلام فاضلی رییس دفتر امام جمعه میبد و عباس کلانتری رییس دانشگاه میبد افتتاح شد.

بر اساس این گزارش کلینیک حقوقی میبد اولین کلینیک حقوقی در استان یزد و ششمین کلینیک حقوقی در سطح کشور است.

در کلینیک‌های حقوقی خدماتی مانند مشاوره حقوقی، وکالت، داوری و.. توسط استادان، اعضای هیئت علمی رشته حقوق و وکلا به مردم ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه در این مراسم با تقدیر از دانشگاه میبد به خاطر راه‌اندازی ششمین کلینیک حقوق در کشور افزود: کلینیک‌های حقوقی یکی از مراکزی هستند که توسط دانشگاه‌ها برای خدمات‌رسانی به مردم ایجاد می‌شوند.

وی با اشاره به وجود بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها در کنار دانشکده‌های پزشکی اظهار کرد: کلینیک حقوقی هم در کنار دانشکده‌های حقوق می‌تواند در احقاق حقوق عامه، گسترش آموزش‌های همگانی حقوقی، پیشگیری  از تشکیل پرونده‌ها، مشاوره‌های حقوقی به مردم کمک کند.

علم‌الهدی با بیان اینکه کلینیک‌های حقوقی به رشد علمی کشور هم کمک می‌کنند، افزود: این کلینیک‌ها فضای علمی و نظری دانشگاه را به فضای عملی و کاربردی حقوق نزدیک می‌کند

به گزارش خبرگزاری ها، وی در ادامه با بیان اینکه میثاق ملی و ستون فقرات کشور و بخشی از هویت هر کشور و نظامی قانون اساسی آن است گفت: جایگاه قانون اساسی رفیع و مشخص است و در واقع یک معاهده مرسوم برای نظام حاکمیتی است.

علم‌الهدی افزود: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اسلامیت نظام را با مردمی بودن و جمهوری بودن نظام به خوبی ترکیب کرده و از طرفی آن جنبه مردمی بودن نظام و جمهوریت آن در قانون اساسی کاملا مشهود است و از راس کشور که مقام معظم رهبری است تا نماینده‌های شهر و روستا به صورت مستقیم و غیرمستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند.

رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه با اشاره به اینکه حتی جمهوری اسلامی را امام خمینی(ره) به رای مردم گذاشتند گفت: شیوه تصویب قانون اساسی ما یکی از بی‌نظیرترین شیوه‌های قانون اساسی از منظر دموکراسی است.

وی گفت: به دستور حضرت امام پیش‌نویس قانون اساسی در روزنامه‌ها منتشر شد تا نظرات مردم و کارشناسان در ارتباط با آن دریافت و اعمال شود و 4 هزار پیشنهاد راجع به یک یا چند اصل قانون اساسی و 65 طرح کلی راجع به قانون اساسی نوشته و توسط جمع های مختلف دانشگاهی، حوزوی و مردم نوشته شد.

علم‌الهدی با بیان اینکه تمام این پیشنهادات در دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری موجود است و یک مجموعه 20 جلدی است گفت: این مجموعه منتشر نشده و در حال پیگیری هستیم که این مجموعه با ارزش منتشر شود.

منبع : روزنامه حمایت

    

پست های مرتبط

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.