×

مجازات تکرار جرم در قانون مبارزه با مواد مخدر چیست؟

مجازات تکرار جرم در قانون مبارزه با مواد مخدر چیست؟

یک وکیل دادگستری گفت طبق بند 5 و 6 قانون مبارزه با مواد مخدر، هرکس اقدام به تکرار جرم، خرید، نگهداری، اخفاء یا حمل تریاک و سایر مواد مندرج در ماده 4 این قانون به میزان بیش از 5 کیلوگرم کند، به مجازات اعدام محکوم می‌شود

مجازات-تکرار-جرم-در-قانون-مبارزه-با-مواد-مخدر-چیست؟ وکیل 

یک وکیل دادگستری گفت: طبق بند 5 و 6 قانون مبارزه با مواد مخدر، هرکس اقدام به تکرار جرم، خرید، نگهداری، اخفاء یا حمل تریاک و سایر مواد مندرج در ماده 4 این قانون به میزان بیش از 5 کیلوگرم کند، به مجازات اعدام محکوم می‌شود.

"سید‌علی شاه‌صاحبی" در تشریح مصادیق مجازات اعدام در قانون مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: بر اساس قانون مبارزه با مواد مخدر، مجازات اقدام به قاچاق مواد مخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی غیردارویی  اعدام است و همه ساله تعداد زیادی از قاچاقچیان و حمل کنندگان این نوع مواد به علت ارتکاب این جرم به مجازات اعدام محکوم می‌شوند.
 
وی ادامه داد: طبق ماده 4 این قانون هر کس بیش از 5 کیلوگرم بنگ، گراس، تریاک، شیره، سوخته، تفاله تریاک و یا دیگر مواد مخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی غیردارویی را به هر نحوی به کشور وارد و یا به هر طریقی صادر یا ارسال نماید یا مبادرت به تولید، ساخت، توزیع یا فروش آن کند یا در معرض فروش قرار دهد به مجازات اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم محکوم خواهد شد.
 
این وکیل دادگستری تصریح کرد: طبق بند 5 و 6 ماده 5 قانون مبارزه با مواد مخدر، هرکس اقدام به تکرار جرم، خرید، نگهداری، اخفاء یا حمل تریاک و سایر مواد مندرج در ماده 4 این قانون به میزان بیش از 5 کیلوگرم کند، نیز به مجازات اعدام محکوم می‌شود.
 
شاه‌صاحبی ادامه داد: بر اساس ماده 8 قانون مبارزه با مواد مخدر، هر کس، بیش از 30 گرم هروئین، مرفین، کوکائین و دیگر مشتقات شیمیایی مرفین و کوکائین و یا بعضی دیگر از مواد روانگردان صنعتی یا غیر دارویی مانند شیشه و یا غیره را وارد کشور کند و یا مبادرت به ساخت، تولید، توزیع، صدور، ارسال، خرید یا فروش کند و یا در معرض فروش قرار دهد و یا نگهداری، مخفی یا حمل کند نیز به اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم محکوم می‌شود.
 
وی با اشاره به ماده 9 قانون مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: چنانچه در اثر تکرار جرم، مجموع میزان مواد به 30 گرم برسد، مرتکب، در حکم مفسد فی‌الارض شناخته شده و به مجازات اعدام محکوم می‌شود.

شاه‌صاحبی تصریح کرد: بر اساس ماده 11 قانون مبارزه با مواد مخدر، مجازات اقدام به قاچاق مواد مخدر یا روان‌گردان‌های صنعتی غیرداروئی، به طور مسلحانه اعدام است که در صورت مصلحت در محل زندگی مرتکب‌ و در ملاء عام اجرا خواهد شد.

این وکیل دادگستری در پایان خاطر نشان کرد: بر اساس ماده 18 قانون مبارزه با مواد مخدر هرکـس برای ارتکاب هر یک از جرائم موضوع این قـانون، اشخاصی را اجیر کند یا به خدمت گمارد و یا فعالیت آن‌ها را سازماندهی و یا مدیریت کند و از فعالیت‌های مذکور پشتیبانی مالی یا سرمایه‌گذاری کند، در مواردی که مجازات عمل مجرمانه حبس ابد باشد به اعدام و مـصادره اموال ناشی از ارتکاب این جرم محکوم می‌شود و مجازات سرکرده یا رییس باند یا شبکه نیز اعدام خواهد بود.

منبع : باشگاه خبرنگاران

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.