×

مبنای قانون جدید مجازات اسلامی بر تنبیه و تنبه مجرم است

مبنای قانون جدید مجازات اسلامی بر تنبیه و تنبه مجرم است

معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب گفت اساس قانون جدید مجازات اسلامی بر تنبیه و تنبه مجرم بنا شده و برای اجرایی شدن آن، دست قاضی برای اتخاذ مجازات‌های جایگزین حبس، باز گذاشته شده است

مبنای-قانون-جدید-مجازات-اسلامی-بر-تنبیه-و-تنبه-مجرم-است

معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب گفت: اساس قانون جدید مجازات اسلامی بر تنبیه و تنبه مجرم بنا شده و برای اجرایی شدن آن، دست قاضی برای اتخاذ مجازات‌های جایگزین حبس، باز گذاشته شده است.

جدول درجه بندی مجازات های هشتگانه قانون مجازات اسلامی جدید - چه جرایمی در قانون مجازات اسلامی جرم محسوب نمی شود ؟ - بررسی پاره ای از اشتباهات قانون مجازات اسلامی - نگاهی به قانون اصلاح موادی از قانون مجازات اسلامی 

حجت‌الاسلام والمسلمین "موسی قربانی" ، با اشاره به ظرفیت‌های قانون جدید مجازات اسلامی در کاهش جمعیت کیفری اظهار داشت: چنانچه از قانون جدید مجازات اسلامی به درستی استفاده شود، ظرفیت‌های بالایی برای کاهش جمعیت کیفری دارد.
 
معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب گفت: اساس قانون جدید مجازات اسلامی بر تنبیه و تنبه مجرم بنا شده  و برای اجرایی شدن آن دست قاضی برای اتخاذ مجازات‌های جایگزین حبس باز گذاشته شده است.
 
حجت‌الاسلام قربانی با بیان اینکه قاضی در مرحله دادسرا می‌تواند در مجازات متهم تخفیف اعمال کند، تصریح کرد: در قانون پیشین مجازات اسلامی تخفیف در مجازات در مرحله دادسرا وجود نداشت و تنها در دادگاه این امکان وجود داشت.

معافیت از کیفر در قانون مجازات اسلامی - توبه در ترازوی قانون مجازات اسلامی - قتل در حکم شبه عمد در قانون مجازات اسلامی
 
معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب در پایان خاطرنشان کرد: تعلیق، تعویق، تبدیل مجازات، عفو متهم و... از مواردی است که به منظور کاهش جمعیت کیفری در قانون جدید مجازات اسلامی به آن پرداخته شده است.

منبع : باشگاه خبرنگاران

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.