×

طرح اصلاح قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل از دستور کار مجلس خارج شد

طرح اصلاح قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل از دستور کار مجلس خارج شد

طرح اصلاح قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل از دستور کار مجلس خارج شد

طرح-اصلاح-قانون-ممنوعیت-تصدی-بیش-از-یک-شغل-از-دستور-کار-مجلس-خارج-شد وکیل 

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل تفسیر مجدد اصل 141 قانون اساسی در طرح اصلاح تبصره های (1) و (19) ذیل ماده واحده قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل مصوب 1373 بررسی آن را از دستور کار مجلس خارج کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، علی اصغر یوسف نژاد پیش از شروع بررسی طرح فوق در اخطار قانون اساسی خود با استناد به اصل 141 قانون اساسی بررسی این طرح را مغایر با این اصل دانست و افزود: در اصل 141 قانون اساسی در مورد افرادی که دو شغل دارند اشاره شده است.

وی در ادامه با بیان این که طرح پیشنهادی فوق قانون اساسی را تفسیر می کند، گفت: این طرح به طور کلی رابطه مستقیمی با اصل 141 قانون اساسی داشته و با تشریح و تفسیر آن با اصل فوق تناقض آشکار دارد.

به گزارش ایسنا علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به وی اخطار قانون اساسی یوسف نژاد ،با بیان این که مشکلاتی در مورد مسوولیت‌های که در بخش ورزش هست، وجود دارد و برخی از مسولین جایگاه‌های بین المللی پیدا کرده‌اند که حذفشان مشکلاتی را به وجود می آورد، از نمایندگان درخواست کرد تا اخطار مطرح شده را به رای بگذارند و در صورت نیاز طرح فوق از دستور کار مجلس خارج شود.

بنابراین گزارش پس از صحبت های رییس مجلس شورای اسلامی اخطار یوسف نژاد به رای گذاشته شد که از مجموع 216 نفر نماینده حاضر در جلسه این طرح با 166 رای موافق، 34 رای مخالف و 8 رای ممتنع از دستور کار مجلس خارج شد.

در ادامه جلسه، نجف نژاد نماینده بابلسر هم در اخطار خود به اصل سوم و بندهای 4، 8 و 10 قانون اساسی استناد و خطاب به رئیس مجلس اظهار کرد: شما برای از دستور کار خارج شدن این طرح رای گیری کردید، اما بنده می خواستم پیشنهاد دهم تا دوستان هزینه فایده کنند و بررسی کنند که چه تعداد از افراد و ظرفیت ها به صورت افتخاری در بخش ورزش فعالیت می کنند.

لاریجانی در پاسخ به وی تصریح کرد: برخی از مقامات در مجامع بین المللی جایگاه هایی دارند که ممکن است با بررسی این طرح حذف شوند، با این موضوع هم از ماه های پیش درگیر هستیم، اما ما با قانون اساسی کار داریم و از نظر نص قانون اساسی این اخطار را وارد دانستم.

لاریجانی ادامه داد: نمایندگان می توانستند به اخطار فوق رای ندهند و به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود، اما بنده به عنوان کسی که قسم خورده‌ام، اخطار را وارد دانستم و برای آن رای گیری صورت گرفت.

    

پست های مرتبط

افزودن نظر

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.