×

لیست بهترین وکلای طلاق زن از مرد ایران

لیست-بهترین-وکلای-طلاق-زن-از-مرد-ایران

شناسه : 712

وکیل طلاق زن از مرد، یک وکیل دادگستری فعال در زمینه طلاق است که سال‌ها در زمینه دعوای خانوادگی و انواع طلاق‌ تجربه کسب کرده است. وکیل حقوقی که دارای پروانه وکالت پایه یک دادگستری بوده و در این زمینه متخصص است. علاوه بر این وکلای طلاق به همه امور مربوطه مانند مهریه، جهیزیه، اجرت المثل، حضانت فرزندان، انواع طلاق و فسخ نکاح ، عده زن، حق رجوع مرد و غیره به خوبی آشنا هستند.

وکیل متخصص طلاق زن از مرد

وکیل طلاق زن از مرد، یک وکیل دادگستری فعال در زمینه طلاق است که سال‌ها در زمینه دعوای خانوادگی و انواع طلاق‌ تجربه کسب کرده است. وکیل حقوقی که دارای پروانه وکالت پایه یک دادگستری بوده و در این زمینه متخصص است. علاوه بر این وکلای طلاق به همه امور مربوطه مانند مهریه، جهیزیه، اجرت المثل، حضانت فرزندان، انواع طلاق و فسخ نکاح ، عده زن، حق رجوع مرد و غیره به خوبی آشنا هستند.

انواع طلاق در قانون جمهوری اسلامی ایران

در قوانین جمهوری اسلامی ایران، طلاق به سه صورت، طلاق مرد از زن، طلاق زن از مرد و یا طلاق تفاوقی رخ دهد. ما در این مطلب قصد داریم به معرفی انواع طلاق که در قانون جمهوری اسلامی ایران به آن اشاره شد، بپردازیم.  

طلاق رجعی

در طلاق رجعی مرد در زمان عده زن، حق رجوع به همسر خود را دارد.

طلاق بائن

در طلاق بائن مرد در زمان عده زن، حق رجوع به او را ندارد.

چه کسانی می‌توانند تقاضای طلاق کنند؟

در دعاوی‌های خانوادگی مانند، طلاق، مهریه، حضانت فرزند، افراد در صورتی که در این امورات ذینفع باشند، می‌توانند تقاضای طلاق کنند. بنابراین دادخواست طلاق بسته به شرایط می‌تواند از جانب زن یا مرد مطرح شود. توجه داشته باشید، در صورتی که مرد در هنگام وقوع عقد، وکالت در طلاق را به شخص ثالث دیگری داده باشد، فرد سوم نیز می‌تواند در دادگاه خانواده درخواست تقاضای طلاق زوجین را ارائه کند. در اغلب موارد، فرد سومی که می‌تواند از طرف زوجین در خواست طلاق به دادگاه بدهد، وکیل طلاق مرد یا وکیل طلاق زن از مرد است.  

تقاضای طلاق زن از طرف وکیل او باشد چه مزایای برای زن به همراه دارد؟

از آنجایی که یک وکیل خوب و باتجربه به پیوست تنظیم وکالت، به عنوان نماینده قانونی زن محسوب می‌شود، در نتیجه حضور وکیل در دادگاه خانواده به جای زن کافی است. از این رو، زمانی که تقاضای طلاق زن قانونی بوده و زن برای گرفتن طلاق دلایل موجهی نیز داشته باشد، وکیل او می‌تواند تمامی حق و حقوق او از جمله مهریه، اجرت المثل، نفقه و غیره را از مرد طلب کند. علاوه بر این، بهتر است بدانید که با وجود وکیل در دادگاه خانواده برای طلاق زن، نیازی به حضور زوجه، در زمان اجرای صیغه طلاق نیز نیست.

طلاق زن از مرد

مقرارت قانونی و قوانین فقهی در کشور ما، حق طلاق را در اختیار مرد قرار می دهد، مگر اینکه در عقدنامه و به صورت رسمی، قانونی و محضری حق طلاق به زن واگذار شود.

زمانی که حق طلاق در اختیار مرد باشد، یعنی او می تواند حتی با وجود مخالفت همسرش، تمامی حقوق مالی او را پرداخت کند و او را طلاق بدهد. در چنین شرایطی طلاق زن از مرد، یعنی درخواست طلاق از طرف زن و در شرایطی که مرد موافق به طلاق نبوده و حق طلاق را در اختیار داشته باشد، پرونده ای دشوار و چالش برانگیز خواهد بود.

طلاق زن از مرد بدون حضور یک وکیل خانواده یا وکیل طلاق، پرونده ای شکست خورده خواهد بود. درخواست طلاق زن از مرد تنها زمانی مورد پذیرش قاضی دادگاه قرار می گیرد که دلایل طلاق بسیار قاطع، محکمه پسند و قابل دفاع باشند.

مراحل طلاق زن از مرد

ابتدا به کمک وکیل طلاق دادخواستی تنظیم شده و به دادگاه خانواده ارائه می شود. پس از تنظیم دادخواست و تعیین جلسات دادگاه باید دلیل زن برای درخواست طلاق از همسرش مطرح شده، از آن دفاع شود و به اثبات برسد. شروطی در سند ازدواج درج می شود که عدم رعایت از آن ها می تواند دلیلی برای طلاق زن از مرد محسوب شود.

اثبات عسر و حرج، یعنی به وجود آمدن شرایطی که که تحمل زندگی را برای زوجین غیر ممکن ساز نیز می تواند از دلایل طلاق زن از مرد در دادگاه محسوب شود.

از علل عمده طلاق زن از مرد که در صورت اثبات مورد پذیرش دادگاه قرار می گیرد موارد زیر می باشند:

•    عدم پرداخت نفقه به مدت بیش از شش ماه

•    بیماری لاعلاج شوهر

•    ازدواج مجدد شوهر بدون کسب رضایت از همسر اول

•    اثبات خیانت شوهر با مدارک مورد قبول قانونی

•    اثبات رفتار خشونت آمیز شوهر (ضرب و شتم و جراحت و ...)

•    ناتوانی در باروری

•    ترک زندگی توسط شوهر

پس از اثبات دلایل، اگر مراحل طلاق زن از مرد و حکم دادگاه با اعتراض یکی از طرفین دعوی مواجه شود، باید در 3 دادگاه اعتراض ها مورد بررسی قرار گیرد و این مراحل ممکن است حدود یک سال به طول بینجامد. این مدت زمان به کمک وکیل خانواده معتبر و آگاه می تواند به کمترین زمان ممکن تبدیل شود.

شرایط طلاق زن از مرد در صورت باکره بودن

•    برخلاف ازدواج که اجازه پدر از شروط آن است، در طلاق دیگر نیازی به اجازه پدر از لحاظ قانونی وجود ندارد.

•    مهریه زن در صورت باکره بودن نصف می شود.

طلاق زن از مرد و حضانت فرزندان

بر اساس قانون پس از طلاق، حق حضانت فرزندان تا 7 سالگی با مادر و پس از آن با پدر است، مگر اینکه عدم صلاحیت پدر برای نگهداری از فرزندان به اثبات برسد.

حضانت دخترها در 9 سالگی و پسر ها در 15 سالگی دیگر موضوعیت قانونی ندارد و با انتخاب و نظر خودشان تعیین می شود. 

آیا اگر زن حق طلاق داشته باشد، می‌تواند به تنهایی تقاضای طلاق را مطرح کند؟

بله، زنان با دریافت وکالت در طلاق از همسر خود، می‌توانند درخواست طلاق خود را از طرف زوجه ارائه کنند، به این ترتیب بدون نیاز به حضور شوهر، زن می‌تواند خودش را مطلقه کند.

اگر زن دلیلی برای طلاق نداشته باشد، آیا می‌تواند در جهت طلاق از طرف خودش اقدام کند؟

بهتر است بدانید، تقاضای طلاق از طرف زن یکی از سخت‌ترین و طولانی‌ترین راه های جدایی و متارکه به شمار می‌آید. بنابراین در این مسیر باید دلایل قابل قبول برای دادگاه ارائه شود تا در نهایت روند طلاق از طرف زن کمی راحت‌تر شود.

شرایط تصنیف اموال و دارایی مرد با وجود تقاضای طلاق از طرف زن چگونه است؟

زمانی که دو نفر، در دفاتر ازدواج رسمی اقدام به امضای برگ‌های سند ازدواج می‌کنند، مرد موظف می‌شود تا در صورتی که طلاق از طرف زوجه نبوده و زن شرایط طلاق را نداشته باشد، نصف مال و اموال خود را که در دوران زندگی زناشویی مشترک بدست آورده، به صورت بلاعوض به زن انتقال دهد، وکیل طلاق زن از مرد به این امور نیز رسیدگی می‎‌کند.

لیست بهترین وکلای طلاق زن از مرد ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.