×

لیست بهترین وکلای مشاوره در تاسیس انواع شرکت های تجاری ایران

لیست-بهترین-وکلای-مشاوره-در-تاسیس-انواع-شرکت-های-تجاری-ایران

شناسه : 824

مشاوره در تاسیس انواع شرکت های تجاری

تاسیس انواع شرکت های تجاری

ماده ۲۰ قانون تجارت، شرکت های تجاری را به ۷ بخش تقسیم بندی نموده است : شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت غیر سهامی مختلط، شرکت سهامی مختلط، شرکت نسبی، شرکت تعاونی تولید و مصرف.

مشاوره در تاسیس انواع شرکت های تجاری

تاسیس انواع شرکت های تجاری

ماده ۲۰ قانون تجارت، شرکت های تجاری را به ۷ بخش تقسیم بندی نموده است : شرکت سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت غیر سهامی مختلط، شرکت سهامی مختلط، شرکت نسبی، شرکت تعاونی تولید و مصرف.

علاوه براین، امروزه تعداد زیادی از شرکت ها با عناوین هلدینگ و دانش بنیان فعالیت می کنند که برای تأسیس چنین شرکت هایی نیز باید مراحل ثبت شرکت طی شود. لذا فارغ از نوع شرکت و فعالیت آن، اولین قدم پیمودن راه قانونی جهت تاسیس انواع شرکت های تجاری، ثبت آن است.

در قانون ثبت شرکت ها مطرح شده است که پس از ثبت شرکت نیز تمامی تغییرات آن باید روند قانونی داشته و ثبت گردد. مرجع ثبت شرکت اداره ثبت اسناد و املاک کشور می باشد و از طریق سازمان ثبت شرکت ها، وظیفه انجام و پیگیری مراحل ثبت تاسیس شرکت را برعهده دارند. لازم به ذکر است ، اداره ثبت شرکت ها طبق ماده ۶ و ۱۱ و ۱۲ قانون تجارت، پلمپ دفاتر تجاری را نیز در صورت تخلف آن ها بر عهده دارد.

چرا برای مسائل مربوط به تاسیس انواع شرکت تجاری، وکیل متخصص مورد نیاز است؟

صاحبان کسب و کار به طور مداوم به دنبال راه هایی برای بهبود وضعیت شرکت خود و دستیابی به رشد و طول عمر هستند. نباید فراموش کرد که یک جز حیاتی کسب و کار موفق، یک وکیل تجاری متخصص است. در فقدان مشاوره با یک وکیل متخصص تجاری، یک شرکت به طور عجیبی در همه ی زمینه ها آسیب پذیر است.

وکیل تجاری شرکت، تنها برای نمایندگی شما در دادگاه نیست!

وکیل شرکت، تنها برای نمایندگی شما در دادگاه نیست. بلکه وکیل کسب و کار شما، آموزش دیده است تا در موضوعات مختلفی درباره ی شرکت شما، از جمله تنظیم قراردادهای تجاری، ادغام، مالیات و غیره به شما مشاوره دهد بدون اینکه شما مجبور شوید او را به عنوان یک کارمند جدید استخدام کنید.

اقدامات قبل از ثبت و تاسیس انواع شرکت های تجاری

قبل از ثبت و تاسیس انواع شرکت های تجاری، شرکای یک شرکت باید اقداماتی برای ثبت شرکت ارایه نمایند؛ اولین اقدام نگارش قرارداد کوفاندرها می باشد که این قرارداد میزان سهام و وظیفه هر شریک را در فرایند شراکت مشخص می کند و این قرارداد زیربنای اصلی یک شرکت می باشد و در این قرارداد باید دقیقاً شرح وظایف و ساعات کاری شرکا و میزان سهام آنها نیز آورده اعم از مالی و غیر مالی شرکا قید گردد.

مزایای ثبت و تاسیس انواع شرکت های تجاری برای شرکا

یکی از مهمترین مزایای تاسیس شرکت این هست که وقتی یک شرکت ثبت برسد میزان سهام هر یک از شرکای آن شرکت مشخص می گردد و به عبارت دیگر شرکت به عنوان یک شخص دارای استقلال مالی و حقوقی می باشد که این شخصیت حقوقی مستقل از شخصیت شرکا می باشد؛ لذا در  فرایند انجام فعالیت اگر شرکت دارای مشکلات مالی و حقوقی گردد مال و جان افراد موسس جدا از اموال شرکت می باشد و شرکت به عنوان یک شخص مستقل در برابر این تعاملات اجتماعی مسولیت حقوقی مستقل دارد.

در خرید سهام باید توجه نمود که شرکت از حداقل شریک لازم برای تأسیس نباید کمتر شود؛ بنابراین یک شخص نمی تواند ۱۰۰ درصد سهم الشرکه شرکت با مسئولیت محدود را بخرد و حتماً باید سهمی ولو اندک را برای شخص دیگری در نظر گیرد و در هنگام تنظیم سند رسمی در صورتی که همه شرکای فعلی می خواهند سهم خود را واگذار کرده و از شرکت خارج شوند، در قسمت انتقال گیرنده، نام حداقل دو شخص باید ذکر شود و اگر شرکت سهامی خاص است، حداقل نام سه شخص باید ذکر شود.

لیست بهترین وکلای مشاوره در تاسیس انواع شرکت های تجاری ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.