×

لیست بهترین وکلای دعاوی شرکتهای تجاری ایران

لیست-بهترین-وکلای-دعاوی-شرکتهای-تجاری-ایران

شناسه : 839

دعاوی شرکتهای تجاری

به صورت کلی شرکتهای تجاری را می توان در چند دسته کلی طبقه بندی کرد:

دعاوی شرکتهای تجاری

به صورت کلی شرکتهای تجاری را می توان در چند دسته کلی طبقه بندی کرد:

- شرکت های سرمایه ای که در این نوع از شرکتها سرمایه و آورده شرکا نقش اصلی را ایفا میکند نه شخصیت شرکا. شرکت های سهامی یا با مسئولیت محدود از مهمترین و کاربردی ترین شرکت های سرمایه ای محسوب میشوند.

- شرکت های اشخاص مثل شرکت های تضامنی که اعتبار و شخصیت شرکا نقش بنیادینی در تأسیس و فعالیت شرکت ایفاء میکند. در بسیاری از این نوع شرکت ها به محض اینکه اعتبار یکی از شرکا متزلزل میشود شرکت به سوی زوال و انحلال گام برمیدارد.

- شرکت های مختلط که ماهیتی بینابین دارند و از سوی شخصیت شرکا و از سوی دیگر آورده آنها در شرکت موثر است مثل شرکت های مختلط سهامی.

- شرکتهای تعاونی تولید و مصرف که این نوع شرکت قواعد و ویژگی های خاص خود را دارد.

دعاوی مرتبط با امور شرکتها شامل چه مواردی می شود؟

دعاوی مرتبط با امور شرکتها شامل موارد زیر می شود:

- دعاوی مربوط به شرکتهای تجارتی

- دعاوی بین شرکا و سهامداران با شرکت ها

- اختلافات شرکت ها با اشخاص ثالث

- مباحث مربوط به انحلال ، ورشکستگی ، اعاده اعتبار تجار

کلیات دعاوی مربوط به امور شرکتها در موارد بالا ذکر شد که تمام آن ها باید با توجه نکات فنی و گاها پیچیده که مربوط به امور شرکت می باشد توسط وکیل تجاری خوب که با این دعاوی آشناییت دارد انجام شود.

وظایف وکیل در زمینه دعاوی مرتبط به امور شرکتها چیست؟

البته شرح وظایف مشاور حقوقی شرکت می تواند گسترده و یا محدود تعریف گردد، اما به نطر می رسد وکیل شرکت تجاری باید در مورد موضوعات شرکت دارای تبحر باشد.

اگر شرکت تجاری دارای روابط خارجی و صاردات و واردات است و با کشورهای دیگر دارای روابط تجاری بین المللی است، حتما باید به عنوان یک وکیل تجارت بین المللی عمل کند، یا همان چیزی که از ان به عنوان وکیل بین المللی یاد می شود که در حقیقت وکیل امور تجارت بین المللی است.

صلاحیت رسیدگی به دعاوی شرکتهای تجاری

- براساس رای وحدت رویه شماره 643 مورخ 16/09/1378 دادگاه مرکز اصلی شرکت، صلاحیت رسیدگی به دعوای مال غیرمنقول را دارد ،حتی اگر مربوط به شرکت و شرکا باشد.

- براساس ماده 15 قانون آایین دادرسی مدنی، اگر دعوای تجاری شامل اموال منقول و غیرمنقول باشد،صلاحیت رسیدگی به دعوا با محل وقوع مال غیرمنقول میباشد.

- براساس ماده 16 قانون آیین دادرسی مدنی، اگر دعوای تجاری در مورد چند مال غیرمنقول باشد دعوا در محل مال غیرمنقول به اختیار و انتخاب شرکت طرح میشود.

- براساس ماده 22 قانون آیین دادرسی مدنی، دعاوی تجاری در دادگاه  مرکز اصلی شرکت تجاری مطرح و رسیدگی میشود.

لیست بهترین وکلای دعاوی شرکتهای تجاری ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.