×

لیست بهترین وکلای وکیل دعاوی کار، کارگر و کارفرما ایران

لیست-بهترین-وکلای-وکیل-دعاوی-کار،-کارگر-و-کارفرما-ایران

شناسه : 505

با توجه به بیشتر شدن روابط انسانی و همچنین تعاملات بشری و کاری، به طبع یکسری مشکلات و سوالات مخصوصا سوالات حقوقی در ذهن افراد در طول روز و انجام کار ایجاد می‌شود. در این زمان کمک گرفتن از یک وکیل مشاوره بسیار مفید خواهد بود. در بعضی مواقع دعاوی که مابین کارگر و کارفرما ایجاد می‌شود، نیازمند حضور یک وکیل کارگر و کارفرما است، که بتوانند مشکلات ایجاد شده بین آن‌ها را حل کنند. وکیل دادگستری فعال در زمینه دعاوی کارگر و کارفرما، یک وکیل حقوقی فعال در این زمینه است که دانش، تخصص و تجربه بسیار زیادی در زمینه دعاوی مابین کارگر و کارفرما دارد.

وکیل کارگر و کارفرما

با توجه به بیشتر شدن روابط انسانی و همچنین تعاملات بشری و کاری، به طبع یکسری مشکلات و سوالات مخصوصا سوالات حقوقی در ذهن افراد در طول روز و انجام کار ایجاد می‌شود. در این زمان کمک گرفتن از یک وکیل مشاوره بسیار مفید خواهد بود. در بعضی مواقع دعاوی که مابین کارگر و کارفرما ایجاد می‌شود، نیازمند حضور یک وکیل کارگر و کارفرما است، که بتوانند مشکلات ایجاد شده بین آن‌ها را حل کنند. وکیل دادگستری فعال در زمینه دعاوی کارگر و کارفرما، یک وکیل حقوقی فعال در این زمینه است که دانش، تخصص و تجربه بسیار زیادی در زمینه دعاوی مابین کارگر و کارفرما دارد.

وظایف وکیل دعاوی کارگر و کارفرما چیست؟

وکیل دعاوی کارگر و کارفرما تسلط نسبتاً خوبی به قوانین اداره کار، بخشنامه‌ها، آیین نامه‌ها، بیمه تامین اجتماعی و سایر قوانین این حوزه دارد. همچنین با توجه به اینکه وکیل دادگستری فعال در زمینه کار و کارگر به خوبی با روند دادرسی اختلافات در این نوع مراجعات آشنایی خوبی دارد، در نتیجه قادر خواهد بود، روند شکایت و دادرسی را بسیار آسان‌تر کند. اگر شما به عنوان کارگر یا کارفرما از قوانین آگاهی نداشته باشید و یا روند دادرسی را به درستی طی نکنید، ممکن است به دلیل پیچیده و طولانی شدن این نوع از پرونده‌های حقوقی، هزینه‌های دادرسی بیشتری را متحمل شوید. بنابراین مطرح کردن شکایت، با یک وکیل حقوقی فعال و باتجربه در این حوزه بسیار حائز اهمیت است.

دلایل شکایت کارگر از کارفرما

کارگران در صورتی که قصد شکایت کردن از کارفرما به مراجع قانونی را داشته باشند، باید دلایل موجه و قانونی برای این کار خود داشته باشند. در ادامه این بخش به معرفی مهم‌ترین دلایلی که کارگر می‌تواند بابت آن‌ها از کارفرما شکایت کند، پرداختیم.  

1.    عدم عقد قرارداد با کارگر.

2.    عدم پرداخت حقوق و مزایای کارگر در زمان مناسب.

3.    عدم بیمه نمودن کارگران.

4.    اخراج کارگر به صورت غیر قانونی و غیر موجه.

5.    تعیین مزایا کمتر از حد تعیین شده در قانون کار برای کارگران.

6.    کاهش حقوق و مزایای کارگران.

7.    درخواست کار بیش از اندازه و خارج از ساعت کاری از کارگران.

8.    درخواست کار از کارگر در روزهای تعطیل.

دلایل شکایت کارفرما از کارگر

از جمله مواردی که وکیل کارگر و کارفرما می‌تواند برعهده بگیرد، وظیفه ثبت شکایت از طرف کارفرما بر علیه کارگر است. براساس قوانین جمهوری اسلامی ایران، کارفرما در برخی شرایط می‌تواند از کارگر خود شکایت کند. در ادامه این بخش به معرفی شرایطی که کارفرما می‌تواند از کارگر شکایت کند، پرداختیم.

1.    استعفای کارگر بدون رعایت شرایط ذکر شده در قانون و به صورت ناگهانی.

2.    اقدام کارگر برای فسخ غیر قانونی و به صورت یک طرفه قرارداد.

3.    ارتکاب قصور و همچنین عدم رعایت آئین‌نامه انضباطی کارگاه.

4.    ارتکاب جرم توسط کارگر.

5.    وارد کردن خسارت به کارفرما و یا اموال کارگاه.

دعاوی کار و اداره کار

طبق قرارداد کار، روابط بین کارگر و کارفرما نیز بر اساس قانون بوده و درصورتی‌که هرکدام از طرفین وظیفه خود را انجام نداده یا به موارد گفته‌شده در قرارداد پایبند نباشند، باعث بروز اختلاف شده و در صورت حل نشدن این اختلافات، می‌توان به مراجع قانونی مراجعه کرد. طبق قانون کار، مرجع رسیدگی‌کننده به اختلافات و دعاوی کار، اداره کار بوده که بر اساس ادله موجود و توضیحات طرفین، تصمیم نهایی گرفته خواهد شد. بهترین وکلای دعاوی کار به هرکدام از طرفین کمک خواهند کرد تا دلیل اصلی اختلاف را شناسایی کرده و با انجام مشاوره آن را حل کنند.

ارتباط با بهترین وکلای دعاوی کار

وکلای دعاوی کار افرادی هستند که با قوانین کار و اداره کار، بیمه و سایر موارد مرتبط قانونی آشنایی داشته و به‌راحتی می‌توانند با استفاده از دانش و مهارت خود، حق‌وحقوق موکلان خود را باز پس بگیرند. وکلای دعاوی کار بسته به اینکه موکلشان کارگر است یا کارفرما، باید حقوق کارفرما را از کارگر یا کارگر از کارفرما را گرفته و اختلافات بین طرفین را تا حد ممکن با صحبت و صلح حل نمایند. برای ارتباط با بهترین وکلای دعاوی مربوط به کار و روابط کارگر و کارفرما می‌توانید به ادامه این مطلب در وکالت آنلاین رفته و سپس از میان وکلای منتخب یکی را انتخاب نمایید.

کلمه کلیدی: بهترین وکلای دعاوی کار

نحوه شکایت کارگر از کارفرما چگونه است؟

چنانچه کارگر قصد شکایت از کارفرمای خود را داشته باشد، ابتدا باید به دفتر پیشخوان دولت مراجعه کرده و احراز هویت خود را انجام دهد. سپس در سامانه جامع روابط کار عضو شود. در ادامه می‎‌تواند به استفاده از نام کاربری و رمز ارسال شده به تلفن همراه، شکایت خود را ثبت کند.

منظور از قرارداد کار در دعاوی کار چیست؟

قرارداد کار، قراردادی کتبی یا شفاهی بین کارگر و کارفرما است که تمامی نکات، توافقات، ساعات کاری و میزان دستمزد در آن ذکرشده است.

هزینه وکیل دعاوی کارگر و کارفرما چقدر است؟

حق الوکاله هر وکیل خوب وابسته به نوع پرونده، اقتضائات اقتصادی کارگران و همچنین میزان سابقه وکیل تعیین می‌شود.

آیا پرداخت حق بیمه توسط کارفرما به‌صورت نقدی مطابق با قوانین اداره کار است؟

خیر، این امر خلاف قوانین اداره کار بوده و کارگر می‌تواند با مراجعه به سازمان تأمین اجتماعی، از کارفرما شکایت کند.

نحوه اخذ وکیل فعال در زمینه کار و کارفرما چگونه است؟

شما می‌توانید با مراجعه به سایت قوه قضاییه و همچنین سایت کانون وکلای ایران، به لیست وکیل ارائه شده در این دو سایت دسترسی پیدا کنید.

چرا همراهی بهترین وکلای دعاوی کار می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد؟

زیرا این وکلا می‌توانند بهترین دادخواست‌ها را در اداره کار تنظیم کرده و شمارا زودتر به حق‌وحقوق خود می‌رسانند.

انتخاب موضوع

وکیل متخصص را در موضوع مورد نظر پیدا کنید

لیست بهترین وکلای وکیل دعاوی کار، کارگر و کارفرما ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.