×

لیست بهترین وکلای فروش تجهیزات دریافت ماهواره ایران

لیست-بهترین-وکلای-فروش-تجهیزات-دریافت-ماهواره-ایران

شناسه : 1577

امروزه تقریباً در تمام منازل و گاهی حتی اماکن، تجهیزات ماهواره نگهداری و استفاده می شود. ممکن است بسیاری از افراد، گمان کنند که استفاده از تجهیزات دریافت ماهواره با منع قانونی روبرو نیست. در حالی که به موجب قانون نگهداری، خرید و فروش ماهواره جرم انگاری شده است و برای آن مجازات تعیین شده است در این نوشته نوشتار سعی داریم به این موضوع رسیدگی نموده و اطلاعاتی برای علاقه مندان ارائه نماییم.

امروزه تقریباً در تمام منازل و گاهی حتی اماکن، تجهیزات ماهواره نگهداری و استفاده می شود. ممکن است بسیاری از افراد، گمان کنند که استفاده از تجهیزات دریافت ماهواره با منع قانونی روبرو نیست. در حالی که به موجب قانون نگهداری، خرید و فروش ماهواره جرم انگاری شده است و برای آن مجازات تعیین شده است در این نوشته نوشتار سعی داریم به این موضوع رسیدگی نموده و اطلاعاتی برای علاقه مندان ارائه نماییم.

مواردی که در خصوص مجازات نگهداری ماهواره می بایست مورد نظر قرار دهید عبارت است از:

•    آیا استفاده از ماهواره جرم است؟

•    آیا نگهداری از تجهیزات ماهواره جرم است؟

•    مجازات فروش و توزیع تجهیزات ماهواره چیست؟

•    رسیدگی به جرم نگهداری از تجهیزات دریافت ماهواره در صلاحیت کدام دادگاه است؟

•    مجازات نصب ماهواره چیست؟

•    دفاع در جرم نگهداری و نصب ماهواره چگونه است؟

تجهیزات ماهواره‌ای کالای ممنوعه حساب می شوند

تمام تجهیزات ماهواره‌ای اعم از دیش، ریسیور و … طبق قانون ممنوعیت به ‌کارگیری تجهیزات ماهواره‌ای جزو کالاهای ممنوعه می‌باشند و استفاده از این تجهیزات ماهواره جرم می باشد. در صورت یافت شدن این کالاها، به نفع دولت مصادره می شوند.

قانون ممنوعیت به‌کارگیری تجهیزات ماهواره‌ای در این خصوص اشعار می‌دارد:

‌ماده ۱- به موجب این قانون ورود، توزیع و استفاده از تجهیزات دریافت از ماهواره جز در مواردی که قانون تعیین کرده است ممنوع می‌باشد.

‌ماده ۲- وزارت کشور موظف است با استفاده از نیروهای انتظامی و یا نیروی مقاومت بسیج در اسرع وقت نسبت به جمع‌آوری تجهیزات دریافت ‌از ماهواره اقدام نماید.

مجازات واردکنندگان، تولیدکنندگان و توزیع ‌کنندگان تجهیزات ماهواره‌ای

هر اقدامی در جهت وارد کردن، تولید یا توزیع ماهواره‌ و تجهیزات آن جرم می باشد و علاوه بر ضبط اموال مکشوفه، مرتکب به جزای نقدی نیز محکوم می‌شود.

ماده ۸ قانون ممنوعیت به‌کارگیری تجهیزات ماهواره‌ای در این خصوص اشعار می‌دارد:« واردکنندگان، تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان تجهیزات دریافت از ماهواره علاوه بر ضبط و مصادره اموال مکشوفه توسط دادگاه‌ها به‌مجازات ده تا یکصد میلیون ریال محکوم می‌گردند.»

مجازات استفاده‌کنندگان از تجهیزات ماهواره‌ای

استفاده‌کنندگان از تجهیزات ماهواره‌ای، معمولاً مردم عادی هستند که تعداد آن‌ها هم کم نیست، به گفته آماری حدود ۷۱ درصد مردم ایران از تجهیزات ماهواره‌ای استفاده می‌کنند.

در خصوص میزان مجازات استفاده کنندگان از تجهیزات ماهواره ای ماده ۹ قانون ممنوعیت به‌کارگیری تجهیزات ماهواره‌ای در این خصوص اشعار می‌دارد: «استفاده‌کنندگان از تجهیزات دریافت از ماهواره علاوه بر ضبط و مصادره اموال مکشوفه به مجازات نقدی از یک میلیون تا سه میلیون ریال‌محکوم می‌گردند.»

مجازات جرم نگهداری تجهیزات ماهواره چیست؟

بر اساس ماده 8 قانون ممنوعیت نگهداری تجهیزات ماهواره، واردکنندگان، تولیدکنندگان و توزیع‌ کنندگان تجهیزات دریافت از ماهواره علاوه بر ضبط و مصادره اموال مکشوفه توسط دادگاه‌ها به ‌مجازات ده تا یکصد میلیون ریال محکوم می‌گردند.بر اساس ماده 9 همین قانون، استفاده‌کنندگان از تجهیزات دریافت از ماهواره علاوه بر ضبط و مصادره اموال مکشوفه به مجازات نقدی از یک میلیون تا سه میلیون ریال‌ محکوم می ‌گردند.

‌حمل، نگهداری، نصب و تعمیر تجهیزات دریافت از ماهواره ممنوع و مرتکبین به مجازات نقدی از یک تا پنج میلیون ریال محکوم ‌می‌گردند.

رسیدگی به جرم نگهداری تجهیزات ماهواره در صلاحیت کدام مرجع قضایی است؟

بر اساس رای وحدت رویه شماره 751-5/5/1395 که رسیدگی به بزه نگهداری، حمل، نصب و استفاده از تجهیزات دریافت از ماهواره را به صراحت در صلاحیت محاکم عمومی جزایی دانسته است و با تأکید بر عدم فسخ بند (الف) ماده ۹ قانون ممنوعیت به‌ کارگیری تجهیزات دریافت از ماهواره (مصوب ۱۳۷۳) توسط ماده ۷۷ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز (مصوب ۱۳۹۲) و با تفکیک بزه حمل، نگهداری و فروش تجهیزات از بزه ورود غیرقانونی مندرج در ماده ۸ همین قانون که دائر بر مجازات وارد کنندگان این کالا به کشور است، رسیدگی به این جرم در صلاحیت دادگاه عمومی کیفری است.

مستند قانونی مجازات ساخت تجهیزات دریافت از ماهواره

تبصره ۴ ماده ۲۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز الحاقی 21/۰۷/1374:

مشروبات الکلی، اموال تاریخی- فرهنگی، تجهیزات دریافت از ماهواره به طور غیرمجاز، آلات و وسایل قمار و آثار سمعی و بصری مبتذل و مستهجن از مصادیق کالای ممنوع است. ساخت تجهیزات دریافت از ماهواره نیز مشمول مجازات ها و احکام مقرر برای این ماده می باشد.

بنابراین علاوه بر مجازات های مقرر در بندهای مختلف ماده ۲۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز محل تولید و ساخت نیز پلمپ و مصادره خواهد شد. البته اگر مالک از موضوع بی اطلاع باشد، از مصادره محل تولید معاف خواهد شد. وسایل و ادواتی که برای تولید به کار گرفته می شد، نیز به نفع سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی مصادره خواهد شد.

لیست بهترین وکلای فروش تجهیزات دریافت ماهواره ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.