×

لیست بهترین وکلای دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی ایران

لیست-بهترین-وکلای-دسترسی-غیر-مجاز-به-ایمیل-شخصی-ایران

شناسه : 1488

صرف به دست آوردن رمز ورودی به ایمیل اشخاص جرم نیست ولی چنانچه از طریق رمزی که به دست آورده، به طور غیر مجاز به داده یا سامانه دسترسی پیدا کند، می تواند از مصادیق جرم موضوع ماده یک قانون جرائم رایانه ای باشد. به هر حال تشخیص مصداق با قاضی رسیدگی کننده است.

صرف به دست آوردن رمز ورودی به ایمیل اشخاص جرم نیست ولی چنانچه از طریق رمزی که به دست آورده، به طور غیر مجاز به داده یا سامانه دسترسی پیدا کند، می تواند از مصادیق جرم موضوع ماده یک قانون جرائم رایانه ای باشد. به هر حال تشخیص مصداق با قاضی رسیدگی کننده است.

شیوه ی پیگیری جرم دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی توسط وکیل متخصص

یک جرم را زمانی میتوان پیگیری کرد که آن جرم محقق شده و اتفاق افتاده باشد. وکیل جرم هک میگوید: پیگیری قضایی جرم موقعی است که عمل ارتکابی اتفاق بیافتد. درمورد جرایم رایانه ای که جرم دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی یکی از آن جرایم است، بعد از محقق شدن، و آن زمانی است که عمل ارتکابی یا همان فعل و ترک فعل که در قانون برای آن مجازات تعیین شده است که  توسط پلیس فتا پیگیری شود. وکلایی که  در جرم هک یا جرایم رایانه ای انتخاب میشوند افرادی هستند که در مورد فضای مجازی و فعل ها و ترک فعلهایی که جرم محسوب میشوند متخصص و دارای تجربه باشند.

علت آن است که جرایم رایانه ای بدلیل هتک حیثیت و نظم عمومی دارای اهمیت شایانی است. وکیل متخصص جرایم رایانه ای در پرونده های جرم دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی در ابتدا با مدارک و ادله هایی که از شاکی دریافت میکند به موضوع رسیدگی میکند.

نکته: شاکی ها در پرونده جرم هک باید دقت داشته باشند که کوچکترین موضوع که شاید برای دیگران و حتی خودشان اهمیت ندارد برای وکلا مهم است چرا که میتواند روند پرونده را به نفع شاکی به اتمام برساند.

نحوی شکایت از جرم دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی در حقوق ایران

نحوه شکایت از جرم هک که از دسته جرایمی است که در دنیای سایبری و فضای مجازی اتفاق می افتد. از دید بهترین وکیل جرایم رایانه ای به این شکل است که در ابتدا شاکی از طریق پلیس فتا اعلام جرم میکند ، از سوی دیگر با ثبت نام در سامانه اقدام به طرح شکایت مینمایند. پس از ثبت و درخواست، پرینت گرفته ، سپس اقدام به باطل کردن تمبر به مبلغ ۱۰ هزار تومان مینمایند. شاکی برگه ی شکواییه را به دادسرای ویژه جرایم رایانه ای برده و تقدیم مینماید. برای شکایت باید دلایل و مدارک کافی باشد، دادیار مدارک را بررسی کرده، در صورت کافی بودن و کامل بودن اقدام به صدور کیفر خواست مینماید. در نهایت در دادگاه ویژه قاضی با بررسی پرونده و وجود مدارک رای را صادر میکند. اجرای رای قطعی در دادسرای ویژه جرایم رایانه ای انجام میگیرد.

مجازات جرم دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی در قانون جرایم رایانه ای

مجازات جرم دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی در کشورهای دنیا با توجه به قانون جرایم رایانه ای متفاوت است. اما در مورد هکرها بعد از شناسایی و اثبات جرم به حبس محکوم خواهند شد.

در حقوق ایران جرم هک و هکرها در قانون جرایم رایانه ای مقرر شده است. مجازات آن ۹۱ روز تا یک سال حبس و مبلغ معادل ۵ تا ۲۰ میلیون ریال جزای نقدی و یا در بعضی موارد به هر دو مجازات محکوم خواهند شد.

نکته: اگر دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی در حال انتقال ویا امواج الکترومغناسیتی یا نوری باشد مجازات مرتکبین ۶ ماه تا ۲ سال حبس و مبلغی معادل ۱۰ تا ۴۰ میلیون جزای نقدی و گاه حسب جرم ارتکابی هر دو مجازات محکوم خواهند شد.

دادگاه و مرجع صالح جهت رسیدگی به جرم دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی

دادگاه صالح به رسیدگی جرم دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی دادسرا و دادگاه ویژه جرایم رایانه ای است. دادسرا و دادگاه ویژه جرایم رایانه ای واقع در منطقه ۳۱ تهران میباشد. در دادسرا تحقیقات مقدماتی با توجه با مدارک و ادله  توسط بازپرس پرونده انجام میگیرد و در صورت کامل بودن دادستان کیفر خواست صادر میکند و پرونده به دادگاه ویژه برای رای قطعی ارجاع میشود. بعد از صدور رای نهایی و اجرای حکم (رای) به دادسرای ویژه فرستاده می شود.

لیست بهترین وکلای دسترسی غیر مجاز به ایمیل شخصی ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.