×

لیست بهترین وکلای وکیل شهرداری ایران

لیست-بهترین-وکلای-وکیل-شهرداری-ایران

شناسه : 771

با توجه به پیچیدگی‌ها و متفاوت بودن قوانین شهرداری، حضور یک وکیل شهرداری که از تخصص و دانش خوبی برخوردار باشد، در دعاوی شهرداری بسیار ضروری است. وکیل متخصص شهرداری احتمال موفقیت در دعاوی را بالا برده و همچنین باعث می‌شود تا رسیدگی به پرونده با سرعت بیشتری انجام شود. شما می‌توانید برای پیدا کردن یک وکیل فعال در حوزه شهرداری به جستجو وکیل در سایت وکلا و لیست وکیل قوه قضاییه بپردازید.

نقش وکیل متخصص شهرداری

با توجه به پیچیدگی‌ها و متفاوت بودن قوانین شهرداری، حضور یک وکیل شهرداری که از تخصص و دانش خوبی برخوردار باشد، در دعاوی شهرداری بسیار ضروری است. وکیل متخصص شهرداری احتمال موفقیت در دعاوی را بالا برده و همچنین باعث می‌شود تا رسیدگی به پرونده با سرعت بیشتری انجام شود. شما می‌توانید برای پیدا کردن یک وکیل فعال در حوزه شهرداری به جستجو وکیل در سایت وکلا و لیست وکیل قوه قضاییه بپردازید.

چرا به وکلای شهرداری نیاز داریم؟

جالب است بدانید که مفهوم حق و حقوق قبل از شهرنشینی و ایجاد اجتماعات شهری وجود داشته است. وکیل دعاوی شهرداری نیز با توجه به وظیفه قانونی خود در مقام اعمال قوانین، تامین و حفظ منافع عمومی عمل می‌کند. توجه داشته باشید، در بسیاری از موارد ممکن است، حفظ و یا اعمال حقوق عمومی که با حقوق خصوصی در تعارض است، در زمان اختلافات و دعاوی اشخاص با شهرداری مشخص شود. در ادامه این بخش به معرفی دلایل نیاز به کمک گرفتن از وکیل متخصص در حوزه شهرداری می‌پردازیم.

1 - وکیل متخصص در حوزه شهرداری باید از تخصص و دانش کافی برای دفاع از حقوق قانونی شما برخوردار باشد.

2 - قوانین شهرداری متفاوت با سایر قوانین کشور بوده و پیچیدگی‌های خاص خود را نیز دارد.

3 - با وجود یک وکیل باتجربه، احتمال موفقیت در دعاوی شهرداری به طور قابل توجهی بالا می‌رود.

4 - با توجه به میزان تسلط وکیل به جزئیات قوانین، روند پیگیری و رسیدگی به دعاوی نیز سرعت می‌گیرد.

انتخاب بهترین وکیل شهرداری

بهترین وکلای شهرداری افرادی هستند که تخصص بسیار خوبی در حوزه شهرداری، به خصوص قوانین مربوط به عملیات ساختمانی و احداث بنا داشته باشند. در ادامه این بخش به بیان نکات ضرروی که دادستانی برای انتخاب بهترین وکیل بیان کرده است، می‌پردازیم.

1 - در ابتدا بهتر است رزومه وکلای این حوزه و در ادامه قیمت پیشنهادی چند وکیل را بررسی کنید.

2 - حتماً هزینه مشاوره اولیه یک وکیل شهرداری را در نظر بگیرید.

3 - در انتخاب یک وکیل متخصص بررسی امتیاز سایر کاربران به وکلا بسیار با اهمیت است.

مراجع رسیدگی به دعاوی مربوط به امور شهرداری

مراجع رسیدگی به شکایت از شهرداری، با توجه به نوع اختلاف و گسترده بودن موضوعات مورد دعوا، بسیار متفاوت هستند. در ادامه به معرفی برخی از این مراجع رسیدگی می‌پردازیم.

1 - بررسی شکایات کیفری از شهرداری در دادسرای عمومی انجام می‌شود.

2 - زمانی که شهرداری و سایر ارگان‌های وابسته به آن از مقررات و قوانین دولتی تخلف کنند، رسیدگی به این شکایت‌ها در دیوان عدالت اداری انجام می‌شود.  

3 - اگر شهرداری بر خلاف قانون، پروانه ساختمان را صادر کند و یا از صدور پروانه ساختمان بدون دلیل قانونی خودداری کند، بررسی این مورد نیز بر عهده دیوان اداری است.

4 - در صورتی که شهرداری در تملک اراضی و املاک مردم، مقررات را رعایت نکند، افراد برای طرح شکایت می‌توانند به دیوان اداری مراجعه کنند. 

وکیل شهرداری

شهرداری یک اورگان عمومی و غیر دولتی می باشد. این سازمان طبق قانون، اختیارات و وظایفی را به عهده دارد. اختیارات شهرداری، این اورگان را به یک سازمان قدرتمند تبدیل کرده است.

نهاد های مختلفی در تصویب قوانین مرتبط با شهرداری نقش دارند و مجلس شورای اسلامی به تنهایی در تصویب این قوانین تعیین تکلیف نمی کند. به همین دلیل وکیل شهرداری باید برای دعاوی مرتبط با شهرداری بر همه نهادها و مصوبات تسلط کامل داشته باشد.

محل و مرجع رسیدگی به شکایت از اقدامات و تصمیمات خلاف قانون شهرداری، دیوان عدالت اداری است. قوانین و مقررات مرتبط با شهرداری از ظرافت و پیچیدگی خاصی برخوردارند.

دعاوی مربوط به شوراهای اسلامی شهرها، شورای عالی شهرسازی و معماری و کمیسیون ماده 5 نیز جزو دعاوی و مباحث مرتبط با شهرداری ها محسوب می شود. در صورت عدم تسلط به قوانین و مقررات حوزه شهرداری نمی توان پرونده های مرتبط با این اورگان را با موفقیت پشت سر گذاشت. افرادی به عنوان وکیل شهرداری فعالیت می کنند که بر قوانین شهرداری تسلط داشته و این توانایی را دارند که از حق و حقوق شاکی به خوبی دفاع کنند.

موارد مهم دعاوی و شکایات علیه شهرداری ها

دعاوی و امور شهرداری از گستردگی زیادی برخوردارند. برخی از این دعاوی در دیوان عدالت اداری مورد رسیدگی قرار می گیرند. دسته ای دیگر در دادگاه های حقوقی و برخی نیز در دادگاه ها و دادسراهای کیفری که برخی از آن ها را در ادامه توضیح می دهیم:

•    دعاوی شهرداری که در دیوان عدالت اداری رسیدگی می شوند: مهم ترین این دعاوی عبارتند از: اعتراض به رای کمیسیون ماده 100 شهرداری، شکایت از رای کمیسیون ماده 77، اعتراض به رای کمیسیون مشاغل مزاحم، اعتراض به رای کمیسیون باغات، شکایت از مصوبات کمیسیون ماده 5، شورای عالی شهرسازی، شوراهای اسلامی شهرها حسب مورد در شعب یا هیات عمومی دیوان، اعتراض به تملک غیرقانونی اراضی توسط شهرداری، دعوای احراز وقوع تخلف شهرداری و…

•    دعاوی شهرداری که در دادگاه های حقوقی رسیدگی می شوند: مهم ترین این دعاوی شامل ابطال قراردادها و صلح نامه های منعقد شده با شهرداری یا شورای شهر، مطالبه بهای ملک از شهرداری، مطالبه خسارت از شهرداری، دعوی خلع ید و دعاوی تصرف عدوانی، مزاحمت از حق و ممانعت از حق و سایر دعاوی عمومی هستند که شهرداری نیز ممکن است به عنوان خوانده طرف آن دعاوی قرار گیرد.

•    دعاوی کیفری علیه شهرداری عبارتند از: شکایت کیفری علیه شهرداری بابت تصرف عدوانی، ممانعت از حق و یا مزاحمت از حق، شکایت از شهرداری و مأمورین آن به عنوان تخریب و ورود غیرقانونی به ملک، دریافت وجه غیرقانونی و …

مزایای بهره مندی از وکیل شهرداری

•    وکیل شهرداری از تخصص و دانش کافی برای دفاع از حقوق قانونی شما برخوردار است.

•    قوانین شهرداری متفاوت با قوانین دیگر بوده و پیچیدگی های خاص خود را دارد. به کمک وکیل شهرداری می توانید از چالش های موجود در پرونده عبور کنید.

•    با وجود وکیل شهرداری، احتمال موفقیت در دعاوی شهرداری به شکل قابل توجهی بالا می رود.

•    با توجه به تسلط وکیل شهرداری بر جزئیات قوانین، روند پیگیری و رسیدگی به دعاوی تسریع می گردد.

•    بسیاری از دعاوی و شکایات علیه شهرداری ها در دیوان عدالت اداری رسیدگی می شوند و وکیل شهرداری با تسلط و با تجربه می تواند در این دیوان به خوبی از حقوق شما دفاع کند. 

وکلای شهرداری باید چه توانایی‌هایی داشته باشند؟

وکیل خوب در زمینه دعاوی شهرداری باید به قوانین مرتبط با امور شهرداری تسلط کامل داشته باشد و در نحوه طرح دعوا و اعتراض به تصمیمات نهاد‌هایی مانند شهرداری تخصص لازم را داشته باشد.

دعاوی کیفری از شهرداری‌ شامل چه مواردی است؟

از دعاوی کیفری علیه شهرداری می‌توان به مواردی مانند، ممانعت از حق، شکایت کیفری علیه شهرداری بابت تصرف عدوانی، دریافت وجه غیر قانونی، شکایت از شهرداری و مامورین آن برای تخریب و ورود غیر قانونی به ملک اشاره کرد.

هزینه وکلای شهرداری چگونه محاسبه می‌شود؟

هزینه مشاوره وکیل شهرداری در بازه قیمتی 200 الی 500 هزار تومن قرار دارد. علاوه بر این هزینه اخذ وکیل حقوقی متخصص شهرداری بین 8 الی 10 درصد از بهای ملک است.

لیست بهترین وکلای وکیل شهرداری ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.