×

لیست بهترین وکلای وکیل ثبتی ایران

لیست-بهترین-وکلای-وکیل-ثبتی-ایران

شناسه : 1617

توجه داشته باشید که وکلای ثبتی باید در صدد رفع مشکلات ثبتی موکلین خود برآیند و از تضییع حقوق موکلین خود دفاع کنند. در نتیجه بهترین وکیل ثبتی وکیلی است که به قوانین مهم ثبت اسناد، املاک و آیین نامه‌های ثبتی آگاهی و دانش کافی داشته باشند. علاوه بر این، وکلای ثبتی باید با مراجعه به مرجع صالح که شامل سازمان اسناد و املاک کشور و در موارد خاص شورای عالی ثبت بوده مشکلات ثبتی موکلین خود را مطرح کرده و خواستار رسیدگی آن‌ها از مراجع نامبرده باشند.

وکیل ثبتی متخصص

توجه داشته باشید که وکلای ثبتی باید در صدد رفع مشکلات ثبتی موکلین خود برآیند و از تضییع حقوق موکلین خود دفاع کنند. در نتیجه بهترین وکیل ثبتی وکیلی است که به قوانین مهم ثبت اسناد، املاک و آیین نامه‌های ثبتی آگاهی و دانش کافی داشته باشند. علاوه بر این، وکلای ثبتی باید با مراجعه به مرجع صالح که شامل سازمان اسناد و املاک کشور و در موارد خاص شورای عالی ثبت بوده مشکلات ثبتی موکلین خود را مطرح کرده و خواستار رسیدگی آن‌ها از مراجع نامبرده باشند.

نکته بسیار حائز اهمیت در انتخاب یک وکیل دادگستری باتجربه در زمینه امور ثبتی این است که امور ثبتی پیچیدگی‌های زیادی دارند و در صورتی که شما آگاهی کافی به قوانین ثبتی نداشته باشید ممکن است نتوانید در صدد رفع مشکلات ثبتی خود برآیید. بنابراین وجود یک وکیل حقوقی که به جزئیات قوانین ثبتی آگاهی دارد، می‌تواند بهترین دفاعیات را از موکل داشته باشد.

وظایف وکلای ثبتی

در اغلب موارد یک وکیل خوب که به امور ثبتی رسیدگی می‌کند، وکالت کلیه پرونده‌هایی که به عملیات و فرآیند ثبت یک سند مربوط می‌شود، را برعهده می‌گیرد. در ادامه به معرفی وظایف وکلای ثبتی می‌پردازیم.

1.    وکلای ثبتی باید اقدامات لازم در زمینه ثبت اسناد مانند، به ثبت رساندن اموال غیر منقول مانند ملک یا زمین را انجام دهند.

2.    رسیدگی به دعاوی ثبتی در اداره ثبت اسناد و املاک و شورای عالی ثبتی نیز از جمله وظایف وکلای ثبتی به شمار می‌آید.

3.    وکلای ثبتی در زمینه طرح اعتراض به ثبت و عملیات ثبتی نیز فعالیت می‌کنند.

4.    بررسی اختلالات ثبتی از جمله وظایف وکلای ثبتی است.

5.    وکلای ثبتی به تنظیم دادخواست و پیگیری پرونده موکل در زمینه‌های مختلف مربوط به ثبت نیز می‌پردازند.

در چه دعاوی نیاز به وکیل ثبتی داریم؟

همان گونه که پیش از این اشاره کردیم وکلای امور ثبتی باید در دعاوی که دعاوی ثبت املاک نامیده می‌شوند و به طور مستقیم با ملک و اموال غیر منقول ارتباط دارند، ورود پیدا کنند. علاوه بر این وکیل ثبتی در شرایطی که اعتراضی قرار است نسبت به این نوع عملیات ثبتی و اقدامات اجرایی مامورین ثبت شود، باید در پرونده ورود پیدا کند و در مقام دفاع از موکل خویش وظایف خود را انجام دهد.

شما می‌توانید برای پیدا کردن یک وکیل فعال و با تجربه در امور ثبتی، می‌توانید به سایت وکلای ایران مراجعه کنید و در لیست وکیل ارائه شده در این سایت، بهترین وکلای ثبتی را پیدا کنید.

وکیل ثبتی کیست؟

وکیل ثبتی شخصی است که آشنایی نسبی با قوانین و آیین نامه‌های ثبتی و حقوقی داشته باشد. چنین وکیلی می‌تواند به صورت رسمی در دفتر اسناد رسمی توسط موکل انتخاب شود. به این صورت که با مراجعه به دفتر خانه اسناد رسمی، موکل شخصی را به عنوان وکیل رسمی، در انجام امورات ثبتی انتخاب کند.

نوع دیگر وکیل ثبتی این است که شخص موکل، به یکی از وکلای دادگستری که دارای پروانه وکالت است، صرفا در انجام امور ثبتی جهت مراجعه به ادارات ثبت و دفاتر اسناد رسمی و حل و فصل مشکلات به شکل قانونی، وکالت دهد.

وکیل ثبتی وکیلی است که به واسطه تسلطی که بر قوانین ثبتی دارد، پرونده و دعوای ثبتی موکل خود را پیگیری می‌کند و از تضییع حقوق او جلوگیری می‌کند.

سند رسمی سندی است که در دفتر اسناد رسمی ثبت می‌شود. چنین سندی دارای اعتبار و لازم الاجرا است. سند رسمی نسبت به طرفین و اشخاص ثالث دارای اعتبار است و اگر کسی اعتراضی به آن دارد می‌تواند ادعای جعل کند. وکیل ثبتی موظف است که اختلالات ثبتی و امور اجرائیات در وصول مطالباتی مانند مهریه و چک را پیگیری کند.

وظایف وکیل ثبتی

بعد از اینکه دانستیم وکیل ثبتی کیست لازم است که بدانیم اصلا وکیل ثبتی چه کاری انجام می دهد؟

وکیل ثبتی باید در وهله اول درباره موضوعی که به او مراجعه می کنید توانایی مشاوره و راهنمایی شما را داشته باشد.

وکیل ثبتی خوب، باید بعد از قبول وکالت شما اموری که مربوط به پرونده شماست و رسیدگی های لازم را انجام دهد، از این رو یک وکیل ثبتی حرفه ای باید منظم باشد تا زمانهای رسیدگی و مواعد قانونی را از یاد نبرد و در موعد مقرر اقدامات لازم را انجام دهد.

رایج ترین اموری که از طرف موکل به وکیل ثبتی محول می شود اغلب درباره ثبت املاک یا تنظیم اسناد ملکی است اما وظایف وکیل ثبتی به همین موارد محدود نمی شود.

برای شناخت اینکه در چه مواردی می توان به وکیل ثبتی مراجعه کرد انواع دعاوی ثبتی را باید بشناسیم.

دعاوی ثبتی چیست؟

نکته مهم در دعاوی ثبتی این است که بسیاری از افراد، دعاوی ملکی را با دعاوی ثبتی اشتباه می‌گیرند، در صورتی که این دو متفاوت از یک دیگرند.

دعاوی ملکی مربوط به نفس ملک است در حالی که دعاوی ثبتی مربوط به عملیات ثبت سند می‌باشد. این اشتباه و از جمله ریزه کاری‌های قانون ثبت، نیاز به وکیل با تجربه دعاوی ثبتی را بیش از پیش پررنگ می‌سازد. لازم به ذکر است که مرجع قانونی حل و فصل دعاوی ثبتی، محاکم عمومی هر شهرستان است.

انواع دعاوی ثبتی

دعاوی ثبت املاک

دعاوی ثبت اسناد

دعاوی مربوط به اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا

دعاوی ثبت املاک:

●    اعتراض به ثبت ملک

●    اعتراض به اصل درخواست ثبت ملک

●    اعتراض به حقوق ارتفاقی ملک

●    دعاوی ابطال سند رسمی ملک یا قرارداد رسمی ثبتی از حیث مجهول بودن سند و یا این که اسناد رسمی بر خلاف قوانین موضوعه و یا خارج از حدود و اختیارات کارمندان اداره ثبت تنظیم شده است

●    الزام به تفکیک

●    ابطال سند مالکیت معامله معارض و غیره است.

دعاوی ثبت اسناد:

●    اعتراض به ثبت سند

●    الزام به ثبت ولادت

●    اصلاح شناسنامه

●    تغییر نام

●    الزام به صدور شناسنامه

●    تغییر سن

●    حذف نام همسر سابق از شناسنامه

●    درخواست صدور سند مالکیت

●    اعتراض به ثبت علائم تجاری یا اختراع

●    رفع ممنوع الخروجی

●    اعتراض به تصمیم واحد ثبتی

●    تقسیم و فروش اموال مشاع

●    الزام به تفکیک

●    افراز

●    دستور فروش ملک مشاع

●    اصلاح سند

دعاوی مربوط به اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا:

●    دعاوی اجرای ثبت

●    توقیف عملیات اجرایی و یا ابطال آن

●    ابطال اجراییه ثبتی

انواع اعتراض به ثبت شامل چه مواردی است؟

اعتراض به ثبت، دارای انواع مختلفی بوده و دسته بندی آن‌ها جزو حقوق ثبتی محسوب می‌شود. به همین دلیل، اعتراض به اداره ثبت نیز به سه دسته اعتراض به عملیات ثبت املاک، اعتراض به تحدید حدود و اعتراض به حقوق ارتفاقی تقسیم می‌شود.

منظور از سند معارض چیست؟

سند معارض، به سندی اطلاق می‌شود که در آن تمام یا بخشی از یک ملک دارای دو سند مجزا از هم باشند. بنابراین ملک معارض دار، به ملکی اشاره دارد که برای آن ملک دو بار سند صادر شده است.

روش ثبت نام سند ملک و نحوه پیگیری آن در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور چگونه است؟

اولین قدم برای ثبت سند ملک، تهیه نقشه ملک است. بنابراین برای ثبت سند ملک، ضروری است تا نقشه ملک یا مختصات جغرافیایی آن موجود باشد. از این رو لازم است تا به سامانه اینترنتی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مراجعه شود.

انتخاب موضوع

وکیل متخصص را در موضوع مورد نظر پیدا کنید

لیست بهترین وکلای وکیل ثبتی ایران صفحه 1، تعداد 20 وکیل یافت شد
مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.