×

لیست بهترین وکلای دعاوی علامت تجاری و اختراع ایران

لیست-بهترین-وکلای-دعاوی-علامت-تجاری-و-اختراع-ایران

شناسه : 538

به استناد ماده ۳۲ قانون ثبت اختراعات جمهوری اسلامی ایران، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری قابلیت این را دارند که از ثبت منع شوند. در حقیقت با توجه به پیچیدگی‌ها و گستردگی‌هایی که در قوانین و تبصره‌های این حوزه وجود دارد، امکان منع ثبت شدن برخی علائم تجاری بسیار زیاد است. بنابراین بسیاری از افراد برای طی کردن روند ثبت علائم تجاری کمک گرفتن از یک وکیل حقوقی و یا حداقل دریافت خدمات وکیل مشاوره از بهترین وکلای ثبت علائم تجاری را پیشنهاد می‌کنند. در ادامه به معرفی موارد منع ثبت علائم تجاری می‌پردازیم.

منع ثبت علامت تجاری

به استناد ماده ۳۲ قانون ثبت اختراعات جمهوری اسلامی ایران، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری قابلیت این را دارند که از ثبت منع شوند. در حقیقت با توجه به پیچیدگی‌ها و گستردگی‌هایی که در قوانین و تبصره‌های این حوزه وجود دارد، امکان منع ثبت شدن برخی علائم تجاری بسیار زیاد است. بنابراین بسیاری از افراد برای طی کردن روند ثبت علائم تجاری کمک گرفتن از یک وکیل حقوقی و یا حداقل دریافت خدمات وکیل مشاوره از بهترین وکلای ثبت علائم تجاری را پیشنهاد می‌کنند. در ادامه به معرفی موارد منع ثبت علائم تجاری می‌پردازیم.

موارد منع ثبت علامت تجاری

1.    زمانی که علامت مورد نظر، نتواند کالاها یا خدمات یک موسسه را از کالاها و خدمات موسسه دیگر متمایز کند.

2.    هر گاه علامت تجاری مورد نظر، بر خلاف موازین شرعی، نظم عمومی و یا اخلاق باشد.

3.    اگر علامت تجاری مورد تقاضای ثبت، مراکز تجاری یا عمومی را به ویژه در مورد مبدا جغرافیایی کالاها، خدمات و یا خصوصیات آن‌ها گمراه کند.

4.    اگر علامت موردنظر متقاضی ثبت، عین یا تقلید نشان نظامی‌، پرچم‌، یا سایر نشان‌های مملکتی، نام اختصاری یا حروف اول یک نام رسمی متعلق به سایر کشور‌ها، سازمان‌های بین‌المللی یا سازمان‌هایی که تحت کنوانسیون‌های بین‌المللی تأسیس شده‌اند، باشد.

5.    زمانی که علامت تجاری، از لحاظ عین یا به طرز گمراه کننده‌‌ای، شبیه یا ترجمه یک علامت یا نام تجاری باشد که برای همان کالا یا خدمات مشابه آن بوده و متعلق به موسسه دیگری در ایران است‌.

6.    علامت تجاری مورد تقاضای برای ثبت، به عنوان علامت تجاری، عین علامتی باشد، که قبلاً به نام مالک دیگری ثبت شده است. با توجه به تمامی موارد اشاره شده، اساسی‌ترین اقدام در این فرآیند کمک گرفتن از یک وکیل دادگستری حاذق در این زمینه است.

دعاوی مربوط به علامت تجاری و اختراع

یکی از انواع رایج دعاوی حقوقی، دعاوی مربوط به علامت‌های تجاری و اختراع هستند که گاهی دعاوی مربوط به طرح‌های صنعتی نیز همراه با دعاوی این دسته از حقوق مالکیت فکری مطرح می‌شوند. بسیاری از کسب‌وکارها، شرکت‌ها و صاحبان علائم تجاری، مخترعان و فعالان حوزه‌های صنعتی با موارد مختلفی از نادیده گرفتن حقوق خود مواجه هستند که منجر به دعاوی متعددی مانند دعاوی نقض و ابطال علامت تجاری خواهد شد. بهترین وکلای دعاوی علامت تجاری و اختراع می‌توانند با ارائه مشاوره‌های حقوقی کارآمد و قبول وکالت شما در این دعاوی، خیال شما را آسوده کنند.

بهترین وکلای دعاوی علامت تجاری و اختراع در وکالت آنلاین

وکلای دعاوی علامت تجاری و اختراع می‌توانند نسبت به تصمیم‌های مراجع ثبتی اعتراض کرده و مشکلات موجود ناشی از داوری‌های ناعادلانه و دلایل ناموجه برای رد یک علامت تجاری یا عدم ثبت اختراع را از طریق مراجع قضایی پیگیری کنند. آنچه در اینجا برای وکلا اهمیت زیادی داشته و می‌تواند در پیگیری این دعاوی کمک بزرگی در سریع‌تر پیش بردن آن‌ها باشد، دانش تخصصی و مهارت ناشی از تجربه وکلا است.

کلمه کلیدی: بهترین وکلای دعاوی علامت تجاری و اختراع

وکلا چگونه می‌توانند نسبت به تصمیم ماده 170 قانون علامت‌های تجاری اعتراض کنند؟

پس از ابلاغ تصمیم کمیسیون ماده 170 قانون علائم تجاری، وکلا می‌توانند تا حداکثر 60 روز با مراجعه به دفاتر الکترونیک خدمات قضایی، درخواست اعتراض خود را تسلیم نمایند.

وکیل علامت تجاری چه وظایفی بر عهده دارد؟

وکیل علامت تجاری، یک وکیل دارای پروانه پایه یک دادگستری است که در دعاوی مربوط به علائم تجاری بصورت حرفه‌ای و تخصصی فعالیت می‌کند. از جمله کمک‌هایی که یک وکیل خوب و باتجربه در این حوزه می‌تواند انجام دهد، دادن مشاوره به موکل خود در موارد خاص است. برای مثال اینکه آیا علامت تجاری طراحی شده تحت حمایت قانون ثبت اختراعات قرار می‌گیرد یا خیر.

اگر علامت تجاری ثبت‌شده به نام شخصی، توسط افراد دیگری در حال استفاده باشد، چه اقداماتی می‌توان انجام داد؟

طبق ماده‌های 60 و 61 قانون علائم تجاری، چنانچه افرادی از علامت تجاری شما استفاده کنند، شما می‌توانید با طرح شکایت حقوقی یا کیفری، اعتراض خود نسبت به این موضوع را از طریق قانون پیگیری نمایید.

مدت اعتبار علامت تجاری ثبت شده چقدر است؟

یکی از مواردی که متقاضی ثبت علامت و همچنین بهترین وکلای ثبت علائم تجاری باید به آن توجه کنند، مدت زمان اعتبار علامت است. با استناد به بند ماده ۴۰ قانون ثبت اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری مدت اعتبار ثبت علامت، ده سال از تاریخ تسلیم اظهارنامه ثبت آن است.

اگر علامت تجاری ثبت‌نشده باشد، آیا می‌توان نسبت به سو استفاده از آن شکایت کرد؟

خیر، بهترین وکلای دعاوی علامت تجاری و اختراع زمانی می‌توانند از یک اختراع یا علامت تجاری حمایت کنند که آن اختراع و علامت به نام مالک به ثبت رسیده باشد.

درخواست لغو علامت تجاری ثبت شده به چه صورت انجام می‌شود؟

زمانی که یک فرد بتواند ثابت کند که علامت ثبت شده، سه سال پس از ثبت، تا یک ماه قبل از درخواست فرد، بلا استفاده بوده است و خود مالک علامت مذکور، یا کسی که از جانب او، نمایندگی داشته است، هیچ گونه استفاده‌ای از علامت مذکور نکرده‌اند، می‌توان درخواست لغو علامت را به دادگاه ارائه کرد.

مشترک شدن در خبرنامه!

برای دریافت آخرین به روز رسانی ها و اطلاعات ، مشترک شوید.